sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 11.02.2024

11 Şubat Pazar akşamı Fransa Ligue 1, Almanya Bundesliga ve İtalya Serie A Ligi’nde sahne alacak 3 mücadeleyi, kupon olarak derledik. Bol şanslar.

Stuttgart – Mainz 05: MS 1, 1.28 (iddaa) – 1.45 (Bets10) ; 11 Şubat Pazar akşamı Türkiye saati ile 17:30’da başlama düdüğü çalınacak olan Almanya Bundesliga 21. hafta mücadelesinde, Stuttgart ile Mainz 05 karşı karşıya gelecek. Mücadelenin yayın ekranı ise beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 1. Almanya Bundesliga’da ilk 20 haftanın en iyi 3 takımında 1’si olmayı başaran Stuttgart, Almanya DFB Kupası’na veda etti. Hafta içi Bundesliga’nın namağlup lideri Bayer Leverkusen’e deplasmanda konuk olan Sebastian Hoeness ve öğrencileri, 2 kez öne geçmeyi başardığı mücadeleden 3-2’lik mağlubiyetle ayrıldı ve Çeyrek Final biletini kaçırdı. Almanya Bundesliga’da son 2 hafta Leipzig  ve Freiburg’a karşı kazanarak 6 puan toplamayı başaran Stuttgart, 2 maçta tam 8 gole imza atarken, rakiplerine ise sadece 3 gol şansı verdi. Müthiş hücum performansına geri dönen ev sahibi, 20 hafta sonunda 46 gole imza attı. 40 puanla ligin 3. sırasında yer alan Stuttgart, zirveyle arasındaki puan farkını 12’de tutmaya devam ediyor. Bu sezonun geri kalanında tamamen Almanya Bundesliga’ya odaklanan Stuttgart, Mainz 05 karşısında hata yapmak istemiyor. Mainz 05 cephesinde galibiyet hasreti 8 haftaya çıktı. Bo Svensson önderliğinde sezona istediği başlangıcı yapamayan konuk ekip, ilk 12 haftanın 11’inde puan kaybederek, küme düşme hattının içerisinde yer aldı. Kötü gidişata çare olarak teknik adam değişikliğine giden konuk ekip, 8 hafta önce göreve Jan Siewert’i getirdi. Yeni hocasıyla henüz galibiyetle tanışmayan Mainz 05, son 8 haftayı 4 mağlubiyet, 4 beraberlikle geride bıraktı. Geçtiğimiz hafta içi erteleme maçında Union Berlin karşısına çıkan ve karşılaşmadan 1-1’lik beraberlikle ayrılarak puan kayıplarına devam eden Mainz 05, küme düşme potasının içerisinde yer almaya devam ediyor. 20 hafta sonunda sadece Leipzig’i mağlup etmeyi başarabilen konuk ekip, ligin en az maç kazanan takımı konumunda. Galibiyetten uzak kalan Mainz 05, Jan Siewert önderliğinde güven vermemeye devam ediyor. Almanya Bundesliga’da bu sezon yaptığı büyük sürprizle dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Stuttgart, zirve takibine devam ediyor. Son 2 hafta harika galibiyetlere imza atan Stuttgart, kazanmaya taraftarı önünde devam edecek ve Mainz 05 engelini kayıpsız geçecektir.

Milan – Napoli: 2.5 ÜST, 1.58 (iddaa) – 30.00 (Bets10) ; Milan evinde Napoli’yi konuk edecek. İtalya Serie A Ligi’nde 11 Şubat Pazar akşamı sahne alacak olan debi mücadelesi, Türkiye saati ile 22:45’te başlıyor. Giuseppe Meazza Stadı’nın ev sahipliği yapacağı mücadele, S Sport Plus, S Sport 2 ekranlarından canlı yayınlanacak. Frosinone deplasmanından 3 puanla dönen Milan, İtalya Serie A Ligi’nde yenilmezlik serisini 8 haftaya çıkardı. Zirve takibine devam etmeyi başaran ev sahibi, son haftalarda sakatlıklara boğuşmasına rağmen, zorlu fikstürden başarıyla çıktı. Son 8 haftayı 6 galibiyet, 2 beraberlikle geride bırakan Stefano Pioli ve öğrencileri, 8 maçta tam 23 gole imza attı. Harika hücum performansları sergileyen Milan, son 5 haftanın 4’ünde rakip filelere 3’er gol göndermeyi başardı. Lider ile arasında 8 puan fark bulunan ev sahibi, İnter ve Juventus’un ardından ligin 3. sırasında yer alıyor. İç sahada Napoli karşısına çıkacak olan Milan’ın, liderin üst üste galibiyetler aldığı bu süreçte, kazanmaya ihtiyacı var. İtalya Serie A Ligi’nde zor günler geçirmeye başlayan Napoli’de, 3 maçlık yenilmezlik serisi moralleri yerine getirdi. Geçen sezonun şampiyonu, İtalya Serie A Ligi’nde ilk 22 hafta itibariyle liderin tam 22 puan gerisinde kaldı. 8maçın 6’sında puan kaybederek üst sıralardan uzaklaşan konuk ekip, 7. sırada kendisine yer buldu. Son 3 haftadan 7 puan çıkarmayı başaran Walter Mazzarri ve öğrencileri, düşme hattındaki Salernitana ve Hellas Verona’yı mağlup ederken, Lazio ile golsüz berabere kaldı. Zirve yarışından umudu kalmayan Napoli, en azında ilk 5 içerisine girmek istiyor. Bu hafta zirve mücadelesi veren ve ligin formda takımları arasında yer alan Milan’a deplasmanda konuk olacaklar. Napoli’nin seriyi devam ettirmeye ihtiyacı var. Milan son haftalardaki harika hücum performansıyla, zirve takibini bırakmadı. Ev sahibi 8 haftadır mağlup olmuyor. Napoli ise son 3 haftada vites yükseltti ve üst sıralara yetişmeye başladı. İki takımda son haftalarda iyi hücum performansları sergiliyor. Bu hafta dev maçta 2.5 gol barajının aşılacağını düşünüyoruz.

Nice – Monaco: İY 0, 1.90 (iddaa) – 2.10 (Bets10) ; Fransa Ligue 1’de liderin en yakın takipçisi olarak yoluna devam eden Nice, 11 Şubat Pazar akşamı sahasında 5. sıradaki Monaco’yu konuk edecek. Türkiye saati ile 22:45’te başlayan mücadele, beIN SPORTS 4 ekranlarından canlı yayınlanacak. Fransa Ligue 1’in 20. haftasında Brest deplasmanına konuk olan Nice, en yakın rakibinden 1 puan almayı başardı ve hem 2. sıradaki yerini korudu hem de zirvenin 8 puan gerisinde yoluna devam etti. Dış saha kabusuna son veren Nice, iç sahada bu sezon namağlup bir performans sergilerken, Brest deplasmanına kadar dış sahada 3 maçta mağlup olmuştu. Brest karşısında dış saha kabusuna son veren Nice, hafta içi Fransa Kupası Son 16 Turu kapsamında Montpellier deplasmanına konuk olurken, 4-1’lik galibiyetle Çeyrek Final biletini cebine koydu. İki kulvarda birden bu sezon Farioli önderliğinde harika bir performans sergilemeyi başaran Nice, bu hafta iç sahada Monacoı’ya karşı galibiyet arayacak. Monaco üst üste darbeler almaya devam ediyor. Fransa Ligue 1’de 3 haftadır puan kayıplarına engel olamayan Adi Hütter ve öğrencileri, Fransa Kupası’nda ise Son 16 Turu’nda Roeun mağlubiyetiyle yıkıldı. Fransa Ulusal 1. Lig temsilcisine karşı penaltılarla mağlup olan Monaco, son haftalarda eksiklerle zor anlar yaşıyor. Kadro kalitesi sakatlıklar ve milli takımlarına giden oyuncularla zayıflayan konuk ekip, zor günlerden çıkış bileti arıyor. Fransa Ligue 1’de son 3 haftayı Reims mağlubiyet, Marsilya ve Le Havre beraberlikleriyle geride bıraktılar. Lider ile arasında puan farkı 12’ye yükselen Monacı, bu hafta Nice deplasmanına konuk olacak. Liderin en yakın takipçisine sezonun ilk iç saha mağlubiyetini yaşatmak isteyen Adi Hütter ve öğrencileri, sezonun ilk yarısında Nice’dan puan alamamış ve 1-0 mağlup olmuştu. Fransa Ligue 1’de lider PSG’yi yakın takibi bırakmayan Nice ile Monaco, 21. haftada karşı karşıya geliyor. Şampiyonluk yarışında sezonun en zorlu maçlarından birine çıkacak taraflar, kazanarak avantajı ele geçirmek istiyor. Lider son haftalarda kolay puan kaybetmezken, Nice Monaco’nun da galibiyete ihtiyacı var. Dev maçta iki takımında iyi bir futbol sergileyeceğini ve ilk 45 dakikada birbirlerine üstünlük şansı vermeyeceğini düşünüyoruz.

Toplam İddaa Oranı: 3.84

Bets10 Bahis Oranı: 91.35