Fransa Ligue 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Nice Monaco İddaa Tahmini 11.02.2024

Fransa Ligue 1‘de liderin en yakın takipçisi olarak yoluna devam eden Nice, 11 Şubat Pazar akşamı sahasında 5. sıradaki Monaco‘yu konuk edecek. Türkiye saati ile 22:45’te başlayan mücadele, beIN SPORTS 4 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Betelli, Nice galibiyetine 2.35, beraberliğe 3.40, Monaco galibiyetine ise 3.10 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 2.01, 2.5 Alt 1.80 oran kazandırıyor.

Nice Evinde Namağlup

Fransa Ligue 1’in 20. haftasında Brest deplasmanına konuk olan Nice, en yakın rakibinden 1 puan almayı başardı ve hem 2. sıradaki yerini korudu hem de zirvenin 8 puan gerisinde yoluna devam etti. Dış saha kabusuna son veren Nice, iç sahada bu sezon namağlup bir performans sergilerken, Brest deplasmanına kadar dış sahada 3 maçta mağlup olmuştu. Brest karşısında dış saha kabusuna son veren Nice, hafta içi Fransa Kupası Son 16 Turu kapsamında Montpellier deplasmanına konuk olurken, 4-1’lik galibiyetle Çeyrek Final biletini cebine koydu. İki kulvarda birden bu sezon Farioli önderliğinde harika bir performans sergilemeyi başaran Nice, bu hafta iç sahada Monacoı’ya karşı galibiyet arayacak.

Monaco Zirveden Uzaklaşıyor

Monaco üst üste darbeler almaya devam ediyor. Fransa Ligue 1’de 3 haftadır puan kayıplarına engel olamayan Adi Hütter ve öğrencileri, Fransa Kupası’nda ise Son 16 Turu’nda Roeun mağlubiyetiyle yıkıldı. Fransa Ulusal 1. Lig temsilcisine karşı penaltılarla mağlup olan Monaco, son haftalarda eksiklerle zor anlar yaşıyor. Kadro kalitesi sakatlıklar ve milli takımlarına giden oyuncularla zayıflayan konuk ekip, zor günlerden çıkış bileti arıyor. Fransa Ligue 1’de son 3 haftayı Reims mağlubiyet, Marsilya ve Le Havre beraberlikleriyle geride bıraktılar. Lider ile arasında puan farkı 12’ye yükselen Monacı, bu hafta Nice deplasmanına konuk olacak. Liderin en yakın takipçisine sezonun ilk iç saha mağlubiyetini yaşatmak isteyen Adi Hütter ve öğrencileri, sezonun ilk yarısında Nice’dan puan alamamış ve 1-0 mağlup olmuştu.

Nice – Monaco Maç Biglileri

Nice – Monaco Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 4 ekranlarından Türkiye saati ile 22.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Allianz Riviera Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Nice takımında Khephren Thuram ve Sofiane Diop’un sakatlıkları devam ediyor. Jeremie Boga ve Terem Moffi ise milli takımlarına gittiler. Monaco’da ise Breel Embolo ve Caio Henrique’nin sakatlıkları devam ederken, Wilfried Singo milli takım kadrosunda.

Nice’nin 11’i Belli mi?

Nice’nin muhtemel kadrosu: Marcin Bulka, Jordan Lotomba, Antoine Mendy, Dante, Mohamed-Ali Cho, Morgan Sanson, Youssouf Ndayishimiye, Melvin Bard, Badredine Bouanani, Gaetan Laborde.

Monaco’nun 11’i Belli mi?

Monaco’nun muhtemel kadrosu: Alexander Nübel, Chrislain Matsima, Benoit Badiashile, Axel Disasi, Denis Zakaria, Jean Lucas, Youssouf Fofana, Maghnes Akliouche, Soungoutou Magassa, Folarin Balogun, Wissam Ben Yedder.

İddaa Tahmini

Fransa Ligue 1’de lider PSG’yi yakın takibi bırakmayan Nice ile Monaco, 21. haftada karşı karşıya geliyor. Şampiyonluk yarışında sezonun en zorlu maçlarından birine çıkacak taraflar, kazanarak avantajı ele geçirmek istiyor. Lider son haftalarda kolay puan kaybetmezken, Nice Monaco’nun da galibiyete ihtiyacı var. Dev maçta iki takımında iyi bir futbol sergileyeceğini ve ilk 45 dakikada birbirlerine üstünlük şansı vermeyeceğini düşünüyoruz.

İddaa Oranı: İY 0, Oran 1.90

Betelli Oranı: İY 0, Oran 2.10

Maç Sonucu: 2-3

Maç Sonu Editör Yorumu: İlk 45 dakikada taraflar birbirlerine üstünlük kuramadı. 1’er golün atıldığı ilk yarınını ardından, ikinci yarıda 3 gol atıldı. Ev sahibi 10 kişi kaldığı maçta, sezonun ilk iç saha mağlubiyetini aldı. Monaco ise deplasmanda kazanarak, puan kayıplarına son verdi. Taraflar ilk yarı performanslarıyla bizleri yanıltmadı.