İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Crystal Palace Chelsea İddaa Tahmini 12.02.2024

İngiltere Premier Lig’de son 2 maçını kaybeden Chelsea deplasmanda, Crystal Palace ile karşı karşıya gelecek. Mücadeleyi saat 23.00’te Beın Sports 3 kanalından izleyebilirsiniz.

Crystal PalaceChelsea arasında oynanacak olan karşılaşmanın Hovarda oranları şu şekilde. Crystal Palace kazanır 4.05, beraberlik 3.85, Chelsea kazanır ise 1.90 olarak açıklanmış.

Crystal Palace AMEX’den Çıkamadı 

Crystal Palace Premier Lig’de alt sıralarda yer alıyor. Roy Hodgson yönetiminde bu sezon istikrarsız sonuçlar alıyorlar. Geçtiğimiz hafta AMEX’de Brighton’a konuk olan Crystal Palace mücadeleyi 4-1 kaybetti. Brighton karşısında etkisiz kalan Crystal Palace’ın haklı bir yenilgi aldığını belirtelim. Düşme hattına 5 puan uzaklıkta bulunan Crystal Palace bu hafta Chelsea ile karşı karşıya gelecek. Maç öncesinde Crystal Palace’da Michael Olise, Rob Holding, Marc Guehi ve Eberechi Eze’nin sakatlıkları devam ediyor. 

Chelsea’nin İşi Zor 

Chelsea Premier Lig’de son haftalarda üst üste mağlubiyetler almaya başladı. Lider Liverpool’a Anfield’da direnemeyen Chelsea, sahadan 4-1’lik mağlubiyet ile ayrılmıştı. Bu yenilginin ardından geçen hafta Stamford Bridge’de konuk ettikleri Wolverhampton karşısında da 4-2 kaybettiler. Son 2 maçta kalesinde tam 8 gol gören Chelsea’nin savunma sorunu devam ediyor. FA Cup’ta hafta içi Aston Villa karşısında turu geçerek moral bulan Chelsea, Premier Lig’de Crystal Palace’ın konuğu olacak. Sezonun ilk yarısında oynanan maçı Chelsea evinde 2-1 kazanmıştı. Karşılaşma öncesinde Chelsea’de Marc Cucurella, Reece James ve Romeo Lavia sakat olan isimler. 

Crystal Palace – Chelsea Maç Bilgileri

Crystal Palace – Chelsea Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 23.00’te başlayacak ve Beın Sports 3 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Selhurst Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Crystal Palace’da Michael Olise, Rob Holding, Marc Guehi ve Eberechi Eze’nin sakatlıkları devam ediyor. Chelsea’de Marc Cucurella, Reece James ve Romeo Lavia sakat olan isimler. 

Crystal Palace'ın İlk 11'i Belli mi?

Crystal Palace’ın muhtemel kadrosu: Sam Johnstone, Tyrick Mitchell, Marc Guehi, Joachim Andersen, Joel Ward, Jefferson Lerma, Cheick Doucoure, Jeffrey Schlupp, Eberechi Eze, Jordan Ayew, Odsonne Edouard

Chelsea'nin ilk 11’i Belli mi?

Chelsea’nin muhtemel kadrosu: Dorde Petkovic, Axel Disasi, Benoit Badiashille, Thiago Silva, Levi Colwill, Enzo Fernandez, Connor Gallagher, Lesley Ugochukwu, Mykhailo Mudryk, Armando Broja, Christopher Nkunku

İddaa Tahmini

Crystal Palace geçtiğimiz hafta konuk olduğu Brighton deplasmanında farklı kaybetti. AMEX’den 4-1’lik mağlubiyet ile dönen Crystal Palace’da teknik direktör Roy Hodgson için tehlike çanları çalıyor. Chelsea ise geçen hafta Stamford Bridge’de Wolverhampton’a 4-2 kaybetti. Cunha’ya önlem alamadılar. Son 2 maçını da kaybeden Chelsea moralsiz. İstikrarsız sonuçlar alan iki takımın maçında gollere yöneleceğim. İki takımında gol bulacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.58

Hovarda Oranı: KGVAR, Oran 1.75

Maç Sonucu: 1-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Chelsea 3 puanı 3 golle aldı. Selhurst Park’ta Crystal Palace’ı 3-1 mağlup etmeyi başardılar.