Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Trabzonspor Hatayspor İddaa Tahmini 12.02.2024

Trendyol Süper Lig’de üst üste 4 maçtır kaybeden Trabzonspor iç sahada, Hatayspor ile karşılaşacak. Mücadeleyi saat 17.00’de Beın Sports 1 kanalından izleyebilirsiniz.

Trabzonspor ve Hatayspor arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Trabzonspor kazanır 1.80, beraberlik 3.96, Hatayspor kazanır ise 4.67 olarak açıklanmış. Bets10 sitesinde özel oran kampanyası devam ediyor. 2.5 ÜST tercihine 30.00 orandan bahis yapabilirsiniz.

Trabzonspor 4 Maçtır Kaybediyor 

Trabzonspor’da moraller bozuk. Bordo Mavililer Süper Lig’de son haftalarda üst üste mağlubiyetler yaşıyor. İlk 4 şansını tehlikeye sokan Abdullah Avcı’nın öğrencileri geçtiğimiz hafta sonu konuk olduğu Beşiktaş deplasmanından da puansız döndü. Vodafone Park’ta rakibine 2-0 kaybeden Trabzonspor’un mağlubiyet serisi 4 maça çıktı. Son 5 maçtan ise galibiyet çıkartamadıklarını belirtelim. Hafta içi Türkiye Kupası’nda Gençlerbirliği deplasmanında zar zor 2-1 kazanarak turu geçen Trabzonspor adını çeyrek finale yazdırdı. Süper Lig’de bu hafta ise Hatayspor ile karşılaşacaklar. Maç öncesinde Trabzonspor’da Nicolas Pepe ve Paul Onuachu milli takım kadrosunda yer alıyor. Hüseyin Türkmen ve Mislav Orsic ise sakat olan isimler. 

Hatayspor Umutlu 

Hatayspor Süper Lig’de son 3 maçından 7 puan çıkartan moral buldu. 2 hafta önce Adana Demirspor deplasmanından 1-0’lık galibiyet ile dönen Hatayspor, geçtiğimiz hafta ise Fatih Karagümrük engelini 3-1 ile geçti. Uzun bir aradan sonra üst üste 2 galibiyet alan Volkan Demirel’in öğrencileri kümede kalma umutlarını da devam ettiriyor. Son 3 maçından 7 puan çıkartan Hatayspor bu hafta Trabzonspor deplasmanında da puan arayacak. Sezonun ilk yarısında oynanan maçı Hatayspor 3-2 kazanmıştı. Karşılaşma öncesinde Hatayspor’da Giorgi Aburjania ve Ömer Faruk Beyaz sakat olan isimler. 

Trabzonspor – Hatayspor Maç Bilgileri

Trabzonspor – Hatayspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 17.00’de başlayacak ve Beın Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Şenol Günes Spor Kompleksi Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Trabzonspor’da Nicolas Pepe ve Paul Onuachu milli takım kadrosunda yer alıyor. Hüseyin Türkmen ve Mislav Orsic ise sakat olan isimler. Hatayspor’da Giorgi Aburjania ve Ömer Faruk Beyaz sakat olan isimler. 

Trabzonspor'un ilk 11’i Belli mi?

Trabzonspor’un muhtemel kadrosu: Uğurcan Çakır, Jens Larsen, Rayyan Baniya, Filip Benkovic, Eren Elmalı, Benjamin Mendy, Berat Özdemir, Edin Visca, Taxiarchis Fountas, Enis Bardhi, Enis Destan

Hatayspor'un ilk 11’i Belli mi?

Hatayspor’un muhtemel kadrosu: Erce Kardeşler, Engin Aksoy, Guy Kilama, Burak Bekaroğlu, Kamil Ahmet Çörekçi, Görkem Sağlam, Ömer Faruk Beyaz, Giorgi Aburjania, Oluwafisayo Bashiru, Rigobeto Rivas, Carlos Strandberg

İddaa Tahmini

Trabzonspor’da mağlubiyet serisi yaşanıyor. Geçen hafta Beşiktaş deplasmanında 2-0 kaybeden Bordo Mavililer son 4 maçını da kaybetti. Süper Lig’de tam 5 maçtır da kazanamıyorlar. Hatayspor ise geçen hafta Fatih Karagümrük karşısında 3-1 kazandı. Süper Lig’de son 3 maçta 7 puan toplayan Volkan Demirel’in ekibi düşme hattından uzaklaşmaya başladı. Zor bir maç. Hatayspor’da hızlı ve atletik hücum oyuncuları var. Trabzonspor’a sorun çıkartabilirler. Gollere yöneleceğim. En az 3 gol izleriz.

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.70

Bets10 Oranı: 2.5 ÜST, Oran 30.00

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Trabzonspor rahat bir galibiyet aldı. Hatayspor’u 2-0 mağlup ederek moral buldular.