Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Kayserispor Beşiktaş İddaa Tahmini 12.02.2024

Trendyol Süper Lig’de heyecan sürüyor. Beşiktaş deplasmanda, Kayserispor’un konuğu olacak. Karşılaşma saat 20.00’de başlayacak olup Beın Sports 1 kanalından yayınlanacak.

Kayserispor ve Beşiktaş arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Kayserispor kazanır 3.58, beraberlik 3.72, Beşiktaş kazanır ise 2.12 olarak açıklanmış. Bets10 sitesinde özel oran kampanyası ile bu maçın 2.5 ÜST tercihine 30.00 oran veriliyor.

Kayserispor 8 Maçtır Kazanamıyor 

Kayserispor Süper Lig’de galibiyet hasretini devam ettiriyor. Burak Yılmaz’ın öğrencileri geçtiğimiz hafta sonu konuk olduğu Gaziantep FK deplasmanından 1 puan ile döndü. Öne geçtiği maçta skor üstünlüğünü koruyamadılar ve mücadeleden 1-1’lik beraberlik ile ayrıldılar. Süper Lig’de üst üste 8 maçtır kazanamayan Kayserispor, transfer döneminin son gününde 3 transfer yaparak kadrosunu güçlendirdi. Transfer yasağının kalkmasının ardından Mehdi Bourabia, Duckens Nazon ve Otobak Shukuov’u kadrosuna kattılar. Özellikle Bourabila transferi dikkat çekti. Bu hafta Beşiktaş’ı konuk edecek Kayserispor’da Kartal Kayra Yılmaz kart cezalısı. Stephane Bahoken, Macid Hosseini ve Anthony Uzodimma’ ise sakat olan isimler. 

Beşiktaş 3 Maç Sonra Kazandı 

Beşiktaş Süper Lig’de geçtiğimiz hafta Vodafone Park’ta konuk ettiği Trabzonspor engelini 2-0 ile geçmeyi başardı. Semih Kılıçsoy’un attığı gollerle 3 puanı alan Beşiktaş’ta moraller yerinde. Süper Lig’de 3 maçlık kötü gidişatı da sonlandıran Beşiktaş, Trabzonspor karşısında aldığı 3 puan ile Süper Lig’de 3. Sıraya yükseldi. Türkiye Kupası’nda da hafta içi Antalyaspor deplasmanında tur atlayan Fernando Santos’un ekibi 1-0 geriye düştüğü maçı Jackson Muleka’nın golleriyle 2-1 kazanmıştı. Bu hafta Süper Lig’de konuk olacakları Kayserispor deplasmanında da favoriler. Karşılaşma öncesinde Beşiktaş’ta Vincent Aboubakar, Jonas Svensson, Salih Uçan, Alex Oxlade Chamberlain ve Amir Hadziahmetovic sakat olan isimler. 

Kayserispor – Beşiktaş Maç Bilgileri

Kayserispor – Beşiktaş Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS HD 1 kanalından Türkiye saati ile 20.00’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Kayserispor’da Kartal Kayra Yılmaz kart cezalısı. Stephane Bahoken, Macid Hosseini ve Anthony Uzodimma’ ise sakat olan isimler. Beşiktaş’ta Vincent Aboubakar, Jonas Svensson, Salih Uçan, Alex Oxlade Chamberlain ve Amir Hadziahmetovic sakat olan isimler. 

Kayserispor'un ilk 11’i Belli mi?

Kayserispor’un muhtemel kadrosu: Bilal Beyazit, Ramazan Civelek, Joseph Attamah, Arif Kocaman, Hasan Ali Kaldırım, Miguel Cardoso, Oliver Kemen, Ali Karimi, Aylton, Gökhan Sazdağı, Stephane Bahoken

Beşiktaş'ın ilk 11’i Belli mi?

Beşiktaş’ın muhtemel kadrosu: Ersin Destanoğlu, Onur Bulut, Necip Uysal, Daniel Amartey, Bakhtiyor Zaynutdinov, Salih Uçan, Gedson Fernandes, Demir Ege Tıknaz, Rachid Ghezzal, Semih Kılıçsoy, Cenk Tosun

İddaa Tahmini

Kayserispor’da galibiyet hasreti devam ediyor. Geçen hafta sonu Gaziantep FK deplasmanında 1-1 berabere kalan Kayserispor’da galibiyet hasreti 8 maça çıktı. Beşiktaş ise geçen hafta Trabzonspor engelini rahat geçti. Genç golcü Semih’in attığı gollerle 2-0 kazanan Siyah Beyazlılar moral buldu. Türkiye Kupası’nda ise Antalyaspor deplasmanında 2-1 kazanarak turu geçen Beşiktaş’ta moraller yerinde. Kayserispor iç sahada üretken bir takım. Gollü bir maç bekliyorum. Fileler en az 3 kez havalanır. 

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.54

Bets10 Oranı: 2.5 ÜST, Oran 30.00

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Mücadelede gol sesi çıkmadı. Karşılaşma golsüz sona erdi.