İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Samsunspor Antalyaspor Bahis Tahmini 12.02.2024

Trendyol Süper Lig’de ilk 4 umutlarını sürdürmek isteyen Antalyaspor deplasmanda, Samsunspor’a konuk olacak. Karşılaşmanın saat 20.00’de başlayacağını ve Beın Sports 2 kanalından yayınlanacağını belirtelim.

Samsunspor ile Antalyaspor takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Rexbet oranlarını inceleyecek olursak Samsunspor galibiyetine 2.47, beraberlik tercihine 3.40, Antalyaspor galibiyetine ise 3.11 verildiğini görüyoruz.

Samsunspor Alt Sıralarda 

Samsunspor’un Süper Lig’de 4 maçlık yenilmezlik serisi geçtiğimiz hafta sona erdi. İç sahada Galatasaray’ı konuk eden Markus Gisdol’un öğrencileri mücadeleden 2-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. Güçlü rakibi karşısında ilk 15 dakikada yedikleri gollerle haftayı puansız geçtiler. Süper Lig’de kümede kalma kalma mücadelesi veren Samsunspor düşme hattının sadece 1 basamak üzerinde bulunuyor. Bu hafta iç sahada konuk edecekleri Antalyaspor karşısında 3 puan hedefliyorlar. Karşılaşma öncesinde Samsunspor’da eksik bulunmadığını belirtelim. 

Antalyaspor Evinde Kaybetti 

Antalyaspor Süper Lig’de geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada lider Fenerbahçe’yi konuk ettiler ve mücadeleden 2-0’lık mağlubiyet ile ayrıldılar. Süper Lig’de 6 maç aradan sonra mağlubiyet ile tanışan Sergen Yalçın’ın ekibi son haftalarda da 3 puan almakta zorlanıyor. Son 5 maçlık süreçte sadece Sivasspor karşısında kazanabildiler. Öte yandan Antalyaspor’un Türkiye Kupası’nda hafta içi Beşiktaş karşısında 2-1 kaybettiğini ve kupadan elendiğini de belirtelim. Bu hafta Süper Lig’de Samsunspor’a konuk olacak Antalyaspor’da eksik bulunmuyor. 

Samsunspor – Antalyaspor Maç Bilgileri

Samsunspor – Antalyaspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Bein Sports 1 kanalından Türkiye saati ile 20.00’de canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklamadı. Mücadele Samsun Yeni 19 Mayıs Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Samsunspor'un ilk 11’i Belli mi?

Samsunspor’un muhtemel kadrosu: Okan Kocuk, Marc Bola, Rick Van Drongelen, Alim Öztürk, Zeki Yavru, Kingsley Schindler, Youssef Ait Bennasser, Oliver Ntcham, Moryke Fofana, Emre Kılınç, Ercan Kara

Antalyaspor'un ilk 11’i Belli mi?

Antalyaspor’un muhtemel kadrosu: Ataberk Dadakdeniz, Bünyamin Balcı, Ömer Toprak, Veysel Sarı, Güray Vural, Jakub Kaluzinski, Fredy, Deni Milosevic, Erdoğan Yeşilyurt, Samm Larsson, Adam Buksa

İddaa Tahmini

Samsunspor Süper Lig’de 4 maç aradan sonra mağlup oldu. Geçen hafta iç sahada konuk ettikleri Galatasaray’a 2-0 kaybettiler. Düşme hattının 1 basamak üzerinde bulunan Samsunspor bu hafta Antalyaspor’u konuk edecek. Antalyaspor ise hafta içi Türkiye Kupası’na veda etti. Beşiktaş’a 2-1 kaybettiler. Süper Lig’de ise geçen hafta Fenerbahçe’ye 2-0 mağlup olmuşlardı. Sergen Yalçın’ın ekibinde son haftalarda düşük var. Gollü bir maç olmasını bekliyorum. Antalyaspor son 6 resmi maçta da gol yedi. Samsunspor’da üretken bir takım. Karşılıklı goller izleriz. 

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.63

Rexbet Oranı: KGVAR, Oran 1.85

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Samsunspor evinde 3 puanı kaptı. Antalyaspor engelini 2-0 ile geçerek Galatasaray mağlubiyetini unutturdular.