sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 13.02.2024

13 Şubat Salı akşamı İddaa fikstüründe yer alan UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 mücadelelerini, kupon olarak derledik. Kazanmanız dileğiyle.

Kopenhag – Manchester City: H2, 1.38 (iddaa) – 1.72 (Bets10) ; 13 Şubat Salı akşamı UEFA Şampiyonlar Ligi’nde sahne alacak olan Son 16 Turu’nun ilk maçında, Kopenhag ile Manchester City karşı karşıya gelecek. Türkiye saati ile 23:00’te sahne alacak maçı, EXXEN platformundan canlı izleyebilirsiniz. UEFA Şampiyonlar Ligi sahnesinde büyük bir sürprize ima atarak adını Son 16 Turu’na yazdırmayı başaran Kopenhag, Danimarka Süper Ligi’nde ise son 3 haftada kaybettiği 8 puanla, şampiyonluk şansını zora soktu. Devler sahnesinde bu sezon A Grubu’nda mücadele veren Kopenhag, Bayern Münih’in gerisinde kalırken, Galatasaray ve Manchester United engellerini geçerek Son 16 biletini cebine koydu. 6 maçlık fikstürü 2 galibiyet, 2 beraberlik, 2 mağlubiyetle geride bıraktılar. Danimarka Süper Ligi’nde son 3 hafta Brondby ile berabere kaldıktan sonra, Viborg ve Aarhus’a karşı mağlup olan Jacob Neestrup ve öğrencileri, bu hafta devler sahnesinin son şampiyonu, İngiliz devi Manchester City ile evinde karşı karşıya gelecek. UEFA Şampiyonlar Ligi’nde geçen sezondan itibaren Manchester City rüzgarı esmeye devam ediyor. Son şampiyon olarak sezona giriş yapan Pep Guardiola ve öğrencileri, G Grubu’ndan lider çıkmayı başardı. Leipzig, Young Boys ve Kızılyıldız karşısında 6’da 6 yapmayı başaran İngiliz devi, 18 golle 18 puan toplarken, kalesinde ise sadece 7 gole izin verdi. Grupların en iyi performanslarından birini sergileyen konuk ekip, İngiltere Premier Lig’de ise zirve takibine devam ediyor. Geçen hafta Everton’a karşı iç sahada 2-0’lık galibiyete imza atan Manchester City, üst üste 6. galibiyetine imza attı. 8 haftadır ise Premier Lig sahnesinde maç kaybetmiyorlar. Liderden 1 maç eksikle 2 puan geride kalan Manchester City, şampiyonluk yolunda kritik galibiyetler almaya devam ediyor. Konuk ekipte moraller yerinde. UEFA Şampiyonlar Ligi’ne geçen sezonla birlikte damga vurmayı başaran Manchester City, grup aşamalarında tüm maçlarını kazandı. Aldığı rahat galibiyetlerle dikkat çeken Manchester City, kazanmaya Kopenhag deplasmanında devam edecek ve rahat bir galibiyetle tur kapısını aralayacaktır.

Leipzig – Real Madrid: MS 2, 1.94 (iddaa) – 2.25 (Bets10) ; Leipzig sahasında Real Madrid’i konuk edecek. UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu’nun ilk maçı 13 Şubat Salı akşamı Türkiye saati ile 23.00’te sahne alırken, EXXEN platformundan canlı yayınlanacak. Mücadeleye Red Bull Arena ev sahipliği yapacak. Leipzig son haftalarda puan kayıplarını arttırdı. Almanya Bundesliga’da son 5 haftanın 4’ünde puan kaybeden Marco Rose ve öğrencileri, liderin tam 18 puan gerisine düştü ve 5. sıraya geriledi. Bu sezon ilk kez üst üste 5 maçta bu kadar fazla puan kaybı yaşayan Leipzig cephesinde, savunma zafiyetlerinin öne çıktığını belirtelim. 5 maçta kalesini 11 gole kapatamayan ev sahibi, rakip fileleri ise 8 kez havalandırdı. Leipzig bu sezon UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ise G Grubu’nda mücadele etti. İngiliz devi Manchester City’e liderliği kaptıran Leipzig, Young Boys ve Kızılyıldız karşısında ise hem iç saha hem de deplasmanda kazanarak, 2. sırada yer aldı. Tüm maçlarından 2.5 gol barajı aşılan Leipzig, 13 gol atmayı başarırken, kalesinde ise 10 gole engel olamadı. Kalesini gole kapatmakta zorlanan, skor üretmekte ise zorlanamayan ev sahibi, bu sezon 2 kulvarda birden bol gollü mücadelelere imza atıyor. Carlo Ancelotti yönetiminde bu sezon Real Madrid’i tüm kulvarlarda mağlup edebilen tek takım Atletico Madrid oldu. UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu’ndan namağlup lider çıkmayı başaran Real Madrid, İspanya La Liga’da ise 24 haftayı tek mağlubiyetle kapattı. C Grubu’nda bu sezon Napoli, Braga ve Union Berlin’e karşı çıktığı tüm maçları kazanan İspanyol devi, 16 gole imza atarken, kalesinde ise 7 gole engel olamadı. İspanya La Liga’da yoluna lider devam eden ve yakın rakipleriyle puan farkını açmaya devam eden Real Madrid, son 18 haftada maç kaybetmezken, 14 galibiyet, 4 beraberliğe imza attı. Giron ile puan farkını 5’e, Barcelona ile 10’a kadar çıkarmayı başaran konuk ekip, geçtiğimiz hafta en yakın rakibi Girona’ya kaşrı iç sahada 4-0’lık galibiyete imza attı ve güven vermeye devam etti. Real Madrid hem devler sahnesinde Son 16 Turu’nun hem de şampiyonluğun en büyük favorileri arasında. UEFA Şampiyonlar Ligi tarihinin en başarılı takımı olarak karşımıza çıkan Real Madrid, bu sezon grup aşamalarında ise en iyi performanslardan birini sergilerken, tüm maçlarını kazandı. Devler sahnesinde Real Madrid etkisinin devam edeceğini ve İspanyol devinin deplasmandan galibiyetle çıkacağını düşünüyoruz.

Toplam İddaa Oranı: 2.67

Bets10 Bahis Oranı: 3.87