UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

PSG Real Sociedad İddaa Tahmini 14.02.2024

UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu heyecanı devam ediyor. Real Sociedad deplasmanda, PSG karşısında sürpriz arayacak. Mücadele saat 23.00’te start alacak ve EXXEN platformundan yayınlanacak.

PSG ve Real Sociedad arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. PSG kazanır 1.71, beraberlik 4.05, Real Sociedad kazanır ise 5.02 olarak açıklanmış. MS 1 tercihi, özel oran kampanyası ile 30.00’a yükseldi. Kazanmak için Bets10 sitesini takipte kalın.

PSG Turun Favorisi 

PSG’de moraller yerinde. Fransa Ligue 1’de son dönemde mağlubiyeti unutan Luis Enrique’nin öğrencileri liderliğini devam ettiriyor. Geçtiğimiz hafta sonu Parc des Princes’de Lille’i konuk eden PSG, 1-0 geriye düştüğü maçtan 3-1’lik galibiyet ile ayrıldı. En yakın takipçisi Nice’in mağlup olduğu haftayı kazanarak geçen PSG puan farkını 11’e çıkarttı. UEFA Şampiyonlar Ligi’nde bu sezon F Grubunda mücadele eden PSG, lider Borussia Dortmund’un ardından grubu 2. Sırada tamamlayarak adını son 16 turuna yazdırmıştı. Son 16 turunda ise Real Sociedad ile eşleştiler. Turun favorisi olarak gösterilen PSG’de Presnel Kimpembe’nin sakatlığı devam ediyor. 

Real Sociedad Düşüşe Geçti 

Real Sociedad UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turunda PSG ile karşı karşıya gelecek. Grupta İnter, Benfica ve Salzburg ile karşı karşıya gelen Bask ekibi namağlup bir şekilde grubu lider olarak tamamladı ve son 16 turuna adını yazdırdı. Real Sociedad’ın 2023 yılının son çeyreğinde gösterdiği performans ile şimdiki arasında bir hayli fark var. La Liga’da geçtiğimiz hafta sonu Anoeta’da Osasuna’yı konuk eden Real Sociedad rakibini 1-0 kaybetti ve puan kayıplarını sürdürdü. Son 3 maçta 7 puan kaybeden Real Sociedad’ın ilk 4 umutları da iyice azaldı. Bu hafta içi UEFA Şampiyonlar Ligi’nde PSG’e konuk olacak Real Sociedad’da Aritz Elustondo kart cezalısı. Carlos Fernandez, Kieran Tierney, Martin Merquelanz ve Aihen Munoz’un sakatlıkları devam ediyor. 

PSG – Real Sociedad Maç Bilgileri

PSG – Real Sociedad Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 23:00’te canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Parc De Princes Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

PSG’de Presnel Kimpembe’nin sakatlığı devam ediyor. Real Sociedad’da Aritz Elustondo kart cezalısı. Carlos Fernandez, Kieran Tierney, Martin Merquelanz ve Aihen Munoz’un sakatlıkları devam ediyor. 

PSG'nin ilk 11’i Belli mi?

PSG’nin muhtemel kadrosu: Gianluigi Donnarumma, Marquinhos, Danilo Pereira, Lucas Hernández, Nordi Mukiele, Zaire Emery, Vitor Ferreira, Vitinha, Ousmane Dembele, Hugo Ekitike, Kylian Mbappe.

Real Sociedad'ın 11’i Belli mi?

Real Sociedad’ın muhtemel kadrosu: Unai Marrero, Hamari Traore, Igor Zubeldia, Robin Le Normand, Aihen Munoz, Brais Mendez, Martin Zubimendi, Benat Turrientes, Ander Barrenetxea, Mikel Oyarzabal, Umar Sadiq

İddaa Tahmini

PSG, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde F Grubunda yer aldı ve lider Borussia Dortmund’un ardından grubu 2. Sırada tamamlayarak son 16 turuna çıkmayı başardı. Fransa Ligue 1’de de liderliğini devam ettiren Luis Enrique’nin ekibi Lille karşısında da 3-1 kazanarak liderliğini devam ettirdi. Real Sociead ise UEFA Şampiyonlar Ligi’nde F Grubunda dikkat çekmiş ve grubunu lider tamamlamıştı. İnter, Benfica ve Salzburg’un yer aldığı grubu namağlup lider bitirdiler. Son 16 turunda konuk olacakları PSG deplasmanında işleri zor. PSG  turun net favorisi. Real Sociedad karşısında ilk maçı kazanırlar ve Anoeta’da avantajlı giderler.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.47

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 1.71

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: PSG tur kapısını araladı. İç sahada konuk ettikleri Real Sociedad’ı 2-0 mağlup ederek avantajı kaptılar.