UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Lazio Bayern Münih İddaa Tahmini 14.02.2024

UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçında Lazio iç sahada, Bayern Münih ile karşılaşacak. Mücadele saat 23.00’te başlayacak ve EXXEN platformundan ekranlara gelecek.

LazioBayern Münih arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde. Lazio kazanır 5.46, beraberlik 4.28, Bayern Münih kazanır ise 1.63 olarak açıklanmış.

Lazio Moral Buldu 

Lazio UEFA Şampiyonlar Ligi’nde bu sezon E Grubunda mücadele etti. Atletico Madrid, Feyenoord ve Celtic’in bulunduğu grupta 10 puan toplayan Maurizio Sarri’nin öğrencileri gruptan 2. Olarak çıktı ve son 16 turuna adını yazdırdı. Son 16 turunda ise Bayern Münih ile karşı karşıya gelecekler. İtalya Serie A’da ise geçtiğimiz hafta sonu Cagliari deplasmanından 3-1’lik galibiyet ile dönen Lazio, Bayern Münih maçı önesinde moral buldu. Bu hafta içi Bayern Münih’i konuk edecek Lazio’da Davide Renzetti kart cezalısı. 

Bayern Münih Avantaj Peşinde 

Bayern Münih bildiğimiz gibi temsilcimiz Galatasaray ile aynı grupta yer almıştı. Grupta 6 maç sonunda 16 puan toplayan Thomas Tuchel’in öğrencileri namağlup lider olarak grubunu tamamladı ve adını son 16 turuna yazdırdı. Almanya Bundesliga’da ise bu sezon hegemonyaları sona erecek gibi duruyor. Bayer Leverkusen deplasmanında geçtiğimiz hafta sonu 3-0 kaybettiler ve şampiyonluk yarışında kritik bir kayıp yaşadılar. Bu yenilginin ardından lider Bayer Leverkusen ile aradaki puan farkı da 5’e çıktı. Thomas Tuchel’in öğrencileri bu hafta UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turunda Lazio’nun konuğu olacak. Maç öncesinde Bayern Münih’de Konrad Laimer, Kingsley Coman, Serge Gnabry ve Bouna Sarr sakat olan isimler. 

Lazio – Bayern Münih Maç Bilgileri

Lazio – Bayern Münih Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 23.00’e canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Olimpico Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Lazio’da Davide Renzetti kart cezalısı. Bayern Münih’de Konrad Laimer, Kingsley Coman, Serge Gnabry ve Bouna Sarr sakat olan isimler. 

Lazio’nun 11’i Belli mi?

Lazio’nun muhtemel kadrosu: Ivan Provedel, Elseid Hysaj, Patric Gabarron, Felipe Anderson, Matteo Guendouzi, Daichi Kamada, Adam Marusic, Taty Castellano, Luis Alberto, Gustav Isaksen, Gila Fuentes

Bayern Münih'in 11’i Belli mi?

Bayern Münih’in muhtemel kadrosu: Manuel Neuer, Aleksandar Pavlovic, Alphonso Davies, Eric Dier, Konrad Laimer, Jamal Musiala, Sacha Boey, Leon Goretzka, Leroy Sane, Harry Kane, Thomas Müller

İddaa Tahmini

Lazio adına son derece zor bir eşleşme. Son 16 turunda ilk maçta Bayern Münih’i konuk edecekler. E Grubunda lider Atletico Madrid’in ardından grubu 2. Sırada tamamlayarak son 16 turuna kaldılar. Bayern Münih’de ise moraller bozuk. Hafta sonu Bundesliga’da lider Bayer Leverkusen’e 3-0 kaybettiler. UEFA Şampiyonlar Ligi’nde bu hafta içi Lazio deplasmanına konuk olacak Bayern Münih, son 16 turu ilk maçında kazanarak moral bulmak istiyor. Tuchel’in ekibinden reaksiyon bekliyorum. Lazio deplasmanında kazanarak tur kapısını aralarlar.

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.50

Bets10 Oranı: 2.5 ÜST, Oran 30.00

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Lazio sürpriz yaptı. Bayern Münih’i ilk maçta 1-0 mağlup ettiler ve turu geçme adına önemli bir avantaj elde ettiler.