UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Kopenhag Manchester City İddaa Tahmini 13.02.2024

UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçında Manchester City deplasmanda, Kopenhag’a konuk olacak. Karşılaşmayı saat 23.00’de EXXEN platformundan takip edebilirsiniz.

Kopenhag ve Manchester City arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Kopenhag kazanır 11.49, beraberlik 6.08, Manchester City kazanır ise 1.28 olarak açıklanmış. Bets10 sitesinde bu maçın 2.5 ÜST tercihine 30.00 orandan bahis yapabilirsiniz.

Kopenhag Sürpriz Peşinde 

Kopenhag UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turunda zor ve güçlü bir rakip ile eşleşti. Son şampiyon Manchester City’i Parken’de konuk edecekler ve ilk maçtan avantaj arayacaklar. UEFA Şampiyonlar Ligi’nde A Grubunda mücadele eden Danimarka temsilcisi Manchester United, Bayern Münih ve Galatasaray gibi güçlü takımların yer aldığı grupta 8 puan topladı ve grubu 2. Sırada tamamlayarak son 16 turuna yükseldi. Bu hafta Parken’de Manchester City’i konuk edecek olan Kopenhag’ı zor bir maç bekliyor. Karşılaşma öncesinde Kopenhag’da Lukas Lerager’in kart cezalısı olduğunu belirtelim. 

Manchester City Favori Taraf 

Manchester City UEFA Şampiyonlar Ligi’nin bildiğimiz gibi son şampiyonu. Pep Guardiola’nın öğrencileri G Grubunda mücadele etti ve grupta oynadığı 6 maçı da kazanarak 18 puan ile lider olarak grubunu tamamladı. Premier Lig’de de son haftalarda üst üste galibiyetler alan Manchester City’nin geçen hafta Etihad’da konuk ettiği Everton’ı 2-0 mağlup ettiğini de belirtelim. Hem Premier Lig’de hem de UEFA Şampiyonlar Ligi’nde şampiyonluk yarışı veren Manchester City, son 16 turunda konuk olacağı Kopenhag karşısında maçın net favorisi. 

Kopenhag – Manchester City Maç Bilgileri

Kopenhag – Manchester City Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformu tarafından Türkiye saati ile 23.00’te canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Istvan Kovacs. Mücadele Parken Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Kopenhag’da Lukas Lerager’in kart cezalısı olduğunu belirtelim. 

Kopenhag'ın ilk 11’i Belli mi?

Kopenhag’ın muhtemel kadrosu: Kamil Grabara, Birger Meling, Kevin Diks, Denis Vavro, Elias Jelert, Diogo Gonçalves, Rasmus Falk, Mohamed Elyounoussi, Elias Achouri, Roony Bardghji, Orri Oskarsson

Manchester City'nin 11’i Belli mi?

Manchester City’nin muhtemel kadrosu: Ederson, Kyle Walker, Josko Gvardiol, Ruben Dias, Nathan Ake, Matheus Nunes, Bernardo Silva, Rodri, Phil Foden, Jack Grealish, Erling Haaland

İddaa Tahmini

Kopenhag, zor bir gruptan çıkmayı başararak son 16 turunda Manchester City ile eşleşti. Manchester United, Bayern Münih ve Galatasaray’ın yer aldığı grubu 2. Sırada tamamladılar. Manceshter City ise bildiğimiz gibi UEFA Şampiyonlar Ligi’nin son şampiyona. Bu sezon da final oynamaları bekleniyor. Grupta 6’da 6 yaparak 18 puan ile son 16 turuna adını yazdırdılar. Guardiola’nın ekibi Kopenhag karşısında maçın net favorisi. Manchester City farklı kazanarak avantajı eline geçirir.

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.40

Bets10 Oranı: 2.5 ÜST, Oran 30.00

Maç Sonucu: 1-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Kopenhag sürpriz yapamadı. Parken’de konuk ettikleri Manchester City’e 3-1 kaybettiler.