UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Leipzig Real Madrid İddaa Tahmini 13.02.2024

UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçında Real Madrid deplasmanda, Leipzig’in konuğu olacak. Saat 23.00’te başlayacak karşılaşma EXXEN platformundan ekranlara gelecek.

Leipzig ve Real Madrid arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Leipzig kazanır 3.06, beraberlik 3.86, Real Madrid kazanır ise 2.25 olarak açıklanmış. Bets10 sitesinde 2.5 ÜST tercihinin 30.00 orana yükseldiğini belirtelim.

Leipzig’de Puan Kayıpları 

Leipzig UEFA Şampiyonlar Ligi’nde G Grubunda mücadele etti. Grupta Manchester City, Young Boys ve Kızılyıldız ile karşı karşıya gelen Alman ekibi topladığı 12 puan ile lider Manchester City’nin ardından gruptan çıkmayı başardılar. Marco Rose’un ekibi son 16 turunda Real Madrid ile karşı karşıya gelecek. Almanya Bundesliga’da geçen hafta Augsburg ile 2-2 berabere kalan Leipzig 2 puan bıraktı. Son 6 maçta sadece 1 galibiyet alabilen Leipzig’de işler pek yolunda gitmiyor. Bu hafta ilk maçta konuk edecekleri Real Madrid karşısında da sürpriz yapma şansları pek kolay değil. 

Real Madrid Doludizgin

Real Madrid UEFA Şampiyonlar Ligi’nin bu sezon favorilerinden biri. 16 takım arasında Manchester City ile beraber finale kadar gitmeleri bekleniyor. Carlo Ancelotti’nin ekibi C Grubunda mücadele etti ve oynadığı 6 maçı da kazanarak 18 puan ile grubunu lider tamamladı. Grupta Napoli, Braga ve Union Berlin’i her 2 maçta da mağlup ederek dikkat çektiler. La Liga’da ise liderliğini sürdüren Real Madrid, geçtiğimiz hafta sonu konuk ettiği Girona’yı 5-0 mağlup etti ve puan farkını 5’e çıkarttı. Sezonun en kritik galibiyetlerinden birini alan Real Madrid’de moraller yerinde. UEFA Şampiyonlar Ligi’nde son 16 turunda Leipzig’e konuk olacak Real Madrid’de David Alaba, Eder Militan ve Thibaut Courtois’in sakatlıkları sürüyor. 

Leipzig – Real Madrid Maç Bilgileri

Leipzig – Real Madrid Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 23.00’te canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Red Bull Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Real Madrid’de David Alaba, Eder Militan ve Thibaut Courtois’in sakatlıkları sürüyor. 

Leipzig’in 11’i Belli mi?

Leipzig’in muhtemel kadrosu: Janis Blaswich, Benjamin Hendrichs, Mohamed Simakan, Castello Lukeba, David Raum, Xaver Schlager, Kevin Kampl, Xavi Simons, Emil Forsberg, Lois Openada, Yussuf Poulsen

Real Madrid'in 11’i Belli mi?

Real Madrid’in muhtemel kadrosu: Andriy Lunin, Daniel Carvajal, Nacho Fernandez, Lucas Vazquez, Fran Garcia, Federico Valverde, Luka Modric, Toni Kroos, Vinicius Junior, Jude Bellingham, Joselu

İddaa Tahmini

Leipzig G Grubunda mücadele etti ve lider Manchester City’nin ardından 12 puan toplayarak grubu 2. Sırada tamamladı. Son 16 turunda ise Manchester City ile karşılaşacaklar. Leipzig adına son derece zor bir eşleşme. Real Madrid ise bu sezon yoluna doludizgin devam ediyor. La Liga’da geçen hafta Girona’yı 5-0 ile geçerek liderliğini devam ettirdiler. Şampiyonlar Ligi’nde de grupta oynadıkları 6 maçı da kazanmışlardı. Real Madrid’den galibiyet bekliyorum. Almanya’da Leipzig’i rahat gerçerler. En az 3 gol izleriz.

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.43

Bets10 Oranı: 2.5 ÜST, Oran 30.00

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Real Madrid tek golle kazandı. Leipzig’i deplasmanda 1-0 mağlup ettiler.