UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Kopenhag Manchester City Maç Tahmini 13.02.2024

13 Şubat Salı akşamı UEFA Şampiyonlar Ligi‘nde sahne alacak olan Son 16 Turu‘nun ilk maçında, Kopenhag ile Manchester City karşı karşıya gelecek. Türkiye saati ile 23:00’te sahne alacak maçı, EXXEN platformundan canlı izleyebilirsiniz.

Bets10, Kopenhag galibiyetine 12.26, beraberliğe 6.09, Manchester City galibiyetine ise 1.27 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 9.83, beraberliğe 5.29, konuk ekibe ise 1.11 oran veriyor.

Kopenhag Düşüşe Geçti

UEFA Şampiyonlar Ligi sahnesinde büyük bir sürprize ima atarak adını Son 16 Turu’na yazdırmayı başaran Kopenhag, Danimarka Süper Ligi’nde ise son 3 haftada kaybettiği 8 puanla, şampiyonluk şansını zora soktu. Devler sahnesinde bu sezon A Grubu’nda mücadele veren Kopenhag, Bayern Münih’in gerisinde kalırken, Galatasaray ve Manchester United engellerini geçerek Son 16 biletini cebine koydu. 6 maçlık fikstürü 2 galibiyet, 2 beraberlik, 2 mağlubiyetle geride bıraktılar. Danimarka Süper Ligi’nde son 3 hafta Brondby ile berabere kaldıktan sonra, Viborg ve Aarhus’a karşı mağlup olan Jacob Neestrup ve öğrencileri, bu hafta devler sahnesinin son şampiyonu, İngiliz devi Manchester City ile evinde karşı karşıya gelecek.

Manchester City Galibiyetten Vazgeçmiyor

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde geçen sezondan itibaren Manchester City rüzgarı esmeye devam ediyor. Son şampiyon olarak sezona giriş yapan Pep Guardiola ve öğrencileri, G Grubu’ndan lider çıkmayı başardı. Leipzig, Young Boys ve Kızılyıldız karşısında 6’da 6 yapmayı başaran İngiliz devi, 18 golle 18 puan toplarken, kalesinde ise sadece 7 gole izin verdi. Grupların en iyi performanslarından birini sergileyen konuk ekip, İngiltere Premier Lig’de ise zirve takibine devam ediyor. Geçen hafta Everton’a karşı iç sahada 2-0’lık galibiyete imza atan Manchester City, üst üste 6. galibiyetine imza attı. 8 haftadır ise Premier Lig sahnesinde maç kaybetmiyorlar. Liderden 1 maç eksikle 2 puan geride kalan Manchester City, şampiyonluk yolunda kritik galibiyetler almaya devam ediyor. Konuk ekipte moraller yerinde.

Kopenhag – Manchester City Maç Bilgileri

Kopenhag – Manchester City Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformu tarafından Türkiye saati ile 23.00’te canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Parken Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Kopenhag’da Lukas Lerager’in kart cezalısı. Manchester City’de ise önemli bir eksik bulunmuyor.

Kopenhag'ın ilk 11’i Belli mi?

Kopenhag’ın muhtemel kadrosu: Kamil Grabara, Birger Meling, Kevin Diks, Denis Vavro, Elias Jelert, Diogo Gonçalves, Rasmus Falk, Mohamed Elyounoussi, Elias Achouri, Roony Bardghji, Orri Oskarsson.

Manchester City'nin 11’i Belli mi?

Manchester City’nin muhtemel kadrosu: Ederson, Kyle Walker, Josko Gvardiol, Ruben Dias, Nathan Ake, Matheus Nunes, Bernardo Silva, Rodri, Phil Foden, Jack Grealish, Erling Haaland.

İddaa Tahmini

UEFA Şampiyonlar Ligi’ne geçen sezonla birlikte damga vurmayı başaran Manchester City, grup aşamalarında tüm maçlarını kazandı. Aldığı rahat galibiyetlerle dikkat çeken Manchester City, kazanmaya Kopenhag deplasmanında devam edecek ve rahat bir galibiyetle tur kapısını aralayacaktır.

İddaa Oranı: H2, Oran 1.38

Bets10 Oranı: H2, Oran 1.72

Maç Sonucu: 1-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Manchester City 3 gollü galibiyetiyle, Şampiyonlar Ligi’nde tur kapısını araladı. Son 16 Turu kapsamında Kopenhag’ı deplasmanda 2 farkla mağlup etmeyi başaran Manchester City, deplasman performansıyla bizleri yanıltmadı.