İspanya La Liga iddaa tahminleri ve analizleri

Villarreal Getafe İddaa Tahmini 16.02.2024

İspanya La Liga’da orta sıralarda yer alan Getafe deplasmanda, Villarreal’in konuğu olacak. Mücadeleyi saat 23.00’te S SPORT Plus kanalından izleyebilirsiniz.

Villarreal ve Getafe arasında oynanacak olan karşılaşmanın Rexbet oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Villarreal kazanır 2.12, beraberlik 3.55, Getafe kazanır ise 3.45 olarak açıklanmış.   

Villarreal’de Kümede Kalma Umutları Sürüyor 

Villarreal La Liga’da geçtiğimiz haftayı beraberlik ile kapatan takımlardan biriydi. Mendizorrotza’da konuk oldukları Alaves ile 1-1 berabere kaldılar. La Liga’da üst üste 4 maçtır kaybetmeyen Marcelino’nun ekibinde moraller yerinde. Kümede kalma umutlarını sürdüren Villarreal, son haftalarda kolay kolay mağlubiyet yüzü görmüyor. Mallorca, Barcelona, Cadiz ve Alaves maçlarından 6 puan çıkarttılar. Bu hafta ise La Ceramica’da Getafe’yi konuk edecekler. Maç öncesinde Villarreal’de Yeremy Pino, Alfonso Pedraza, Eric Baily ve Denis Suarez sakat olan isimler. 

Getafe’de Hedef Üst Sıralar 

Getafe La Liga’da üst sıra takibini sürdürüyor. Real Betis deplasmanından alınan 1-1’lik beraberliğin ardından Alfonso Perez’de Celta Vigo’yu konuk eden Getafe mücadeleden 3-2’lik galibiyet ile ayrıldı. Jaime Mata’nın 2 gol attığı mücadelede son dakika golüyle kazanarak 3 puanın sahibi oldular. La Liga’da son 2 haftada 4 puan çıkartan Jose Bordalas’ın öğrencileri Avrupa umutlarını da devam ettiriyor. 7. Sırada yer alan Real Sociedad’ın sadece 4 puan gerisindeler. Bu hafta ise La Ceramica’da Villarreal’e konuk olacaklar. Maç öncesinde Getafe’de Mauro Arambarri’nin sakatlığı sürüyor. 

Villarreal – Getafe Maç Bilgileri

Villarreal – Getafe Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S SPORT Plus kanalından saat 23.00’te canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele La Ceramica Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Villarreal’de Yeremy Pino, Alfonso Pedraza, Eric Baily ve Denis Suarez sakat olan isimler. Getafe’de Mauro Arambarri’nin sakatlığı sürüyor. 

Villarreal’in ilk 11’i Belli mi?

Villarreal’in muhtemel kadrosu: Filip Jorgensen, Juan Foyth, Aissa Mandi, Jorge Cuenca, Alberto Moreno, Ramon Terrats, Dani Parejo, Santi Comesana, Gerard Moreno, Alejandro Baena, Alexander Sörloth

Getafe'nin ilk 11’i Belli mi?

Getafe’nin muhtemel kadrosu: David Soria, Damian Suarez, Domingos Duarte, Stefan Mitrovic, Gaston Alvarez, Juan Iglesias, Carles Alena, Djene Dokanam, Mason Greenwood, Jaime Mata, Borja Mayoral

İddaa Tahmini

Villarreal’de yenilmezlik serisi 4 maça çıktı. Geçen hafta konuk oldukları Alaves deplasmanında 1-1 berabere kaldılar. Üst üste 4 maçtır kaybetmeyen Marcelino’nun öğrencileri düşme hattı ile de puan farkını 8’e çıkarttı. Getafe ise geçen hafta Alfonso Perez’de Celta Vigo’yu konuk etti ve rakibini 3-2 ile geçti. Jaime Mata önderliğinde önemli bir galibiyet alarak Avrupa umutlarını devam ettirdiler. İki takımda hücumda üretken. Bu maçta gollere yöneleceğim. Hem Villarreal’den hem de Getafe’den gol beklentim var. 

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.57

Rexbet Oranı: KGVAR, Oran 1.75

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Villarreal geriye düştüğü maçta 1 puan almayı başardı. Alfonso Perez’de konuk ettikleri Getafe ile 1-1 berabere kaldılar.