İspanya La Liga iddaa tahminleri ve analizleri

Celta Vigo Barcelona İddaa Tahmini 17.02.2024

İspanya La Liga’da heyecan devam ediyor. Celta Vigo evinde, Barcelona karşısında sürpriz arayacak. Karşılaşma saat 20.30’da başlayacak ve S SPORT Plus kanalından yayınlanacak.

Celta Vigo ve Barcelona arasında oynanacak olan karşılaşmanın Betroad oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Celta Vigo kazanır 3.90, beraberlik 3.90, Barcelona kazanır ise 1.88 olarak açıklanmış.     

Celta Vigo Alt Sıralarda 

Celta Vigo La Liga’da geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapattı. Alfonso Perez’de konuk oldukları Getafe deplasmanından 3-2’lik mağlubiyet ile ayrıldılar. Son haftalarda ciddi puan kayıpları yaşayan Rafael Benitez’in ekibinde moraller bozuk. Getafe karşısında puan almaya çok yaklaşmışlardı ama son dakikada yedikleri golle 3-2 mağlup oldular. La Liga’da düşme hattına iyice yaklaşan Celta Vigo bu hafta sonu Balaidos’da Barcelona’yı konuk edecek. Karşılaşma öncesinde Celta Vigo’da Williot Swedberg ve Joseph Aidoo’nun sakatlıkları sürüyor. 

Barcelona’nın İşi Zor 

Barcelona şampiyonluk yolunda geçtiğimiz hafta sonu 2 puan bıraktı. İç sahada Granada’yı konuk eden Xavi’nin öğrencileri sahadan 3-3’lük beraberlik ile ayrıldı. Rahat kazanması beklenen maçta 2 puan bırakan Barcelona’da moraller bozuk. Lider Real Madrid’in tekrardan 10 puan gerisine düşen Barcelona bu hafta sonu ise Celta Vigo ile karşı karşıya gelecek. Balaidos’da Barcelona maçın favorisi ama Xavi’nin ekibinin kolay bir maç beklemediği de bir gerçek. Celta Vigo maçı öncesinde Barcelona’da Ferran Torres, Alejandro Balde, Navi ve Marcos Alonso’nun sakatlıkları devam ediyor. 

Celta Vigo – Barcelona Maç Bilgileri

Celta Vigo – Barcelona Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.30’da S SPORT PLUS kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Balaidos Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Celta Vigo’da Williot Swedberg ve Joseph Aidoo’nun sakatlıkları sürüyor. Barcelona’da Ferran Torres, Alejandro Balde, Navi ve Marcos Alonso’nun sakatlıkları devam ediyor. 

Celta Vigo'nun ilk 11’i Belli mi?

Celta Vigo’nun muhtemel kadrosu: Ivan Villar, Oscar Mingueza, Joseph Aidoo, Unai Nunez, Franco Cervi, Carles Perez, Fran Beltran, Hugo Sotelo, Jonathan Bamba, Anastasios Douvikas, Iago Aspas

Barcelona'nın ilk 11’i Belli mi?

Barcelona’nın muhtemel kadrosu: Inaki Pena, Joao Cancelo, Ronald Araujo, Jules Kounde, Alejandro Balde, Frenkie De Jong, İlkay Gündoğan, Pedri, Lamine Yamal, Raphinha, Robert Lewandwoski

İddaa Tahmini

Celta Vigo geçen hafta konuk olduğu Getafe deplasmanında 3-2 kaybetti. Alfonso Perez’den puansız dönenen Celta Vigo bu hafta Barcelona’yı konuk edecek. Barcelona karşısında zor bir maç bekliyor Rafa Benitez ve öğrencilerini. Barcelona ise geçen hafta Granada karşısında kazanamadı. Mücadeleden 3-3’lük beraberlik ile ayrıldılar. Real Madrid’in kazandığı haftada 2 puan bırakan Xavi’nin ekibinde şampiyonluk umutları iyice azalmış durumda. Celta Vigo deplasmanında reaksiyon göstermelerini bekliyorum. Granada bereberliğini, Celta Vigo deplasmanında unuttururlar. Barcelona kazanır. 

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.65

Betroad Oranı: MS 2, Oran 1.88

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Barcelona zor bir deplasmandan 3 puan ile döndü. Balaidos’da Celta Vigo’yu 2-1 mağlup ederek 3 puanın sahibi oldular.