İspanya La Liga iddaa tahminleri ve analizleri

Osasuna Cadiz Bahis Tahmini 17.02.2024

İspanya La Liga’da heyecan devam ediyor. Osasuna evinde, Cadiz karşısında 3 puan arayacak Mücadeleyi saat 18.15’te S SPORT Plus kanalından takip edebilirsiniz.

Osasuna ile Cadiz zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Hovarda oranlarını ele alacak olursak Osasuna galibiyetinin 1.82, beraberlik tercihinin 3.50, Cadiz galibiyetinin ise 4.90 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Osasuna 3 Maç Sonra Kazandı 

Osasuna La Liga’da geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Anoeta’da Real Sociedad’a konuk olan Jagoba Arrasate’nin öğrencileri mücadeleden 1-0’lık galibiyet ile ayrıldı. Ante Budimir’ina attığı tek golle kazanan Osasuna moralli. Anoeta’da Real Sociedad’ı mağlup etmek kolay bir iş değil. La Liga’da 3 maç aradan sonra kazanarak moral bulan Osasuna’nın Avrupa umutları da devam ediyor. El Sadar’da bu hafta sonu Cadiz’i konuk edecek olan Osasuna’da Jose Arnaiz sakatlığı sebebiyle forma giyemeyecek. 

Cadiz Düşme Hattında 

Cadiz’de moraller bozuk. La Liga’da aylardır galip gelemeyen Cadiz, geçtiğimiz hafta sonu konuk ettiği Real Betis karşısında da puan alamadı. Nuevo Mirandilla’da rakibine 2-0 kaybettiler ve kötü gidişatları devam etti. La Liga’da düşme hattında bulunan Cadiz’in bu sezon geride kalan 24 haftada sadece 2 galibiyeti var. Tam tamına 20 maçtır galip gelemeyen Cadiz’de moraller bozuk. Öte yandan yeni hocası Mauricio Pellegrino yönetiminde çıktıkları 3 maçta da ilk galibiyetini geçen hafta aldılar. Bu hafta sonu Osasuna’ya konuk olacak Cadiz’de Roger Marti ve Fede San Emeterio sakat olan isimler. 

Osasuna – Cadiz Maç Bilgileri

Osasuna – Cadiz Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 18.15’te S SPORT kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele El Sadar Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Osasuna’da Jose Arnaiz sakatlığı sebebiyle forma giyemeyecek. Cadiz’de Roger Marti ve Fede San Emeterio sakat olan isimler. 

Osasuna'nın ilk 11’i Belli mi?

Osasuna’nın muhtemel kadrosu: Sergio Herrera, Johan Mojica, David Garcia, Alejandro Catena, Ruben Pena, Aimar Oroz, Lucas Torro, Jon Moncayola, Moi Gomez, Ruben Garcia, Ante Budimir

Cadiz'in ilk 11’i Belli mi?

Cadiz’in muhtemel kadrosu: Jeremias Ledesma, Iza Carcelon, Luis Hernandez, Fali, Javier Hernandez, Ivan Alejo, Fede San Emeterio, Ruben Alcaraz, Darwin Machis, Christopher Ramos, Ruben Sobrino

İddaa Tahmini

Osasuna geçtiğimiz haftayı galibiyet ile geçti. Anoeta’da Real Sociedad’a konuk olacak Osasuna rakibini 1-0 mağlup etti ve haftayı 3 puan ile geçti. La Liga’da 3 maçlık kazanamama serisini sona erdiren Osasuna moralli. Bu hata konuk edecekleri Cadiz karşısında da maçın favorisiler. Cadiz ise kötü gidişatını sürdürüyor. La Liga’da düşme hattındalar ve yaklaşık 4 aydır kazanamıyorlar. Galibiyet hasretleri 20 maça çıktı. El Sadar’da Osasuna maçın favorisi. Formsuz Cadiz karşısında da kazanarak ilk 7 umutlarını sürdürürler.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.56

Hovarda Oranı: MS 1, Oran 1.82

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Osasuna 3 puanı 2 golle aldı. El Sadar’da konuk ettikleri Cadiz’i 2-0 mağlup ettiler.