İspanya La Liga iddaa tahminleri ve analizleri

Atletico Madrid Las Palmas İddaa Tahmini 17.02.2024

İspanya La Liga’da üst sıra takibini sürdürmek isteyen Las Palmas deplasmanda, Atletico Madrid’e konuk olacak. Karşılaşma saat 16.00’da başlayacak ve S SPORT Plus kanalından izlenebilecek.

Atletico Madrid ile Las Palmas takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Betelli oranlarını inceleyecek olursak Atletico Madrid galibiyetine 1.46, beraberlik tercihine 4.65, Las Palmas galibiyetine ise 7.10 verildiğini görüyoruz.

Atletico Madrid Deplasmanda Kaybetti 

Atletico Madrid geçtiğimiz hafta sonu konuk olduğu Sevilla deplasmanından puansız döndü. Ramon Sanchez Pizjuan’da ilk yarıda yedikleri golle 1-0 mağlup oldular. La Liga’da 4 maçlık yenilmezlik serisi sona eren Atletico Madrid’in şampiyonluk umutları da oldukça azaldı. Lider Real Madrid’in tam 13 puan gerisine düştüler. Atletico Madrid’in en azından hedefi sezonu ilk 4 içinde tamamlayabilmek. Bu hafta sonu ise Wanda Metropolitano’da Las Palmas’ı konuk edecekler. Maçın favorisi olarak gösterilen Atletico Madrid’de Alvaro Morata, Jose Gimenez, Thomas Lemar ve Cesar Azpilicueta’nın sakatlıkları bulunuyor. 

Las Palmas’da Avrupa Umutları 

Las Palmas La Liga’da Avrupa umutlarını devam ettiriyor. Geçtiğimiz hafta sonu Gran Canaria’da konuk ettiler ve mücadeleden 2-1’lik galibiyet ile ayrıldılar. La Liga’da 2 maç aradan sonra 3 puan alan Garcia Pimienta’nın ekibi Avrupa umutlarını iyice arttırdı diyebiliriz. Real Sociedad’ın mağlup olduğu haftayı kazanarak geçen Las Palmas rakibi ile arasındaki puan farkını da 2’ye indirdi. Bu hafta sonu Atletico Madrid’e konuk olacak Las Palmas yine sürpriz peşinde. Karşılaşma öncesinde Las Palmas’da Benito Ramirez ve Eric Curbelo sakat. Aaron Escandell ise kart cezalısı. 

Atletico Madrid – Las Palmas Maç Bilgileri

Atletico Madrid – Las Palmas Maçı Hangi Kanalda?

Mücadele saat 16.00’da S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Wanda Metropolitano Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Atletico Madrid’de Alvaro Morata, Jose Gimenez, Thomas Lemar ve Cesar Azpilicueta’nın sakatlıkları bulunuyor. Las Palmas’da Benito Ramirez ve Eric Curbelo sakat. Aaron Escandell ise kart cezalısı. 

Atletico Madrid'in ilk 11’i Belli mi?

Atletico Madrid’in muhtemel kadrosu: Jan Oblak, Cesar Azpilicueta, Stefan Savic, Mario Hermoso, Marcos Llorente, Koke, Rodrigo de Paul, Samuel Lino, Yannick Carrasco, Antoine Griezmann, Memphis Depay

Las Palmas'ın ilk 11’i Belli mi?

Las Palmas’ın muhtemel kadrosu: Alvaro Valles, Alvaro Lemos, Saul Coco, Alex Suarez, Daley Sinkgraven, Jonathan Viera, Javier Munoz, Kirian Rodriguez, Enzo Loiodice, Sandro Ramirez, Marc Cardona

İddaa Tahmini

Atletico Madrid geçtiğimiz hafta konuk olduğu Sevilla deplasmanından puansız döndü. Önemli pozisyonlar buldukları maçtan puan çıkartamadılar ve Sevilla’ya 1-0 kaybettiler. Son 2 maçta 5 puan kaybeden Atletico Madrid’de moraller bozuk. Las Palmas ise geçen hafta Gran Canaria’da Valencia’yı 2-0 ile geçti. Avrupa hedefi olan Las Palmas önemli bir 3 puan aldı diyebiliriz. Atletico Madrid’in reaksiyon göstermesi şart. Bu hafta konuk edecekleri Las Palmas karşısında kazanarak moral bulurlar.

İddaa Oranı: MS 11, Oran 1.26

Betelli Oranı: MS 1, Oran 1.46

Maç Sonucu: 5-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Atletico Madrid farka gitti. Las Palmas’ı 5 golle geçtiler ve bir önceki hafta alınan Sevilla mağlubiyetini unutturdular.