sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 16.02.2024

İddaa fikstüründe 16 Şubat Cuma akşamı yer alan İtalya Serie A Ligi ve Fransa Ligue 1 mücadelelerini, kupon olarak hazırladık. Değerlendirmenizi tavsiye ederiz.

İnter – Salernitana: MS 1 ve KGYOK, 1.42 (iddaa) – 1.92 (Bets10) ; İtalya Serie A Ligi’nin lideri İnter ile en alt sıraya demir atan Salernitana, 16 Şubat Cuma akşamı kozlarını paylaşacak. Türkiye saati ile 23:00’te başlayan mücadele, S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından canlı yayınlanacak. İtalya Serie A Ligi’nin lideri İnter, geçtiğimiz hafta konuk olduğu Roma deplasmanında 2-1 geriden gelerek 4-2’lik galibiyete imza atarken, yenilmezlik serisini 17 haftaya çıkardı. Son 2 haftada Juventus ve Roma derbilerinden 3’er puanla çıkmayı başaran İnter, yakın rakipleriyle puan farkını açmaya devam ediyor. Son 10 haftayı 14 galibiyet, 3 beraberlikle geride bırakan Simone Inzaghi ve öğrencileri, ligi domine etmeye devam ediyor. 23 hafta sonunda ise İnter’i mağlup edebilen tek takım Sassuolo oldu. 1 maç eksiğe rağmen yakın rakibi Juventus ile puan farkını 7’ye kadar yükseltmeyi başaran ev sahibi, son olarak geçtiğimiz hafta Roma deplasmanında 2-1 geriden gelerek, 4-2’lik müthiş bir geri dönüşe imza attı. Rakip fileleri tam 52 kez havalandırmayı başaran İnter, kalesinde ise 12 gole engel olamadı. İtalya Serie A Ligi’nde ilk 24 hafta geride kalırken, en alt sıradan kurtulmayı başaramayan Salernitana, bu hafta lidere deplasmanda konuk olacak. 24 haftayı 2 galibiyet, 7 beraberlik, 15 mağlubiyetle geride bırakan konuk ekip, son 6 haftanın tamamında puan kaybetti. İlk 10 haftanın tamamında yaşanan puan kayıplarının ardından göreve Filippo Inzaghi’yi getiren Salernitana, yeni hocasıyla 14 maçın 12’sinde puan kaybetti. Son 6 haftalık fikstürü 5 mağlubiyet, 1 beraberlikle geride bırakan Salernitana, son olarak geçtiğimiz hafta iç sahada Empoli’yi konuk ederken, en yakın rakiplerinden birisi karşısında puan kayıplarına devam etti. Karşılaşma 2-1’lik mağlubiyetle sona ererken, Salernitana 24 maçta kalesini 47 gole kapatamadı. Ligin en zayıf halkası bu hafta lider karşısında sürpriz arayacak. İtalya Serie A Ligi’nin lideri İnter, sadece 17 maçlık yenilmezlik serisiyle değil, aynı zamanda harika hücum ve savunma performansıyla ligi domine etmeye devam ediyor. İnter sahasında Salernitana’ya gol şansı vermeden, galip gelecektir.

Lyon – Nice: KGVAR, 1.66 (iddaa) – 1.85 (Bets10) ; İddaa fikstüründe 16 Şubat Cuma akşamı yer alan Fransa Ligue 1’in 22. hafta mücadelesinde, Lyon ile Nice kozlarını paylaşacak. Türkiye saati ile 23:00’te başlama düdüğü çalınacak mücadele, beIN SPORTS ekranlarından canlı yayınlanacak. Fransa Ligue 1’de geçtiğimiz hafta Montpellier deplasmanına konuk olan Lyon, 21. haftada kritik bir geri dönüşe imza attı. Küme düşme hattıyla arasında 3 puan fark bulunan Piere Sage ve öğrencileri,  ilk yarısını 1-0 geride kapattığı mücadelenin, ikinci yarısında Alexandre Lacazette ve Maxence Caqueret ikilisinin golleriyle skoru 2-1’e getirmeyi başardı. Marsilya galibiyetinin ardından, Fransa Ligue 1 sahnesinde kazanmaya devam eden Lyon, düşme hattıyla puan farkını 3’te tutmaya devam etti. Sezon içerisinde 3 kez teknik adam değişikliğine giden ve kümede kalmakta zorlanan ev sahibi, Sage’in göreve gelişiyle birlikte, yükselişe geçti ve düşme hattından kurtuldu. Son 7 haftalık fikstürden 5 galibiyet çıkarmayı başaran Lyon, kalesini ise 4 maçta gole kapattı. Yükselişini bitime 13 hafta kala sürdürmek isteyen ekip, bu hafta sahasında Nice’ı konuk edecek. Fransa Ligue 1’de 21. haftayı geride bırakırken, Nice sezonun ilk iç saha mağlubiyetini yaşadı. Monaco’yu evinde konuk eden Farioli ve öğrencileri, 2 kez geriden gelerek skoru eşitlemeyi başarsa da, 3-2’ik mağlubiyetten kurtulamadı. Hücum hattı maç boyunca Nice’ın oyuna ortak olmasını sağlarken, savunmadaki önemli açıklar mağlubiyeti getirdi. Taraftarı önünde 10 hafta sonra mağlup olan Nice, deplasmanda ise 5 maçtır puan kayıplarına engel olamıyor. Son 5 deplasman maçından 2 puan çıkarabilen konuk ekip, ilk 13 haftada sergilediği namağlup performans grafiğine rağmen, son 8 haftada yaşadığı önemli kayıplarla, liderin 11 puan gerisine düştü. 2. sırada yer almaya devam eden Nice, dış saha kabusuna son vererek ve lider ile arasındaki puan farkının daha fazla açılmasını istemiyor. 2 haftadır kazanan Lyon, ligde kalma yolunda önemli adımlar attı. Teknik adam değişikliğinin ardından başlayan yükselişi, Nice karşısında galibiyetle sürdürmek istiyorlar. Nice ise hala liderin en yakın rakibi olmasına karşın, deplasmanda 5 maçtır kazanamıyor ve geçen hafta sezonun ilk iç saha mağlubiyetini aldı. Nice yeniden şampiyonluk yarışında var olma mücadelesi verecek. Galibiyete ihtiyacı olan iki takımında, 90 dakikada skor üreteceğini düşünüyoruz.

Torino – Lecce: MS 1, 1.53 (iddaa) – 1.75 (Bets10) ; S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından 16 Şubat Cuma akşamı Türkiye saati ile 21:00’de naklen yayınlanacak olan İtalya Serie A Ligi’nin 25. hafta mücadelesinde, Torino ile Lecce karşı karşıya gelecek. İtalya Serie A Ligi’nde ilk 24 haftayı 33 puanla geride bırakan ve 10. sırada kendisine yer bulan Torino, 5 haftadır rakiplerine galibiyet şansı vermiyor. Son 5 haftayı 2 galibiyet, 3 beraberlikle geride bırakan Ivan Juric ve öğrencileri, son 10 haftalık fikstürde ise sadece Fiorentina deplasmanından puan çıkaramadı. 4 galibiyet, 5 beraberliğe imza atan ev sahibi, İtalya Serie A Ligi’nde uzun süredir kolay maç kaybetmiyor. Üst sıralara yetişmeye çalışan Torino, ligin en etkili savunma performanslarından birini ortaya koydu. Kalesinde sadece 20 gole izin veren ev sahibi, rakip fileleri ise 21 kez havalandırabildi. Skor üretmekte zorlanan Torino, savunma başarısıyla rahat bir konumda yer alıyor. Cagliari deplasmanından alınan 3 puanın ardından, Salernitana ve Sassuolo karşısında sahadan 1’er puanla ayrıldılar. İtalya Serie A Ligi’nde son 8 haftanın 7’sinde puan kayıplarına engel olmayı başaramayan Lecce, adım adım küme düşme hattına yaklaştı. Kötü gidişata çare arayan Roberto D’Aversa ve öğrencileri, üst üste 6 maçta yaşanan puan kayıplarının ardından, Fiorentina galibiyetiyle toparlanma sinyalleri verdi. 6 maçtan 1 puan çıkarabilen Lecce, evinde ağırladığı Fiorentina karşısında 3-2’lik galibiyete imza attı. Geçtiğimiz hafta Bologna deplasmanında galibiyetlerine devam etmek isteyen konuk ekip, kısa sürede yeniden düşüşe geçti. Karşılaşmadan 4-0’lık mağlubiyetle ayrılan Lecce, hem savunma hem de hücum performansıyla sınıfta kaldı. Ağır yenilginin ardından bu hafta Torino deplasmanında galibiyet arayacaklar. Düşme hattıyla arasında 5 puan fark bulunan konuk ekip, kazanarak rahat bir nefes almak istiyor. İtalya Serie A Ligi’nde son haftaların formda takımı Torino, seriyi 6 maça çıkarmak istiyor. Evinde Lecce’yi konuk edecek olan Ivan Juric ve öğrencileri, son haftalarda zor günler geçiren rakibine karşı, iç sahada galip gelmeyi başaracaktır.

Toplam İddaa Oranı: 3.60

Bets10 Bahis Oranı: 6.21