İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Newcastle United Bournemouth Bahis Tahmini 17.02.2024

İngiltere Premier Lig’de ilk 4 umutlarını sürdürmek isteyen Newcastle United evinde, Bournemouth karşısında 3 puan arayacak. Saat 18.00’de başlayacak karşılaşmayı Beın Sports kanalından izleyebilirsiniz.

Newcastle United ve Bournemouth arasında oynanacak olan karşılaşmanın Betelli oranları şu şekilde verilmiş. Newcastle United kazanır 1.88, beraberlik 4.20, Bournemouth kazanır ise 3.80 olarak açıklanmış.

Newcastle United’da Hedef İlk 4 

Newcastle United Premier Lig’de ilk 4 umutlarını az da olsa devam ettiriyor. Eddie Howe’un öğrencileri geçtiğimiz hafta sonu City Ground’da konuk olduğu Nottingham Forest deplasmanınan 3 puan ile dönmeyi başardı. Bruno Guimares önderliğinde 3-2 kazanan Newcastle United son 3 maçından ise 7 puan çıkarttı. Aston Villa’nın puan kaybettiği haftada kazanmaları önemliydi. Bu hafta sonu ise St. James Park’ta Bournemouth’u ağırlayacaklar. Maçın favorisi olarak gösterilen Newcastle United’da Callum Wilson, Anthony Horon, Joe Willock, Joelinton ve Nick Pope sakatlıkları sürüyor. Sandro Tonali’nin ise cezalı. 

Bournemouth 5 Maçtır Kazanamıyor 

Bournemouth Premier Lig’de geçtiğimiz hafta sonu konuk olduğu Fulham deplasmanından puansız döndü. Rakibine Craven Cottage’de 3-1 kaybettiler ve haftaya puansız geçtiler. Premier Lig’de son haftalarda üst üste puan kayıpları yaşayan Bournemouth’da moraller bozuk. Düşme hattındaki Everton’ın 8 puan önündeler ve şimdilik rahat bir konumdalar ama son dönemde üst üste puan kayıpları yaşamaları düşündürücü. Son 5 maçından galibiyet çıkartamayan Bournemouth bu hafta sonu Newcastle United’ın konuğu olacak. Karşılaşma öncesinde Bournemouth’da Philip Billing kart cezalısı. Tyler Adams ve James Hill ise sakat olan isimler.

Newcastle United – Bournemouth Maç Bilgileri

Newcastle United – Bournemouth Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 18.00’de başlayacak ve Beın Sports kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele St. James Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Newcastle United’da Callum Wilson, Anthony Horon, Joe Willock, Joelinton ve Nick Pope sakatlıkları sürüyor. Sandro Tonali’nin ise cezalı. Bournemouth’da Philip Billing kart cezalısı. Tyler Adams ve James Hill ise sakat olan isimler.

Newcastle United'ın 11’i Belli mi?

Newcastle United’ın muhtemel kadrosu: Martin Dubravka, Kieran Trippier, Fabian Schar, Sven Botman, Dan Burn, Joe Willock, Bruno Guimaraes, Joelinton, Miguel Almiron, Anthony Gordon, Alexander Isak

Bournemouth'un ilk 11’i Belli mi?

Bournemouth’un muhtemel kadrosu: Neto, Max Aarons, Illia Zabarnyi, Marcos Senesi, Milos Kerkez, Philip Billing, Joe Rottwell, David Brooks, Ryan Christie, Jaidon Anthony Semenyo, Dominic Solanke

İddaa Tahmini

Newcastle United Premier Lig’de geçen haftayı 3 puan ile geçti. Konuk oldukları Nottingham Forest deplasmanında 3-2 kazandılar. Bruno Guimaraes’in galibiyette payı büyüktü. Son 3 maçta 7 puan toplayan Newcastle United moralli. Bournemouth ise puan kayıpları yaşamaya devam ediyor. Geçen hafta Craven Cottage’de konuk oldukları Fulham’a 3-1 kaybettiler. Kazanamama serileri 5 maça çıktı. Son dönemde bir hafyli formsuz olan Bournemouth var. Newcastle United maçın net favorisi. Bournemouth’u mağlup ederek 3 puanı almayı başarırlar.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.61

Betelli Oranı: MS 1, Oran 1.88

Maç Sonucu:2-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Bournemouth 2 kez öne geçtiği maçta galibiyet alamadı. Newcastle United ile 2-2 berabere kaldılar.