sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 18.02.2024

Fransa Ligue 1, İtalya Serie A Ligi ve Almanya Bundesliga kapsamında 18 Şubat Pazar akşamı sahne alacak mücadeleleri, kupon olarak derledik. Bol şanslar.

Bochum – Bayern Münih: H2, 1.47 (iddaa) – 1.87 (Bets10) ; Almanya Bundesliga’da zirvenin en yakın takipçisi Bayern Münih, 18 Şubat Pazar akşamı Bochum deplasmanına konuk olacak. Türkiye saati ile 19:30’da sahne alan mücadele, beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 2 ekranlarından canlı yayınlanacak. Almanya Bundesliga’nın 21. haftasında Frankfurt deplasmanına konuk olan Bochum, evine 1-1’lik beraberlikle döndü ve puan kayıplarına devam etti. İlk 21 hafta sonunda, Thomas Letsch ve öğrencilerinin zayıf halkalar arasında yer aldığını belirtelim. Düşme hattıyla arsındaki puan farkını bir türlü açmayı başaramayan Bochum, 21 haftanın 17’sinde puan kaybetti. Son 3 haftalık fikstürde Dortmund deplasmanından alınan 3-1’lik mağlubiyetin ardından, Augsburg ve Frankfurt karşısında sahadan 1’er puanla ayrıldılar. Frankfurt deplasmanında pozisyon üretmekte zorlanan ev sahibi, 1-0 geriye düştüğü maçta şanslı bir golle mağlubiyetten kurtuldu. Savunmaya çarpan şutun golle sonuçlanmasıyla birlikte mağlubiyetten kurtulan ancak puan kayıplarına devam eden Bochum’un, düşme potasıyla arasındaki puan farkı 6’ya indi. Bayern Münih hem Almanya Bundesliga hem de UEFA Şampiyonlar Ligi’nde mağlup oldu. İki kulvarda birden sezonun en kritik maçları olarak nitelendirebileceğimiz maçlarda önce Bayer Leverkusen ardından Lazio’ya karşı kaybettiler. Geçtiğimiz hafta Bayer Leverkusen deplasmanına konuk olan Bavyera ekibi, 3’lü savunma kurgusuyla rakibinden liderlik koltuğunu almak isterken, lidere karşı savunmada verdiği önemli açıklarla 3-0’lık mağlubiyetten kurtulamadı. Liderin 5 puan gerisine düşen Bayern Münih cephesinde, UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu’nun ilk maçında Lazio’ya karşı alınan 1-0’lık mağlubiyetle birlikte, Tuchel’in tahtı sallanmaya başladı. Lazio deplasmanında gol fırsatlarını iyi değerlendiremeyen ve 10 kişi kaldığı maçta yediği penaltı golüyle mağlup olan Bayern Münih, bu hafta Bochum deplasmanında galibiyet arayacak. Son 11 yılın şampiyonu olarak yoluna devam eden konuk ekibin, zirve yarışının içerisinde kalmak için 3 puana ihtiyacı var. Bayern Münih önce Almanya Bundesliga ardından UEFA Şampiyonlar Ligi’nde mağlup oldu. İki kulvarda alınan kötü sonuçların ardından, Tuchel’in tahtı sallanmaya başladı. Toparlanmak için galibiyete ihtiyacı olan Bayern Münih, sezonun ik yarısında 7 golle mağlup etmeyi başardığı Bochum karşısında, bir kez daha sahadan rahat bir galibiyetle ayrılacaktır.

Monza – Milan: MS 2, 1.58 (iddaa) – 1.85 (Bets10) ; Monza sahasında Milan’ı konuk edecek. İtalya Serie A Ligi’nin 25. hafta mücadelesi, 18 Şubat Pazar akşamı Türkiye saati ile 22:45’te sahne alacak. Mücadelenin yayın ekranı S Sport Plus ve S Sport 2. İtalya Serie A Ligi’nin 24. haftasında Hellas Verona’yı sahasında konuk eden Monza, golsüz beraberlikle geçen 90 dakikanın ardından, Serie A Ligi sahnesinde son 3 haftayı yenilgisiz geride bıraktı. 3 maçtır kalesinde gole geçit vermeyen Raffaele Palladino ve öğrencileri, Sassuolo karşısında aldığı 1-0’lık galibiyetin ardından, Udinese ve Hellas Verona ile golsüz berabere kaldı. Son 3 haftada savunma başarısıyla dikkat çeken Monza, hücum hattında ise bir türlü etkili olamadı. 24 haftadan 7 galibiyet, 9 beraberlik, 8 mağlubiyetle 30 puan toplamayı başaran ev sahibi, 11. sırada kendisine yer buldu. Üst sıralara yetişmeye çalışan Monza, 3 maçlık yenilmezlik serisiyle bu hafta Milan karşısına çıkacak. İtalya Serie A Ligi’nin en formda takımları arasında yer alan Milan, UEFA Avrupa Ligi’nde Son 16 Turu adına büyük bir avantaj elde etti. İç sahada konuk ettiği Rennes karşısında 3-0’lık galibiyetle tur kapısını aralayan Stefano Pioli ve öğrencileri, şampiyonluğun favorilerinden birisi olduğunu ilk maçtan gösterdi. İtalya Serie A Ligi’nde ise lider İnter’in puan farkını açmasına izin vermeyen Milan, son 9 haftada maç kaybetmedi. 7 galibiyet, 2 beraberlikle son haftalara damga vurmayı başaran konuk ekip, son olarak iç sahada Napoli derbisinden 1-0’lık galibiyetle çıktı ve lider ile arasındaki puan farkını 11’de tutmayı başardı. 3. sırada kendisine yer bulan konuk ekibin,  yarışın içerisinde kalmak için Monza deplasmanında galibiyete ihtiyacı var. Milan’ı son 10 maçında mağlup edebilen olmadı. 8 galibiyet, 2 beraberliğe imza atan ve seriyi iki kulvarda birden sürdürmeyi başaran Pioli ve öğrencileri, çok formda. Milan’ın harika performansını Monza deplasmanında 3 puanla taçlandıracağını düşünüyoruz.

Brest – Marsilya: İY 0, 1.85 (iddaa) – 2.05 (Bets10) ; Fransa Ligue 1’de üst sıraları zorlamaya devam eden Brest ile Marsilya, 22. haftada karşı karşıya geliyor. 18 Şubat Pazar akşamı Türkiye saati ile 22:45’te başlayan mücadele, beIN SPORTS 4 ekranlarından canlı yayınlanacak. Fransa Ligue 1’in son 10 haftasında Brest’i mağlup edebilen olmadı. 6 galibiyet, 4 beraberlikle müthiş bir performans grafiği ortaya koyan Eric Serge Roy ve öğrencileri, 4 maçlık galibiyet serisinin ardından, son 3 haftada PSG, Nice ve Clermont ile berabere kaldı. Lider ve en yakın takipçisine geçit vermeyen ve seriyi sürdürmeyi başaran Brest, zirve ile arasındaki puan farkını 13’te tutmaya devam etti. PSG ve Nice karşısında son derece iyi bir futbol ortaya koyan ev sahibi, düşme hattındaki Clermont karşısında ise geçtiğimiz hafta galibiyeti kaçırdı. Pierre Lees-Melou’nun 50. dakikada kaydettiği golle öne geçen Brest, bitime 20 dakika kala üstünlüğünü koruyamadı ve deplasmandan 1 puanla döndü. 2. sıradaki Nice ile arasında sadece 2 puan fark bulunan ev sahibi, Marsilya karşısında kazanmak ve 2. olma şansını iyi değerlendirmek istiyor. Fransa Ligue 1’de 5 haftadır puan kayıplarına engel olamayan Marsilya, galibiyet hasretine UEFA Avrupa Ligi sahnesinde de son veremedi. Geçtiğimiz hafta Son 16 Play Off Turu’nun ilk maçında Shakhtar Donetsk deplasmanına konuk olan Gennaro Gattuso ve öğrencileri, 2 kez öne geçtiği mücadeleden 2-2’lik beraberlikle ayrıldı ve galibiyeti kaçıran tarafta yer aldı. Fransa Ligue 1’de ise son 5 haftayı 4 beraberlik, 1 mağlubiyetle geride bıraktılar. Marsilya, Gattuso yönetiminde kolay maç kaybetmese de, son haftalarda galibiyet adına zorlanıyor. 21 hafta sonunda 30 puanla 8. sırada yer alan Marsilya’nın, üst sıralarla arasındaki puan farkı açılıyor. Bu hafta Brest deplasmanına konuk olacak olan Gattuso ve öğrencileri, ligin formda takımına karşı kazanarak, puan kayıplarına son vermek istiyor. İki takımda son haftalarda kolay maç kaybetmiyor. Brest 10 maçlık yenilmezlik serisiyle dikkat çekerken, Marsilya ise 5 haftadır puan kayıplarına çare arıyor. İki takımda dirençli futboluyla 22. hafta öncesi dikkat çekiyor. Mücadelenin ilk yarısında, Brest ve Marsilya’nın birbirlerine üstünlük şansı vermeyeceğini düşünüyoruz.

Toplam İddaa Oranı: 4.29

Bets10 Bahis Oranı: 7.09