UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

İnter Atletico Madrid İddaa Tahmini 20.02.2024

UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu maçında, İnter ile Atletico Madrid kozlarını paylaşacak. Saat 23.00’te başlayacak karşılaşma EXXEN platformundan ekranlara gelecek.

İnter ile Atletico Madrid zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Bets10 oranlarını ele alacak olursak İnter galibiyetinin 1.82, beraberlik tercihinin 3.63, Atletico Madrid galibiyetinin ise 4.82 oran şeklinde açıldığını görüyoruz. MS 1 tercihi, özel oran kampanyası ile 30.00’a yükseldi. Kazanmak için Bets10 sitesini takipte kalın.

İnter 4 Golle Kazandı

İnter, UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubunda mücadele etti ve grubu 2. sırada tamamladı. Real Sociedad, Benfica ve Salzburg’un yer aldığı grubu namağlup bitirdiler. Adını son 16 turuna yazdıran İnter, Atletico Madrid ile eşleşti. İtalya Serie A’da ise harikalar yaratan Simone İnzaghi’nin öğrencileri geçen hafta son sıradaki Salernitana engelini 4 golle geçti. En yakın takipçisi Juventus’un 9 puan önünde liderliğini de devam ettiriyorlar. Şampiyonlar Ligi’nde Atletico Madrid maçı öncesinde İnter’de Juan Cuadrado’nun sakatlığı devam ediyor.

Atletico Madrid İçin Zor Eşleşme

Atletico Madrid UEFA Şampiyonlar Ligi’nde kolay bir gruba düşmüştü. Lazio, Feyenoord ve Celtic’in yer aldığı grubu 14 puan ile namağlup lider tamamlayan Diego Simeone’nin öğrencileri adını son 16 turuna yazdırmayı başardı. Bu turda ise İtalya’nın güçlü ekibi İnter ile eşleştiler. Atletico Madrid adına son derece zor bir eşleşme diyebiliriz. İspanya La Liga’da ise geçen hafta sonu Las Palmas’ı 5 golle geçen Atletico Madrid, İnter maçı öncesinde moral buldu. Bu hafta Atletico Marid’de Alvaro Morata, Cesar Azpilicueta ve Thomas Lemar’ın sakatlıkları bulunuyor.

İnter – Atletico Madrid Maç Bilgileri

İnter – Atletico Madrid Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 23.00’te başlayacak ve EXXEN platformundan ekranlara gelecek.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele San Siro Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

İnter’de Juan Cuadrado’nun sakatlığı devam ediyor. Atletico Marid’de Alvaro Morata, Cesar Azpilicueta ve Thomas Lemar’ın sakatlıkları bulunuyor.

İnter‘in ilk 11’i Belli mi?

İnter‘in muhtemel kadrosu: Yann Sommer, Matteo Darmian, Aurel Bisseck, Francesco Acerbi, Federico Dimarco, Nicolo Barella, Carlos Augusto, Henrik Mkhtaryan, Hakan Çalhanoğlu, Marcus Thuram, Lautaro Martinez

Atletico Madrid'in 11’i Belli mi?

Atletico Madrid’in muhtemel kadrosu: Jan Oblak, Cesar Azpilicueta, Stefan Savic, Mario Hermoso, Marcos Llorente, Koke, Rodrigo de Paul, Samuel Lino, Yannick Carrasco, Antoine Griezmann, Memphis Depay

İddaa Tahmini

İnter’de moraller yerinde. Serie A’da şampiyonluğa koşan İnter geçen hafta Salernitana’yı 4-0 mağlup etti. Şampiyonlar Ligi’nde grupta lider Real Sociedad ile beraber çıkmayı başardılar. Son 16 turunda Atletico Madrid’i konuk edecek İnter maçın favorisi. Atletico Madrid ise kolay bir gruba düşmüştü ve gruptan rahat bir şekilde çıktı. Lazio, Celtic ve Feyenoord’un yer aldığı grubu lider tamamladılar. Rakip İnter ve işleri kolay değil. En azından ilk maçta direnç göstermek isteyeceklerdir ama İnter çok formda. Atletico Madrid’i mağlup ederek kazanmayı başarırlar.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.58

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 30.00

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: İnter tek golle kazandı. Atletico Madrid’i 1-0 mağlup ettiler ve avantajı kaptılar.