sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 21.02.2024

UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu kapsamında 21 Şubat Çarşamba akşamı sahne alacak mücadeleleri, kupon olarak derledik. Kazanmanız dileğiyle.

Porto – Arsenal: MS 2, 1.49 (iddaa) – 30.00 (Bets10) ; Porto sahasında Arsenal’ı konuk edecek. UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 mücadelesi, İddaa fikstüründe 21 Şubat Çarşamba akşamı yer alıyor. Türkiye saati ile 23:00’te başlayan karşılaşma, EXXEN ve TV 8.5 ekranlarından canlı yayınlanacak. UEFA Şampiyonlar Ligi’NDE Son 16 biletini cebine koyan Porto, Sergio Conceiçao yönetiminde Portekiz Premier Ligi’nde ise zirve takibine devam ediyor. Premier Ligi’nde 22 haftadan 15 galibiyet, 3 beraberlik, 4 mağlubiyetle 48 puan toplamayı başaran ev sahibi, zirvenin 7 puan gerisinde kaldı. 2 haftada 5 puan kaybederek şampiyonluk yarışında önemli yara alan Porto, geçtiğimiz hafta Estrela’ya karşı iç sahada rahat bir galibiyet alırken, hem güven tazeledi hem de şampiyonluk umutlarını korudu. UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ise bu sezon 6 maçtan 4 galibiyetle 12 puan topladıklarını söyleyelim. Lider Barcelona ile aynı puanı toplayan Porto, liderliği averaja rakibine kaptırdı. Son 16 Turu’nun ilk maçı kapsamında, bu hafta iç sahada Arsenal’ı konuk edecekler. İngiltere Premier Ligi’nin son haftalarında Arsenal rüzgarı esiyor. Son 5 haftanın tamamında kazanan Mikel Arteta ve öğrencileri, 21 gole imza attı. on 2 haftalık fikstürde West Ham ve Burnley’e karşı kalesini gole kapatan konuk ekip, 6-0 ve 5-0’lık tarihi galibiyetlere imza attı. Zirveyle arasındaki puan farkını 2’de tutmayı başaran Arsenal, Premier Lig’de şampiyonluk iddiasını sürdürüyor. UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ise konuk ekibin son derece iyi bir sezon geçirdiğini söyleyelim. B Grubu’nda liderlik ipini göğüsleyen konuk ekip, PSV, Lens ve Sevilla’yı geride bıraktı. 6 maçtan 4 galibiyet, 1 beraberlikle 13 puan topladılar. İki kulvarda birden etkisine tam gaz devam etmek isteyen Arsenal, son haftalardaki performans grafiğiyle, güven vermeye devam ediyor. İngiltere Premier Lig’de 5 haftadır kazanan Arsenal, müthiş bir form grafiği dikkat çekiyor. UEFA Şampiyonlar Ligi’nde de bu sezon Arteta ve öğrencilerinin, son derece etkili olduğunu söyleyelim.  İki kulvarda birden güven vermeye devam eden Arsenal, Porto deplasmanından galibiyetle çıkmayı başaracaktır.

Napoli – Barcelona: 2.5 ÜST, 1.55 (iddaa) – 30.00 (Bets10) ; İddaa fikstüründe 21 Şubat Çarşamba akşamı yer alan UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 mücadelesinde, Napoli ile Barcelona karşı karşıya geliyor. Türkiye saati ile 23:00’te başlama düdüğü çalınacak mücadele, EXXEN platformundan canlı yayınlanacak. Napoli cephesinde göreve Francesco Calzona geldi. İtalya Serie A Ligi’nde tam 33 yıl sonra şampiyonluk yaşayan ev sahibi, Spalletti ile sezon başında yollarını ayırmam zorunda kalırken, yeni sezonda 3. kez teknik adam değişikliğine gitti. Rudi Garcia ve Walter Mazzari ile yollarını ayırmak zorunda kalan ev sahibinde, yeni teknik adam Calzona oldu. İlk 24 haftayı 10 galibiyet, 6 beraberlik, 8 mağlubiyetle geride bırakan Napoli, son 2 haftada 5 puan kaybetti. Milan deplasmanında alınan 1-0’lık mağlubiyetin ardından, geçtiğimiz hafta iç sahada Genoa ile 1-1 berabere kaldılar. Üst sıralardan uzak kalan ve rotasını UEFA Şampiyonlar Ligi’ne çeviren Napoli, Son 16 kapsamında Barcelona ile karşı karşıya gelecek. Gruplarda 6 maçtan 3 galibiyet, 1 beraberlikle 10 puan toplamayı başaran ev sahibi, Braga ve Union Berlin’i geride bırakarak, lider Real Madrid ile birlikte Son 16 biletini cebine koydu. UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Son 16 biletini cebine koyan Barcelona, İspanya La Liga’da ise zirve takibini bırakmıyor. Devler sahnesinde bu sezon H Grubu’nda izlediğimiz Xabi ve öğrencileri, 6 maçtan 4 galibiyetle 12 puan topladı. Zirveyi Port ile paylaşmak zorunda kalan konuk ekip, averaj farkıyla gruptan lider çıkmayı başardı. Son 16 Turu kapsamında zor günler geçiren ve teknik adam değişikliğine gitmek zorunda kalan Napoli ile karşı karşıya gelecekler. İspanya La Liga’da son 4 hafta namağlup bit performans sergilemeyi başaran Katalanlar, 3 galibiyet, 1 beraberlikle 10 puan topladı ve zirveyle arasındaki puan farkını 8’de tutmaya devam etti. Son olarak Celta Vigo deplasmanına konuk olan Barcelona, 2-1’lik galibiyetle sahadan ayrıldı. Napoli’ye karşı ilk maçtan avantaj elde etmek isteyen konuk ekip, Napoli’ye karşı çıktığı  son 4 maçta mağlubiyet yaşamadı ve rakibine karşı son yıllarda önemli bir üstünlük elde etti. İtalya Serie A Ligi’nde şampiyonluk umutları kalmayan Napoli, tamamen Şampiyonlar Ligi’ne odaklandı. Yeni hocasıyla ilk sınavını verecek olan Napoli, kazanarak avantajlı konuma geçmek istiyor. Barcelona ise son haftalarda yakaladığı etkiyi, iki kulvarda da sürdürmek istiyor. Dev maçta 2.5 gol barajının aşılacağını düşünüyoruz. İki takımda önemli gol silahlarına sahipler.

Toplam İddaa Oranı: 2.30

Bets10 Bahis Oranı: 900.00