UEFA Avrupa Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Sparta Prag Galatasaray İddaa Tahmini 22.02.2024

UEFA Avrupa Ligi son 16 play off turu heyecanı devam ediyor. Sparta Prag evinde, Galatasaray ile karşı karşıya gelecek. Mücadelenin saat 23.00’te başlayacağını ve EXXEN platformundan yayınlanacağını belirtelim.

Sparta Prag ve Galatasaray arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Sparta Prag kazanır 2.58, beraberlik 3.70, Galatasaray kazanır ise 2.68 olarak açıklanmış. Bets10 sitesinde özel oran kampanyası sürüyor. KGVAR tercihi 30.00 orana yükseldi. Kaçırmamanızı öneririz.

Sparta Prag Direnç Gösterdi

Sparta Prag ilk maçta aldığı 3-2’lik mağlubiyet ile avantajı rakibine kaptırdı. Çekya temsilcisinin turu geçebilmesi için en az 2 farklı kazanması gerekiyor. Rams Park’ta oynanan ilk maçta son derece dirençli ve hızlı ataklarlar ise skor bulmaya çalışan bir Sparta Prag vardı. Oyunun belii başlı bölümlerinde de Galatasaray’ı oldukça zorladılar. Hafta sonu ise Çekya Ligi’nde Slovan Liberec’i 2-1 ile geçen Brian Priske’nin öğrencileri liderliğini devam ettirdi. Bu hafta Galatasaray’ı konuk edecek olan Sparta Prag’da Matej Rynes, Veljko Birmancevic ve Ladislav Krejci kart cezalısı.

Galatasaray Avantajlı Taraf

Galatasaray turu geçmek adına önemli bir avanta yakaladı. İlk maçı Rams Park’ta 3-2 kazanan Sarı Kırmızılılar tur kapısını araladı diyebiliriz. Mauro Icardi’nin son dakikada attığı golle kazanan Okan Buruk’un öğrencileri Süper Lig’de de yoluna doludizgin devam ediyor. Geçtiğimiz hafta sonu konuk oldukları Ankaragücü deplasmanında 3-2 kazandılar ve liderliğini devam ettirdiler Süper Lig’de de son 7 maçını kazanan bir Galatasaray olduğunu belirtelim. Bu hafta UEFA Avrupa Ligi son 16 play off turu rövanşında Sparta Prag’a konuk olacak Galatasaray’da Victor Nelsson kart cezalısı. Serge Aurier ve Hakim Ziyech ise sakat olan isimler.

Sparta Prag – Galatasaray Maç Bilgileri

Sparta Prag – Galatasaray Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 23.00’te başlayacak ve EXXEN platformundan yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Generali Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Sparta Prag’da Matej Rynes, Veljko Birmancevic ve Ladislav Krejci kart cezalısı. Galatasaray’da Victor Nelsson kart cezalısı. Serge Aurier ve Hakim Ziyech ise sakat olan isimler.

Sparta Prag'ın ilk 11’i Belli mi?

Sparta Prag’ın muhtemel kadrosu: Peter Jansen, Angelo Preciado, Asger Sorensen, Kaan Kairinen, Qazım Laci, Tomas Wiesner, Filip Panak, Lukas Haraslin, Lukas Sadilek, Jan Kuchta

Galatasaray'ın ilk 11’i Belli mi?

Galatasaray’ın muhtemel kadrosu: Fernando Muslera, Barış Alper Yılmaz, Davinson Sanchez, Abdülkerim Bardakçı, Derrick Köhn, Lucas Torreira, Kerem Demirbay, Dries Mertens, Keram Aktürkoğlu, Wilfried Zaha, Mauro Icardi

İddaa Tahmini

Sparta Prag tur umutlarını Çekya’ya taşıdı. İlk maçı İstanbul’da 3-2 kaybeden Sparta Prag mağlubiyete rağmen iyi bir performans gösterdi. Hafta sonu Çekya Ligi’nde Slovan Liberec’i 2-1 mağlup eden Sparta Prag, Galatasaray maçı öncesinde moral buldu. Galatasaray ise Süper Lig’de liderliğini devam ettiriyor. Ankaragücü deplasmanında 3 golle 3 puanı alan Galatasaray liderliğini sürdürdü. İlk maçta da Sparta Prag’ı 3-2 mağlup ederek avantajı kaptılar. Galatasaray’ı ilk maçta zorlayan bir Sparta Prag vardı. Taraftarı önünde de gol bulacaklarını düşünüyorum. Hem Sparta Prag hem de Galatasaray skor üretir ve zevkli bir karşılaşma izleriz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.41

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 30.00

Maç Sonucu: 4-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Sparta Prag net bir galibiyet aldı. 10 kişi kalan Galatasaray karşısında 4-1 kazanarak 3 puanın sahibi oldular.