UEFA Avrupa Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Freiburg Lens İddaa Tahmini 22.02.2024

22 Şubat Perşembe akşamı UEFA Avrupa Ligi Son 16 Play Off Turu kapsamında sahne alacak olan mücadelede, Freiburg ile Lens karşı karşıya gelecek. Türkiye saati ile 20:45’te sahne alacak mücadele, EXXEN platformundan canlı yayınlanacak.

Bets10, Freiburg galibiyetine 2.45, beraberliğe 3.50, Lens galibiyetine ise 2.98 oran belirlemiş durumda. Bets10 tarafından takipçilerine hazırladığı öze oran fırsatlarında, Freiburg – Lens mücadelesinde KGVAR seçeneğini tercih ederek, 30.00 oran kazanma şansı bulabilirsiniz.

Freiburg Toparlanmak İstiyor

Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Freiburg, konuk olduğu Lens deplasmanında zor anlar yaşamasına rağmen, golsüz beraberlikle avantajlı konuma geçti. Almanya Bundesliga’da 4 haftadır puan kayıplarına engel olamayan Freiburg, üst üste aldığı 3 mağlubiyetin ardından Lens karşısına çıktı. UEFA Avrupa Ligi Son 16 Play Off Turu’nun ilk maçında Lens’e karşı zor anlar yaşayan ev sahibi, kaleci Noah Atubolu’nun harika performansıyla, rakibine galibiyet şansı vermedi. Hücum hattında zaman zaman etkili olan Freiburg, savunmada ise fazlasıyla zor anlar yaşadı. Avrupa dönüşü ise Almanya Bundesliga sahnesinde Frankfurt ile iç sahada 3-3 berabere kaldılar. Son 5 maçından galibiyet çıkaramayan Freiburg, iki kulvarda birden eski günlerine geri dönmek istiyor. Ligin 8. sırasında kendisine yer bulan ev sahibi, Avrupa sahnesinde ise 7 maçı 4 galibiyet, 2 beraberlik, 1 mağlubiyetle geride bıraktı.

Lens Kolay Maç Kaybetmiyor

Fransa Ligue 1’de son haftaların en formda takımları arasında yer alan Lens, UEFA Şampiyonlar Ligi vedasının ardından, UEFA Avrupa Ligi Son 16 Play Off Turu’nun ilk maçında, Freiburg’a karşı iç sahada galibiyeti kaçırdı. Maç boyunca üstün bir futbol sergileyen ve önemli gol fırsatlarından yararlanamayan Lens, iç sahada kaleci engeline takıldı. Golsüz beraberlikle sonuçlanan maçın ardından, Franck Haise ve öğrencileri deplasmanda kazanmak zorunda. Fransa Ligue 1’de son 4 hafta 3 galibiyet, 1 beraberlikle 13 puan toplamayı başaran Lens, son 17 haftada ise sadece lider ve en yakın takipçisine karşı mağlup oldu. İki kulvarda birden uzun süredir, sonuçlardan bağımsız olarak iyi bir futbol sergileyen Lens cephesinde, Son 16 umutları devam ediyor. Bu hafta Freiburg deplasmanında galibiyet arayacak olan konuk ekip, ilk maçtaki etkili futbolunu gollerle taçlandırmak istiyor.

Freiburg – Lens Maç Bilgileri

Freiburg – Lens Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 20.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Europa-Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Freiburg cephesinde Matthias Ginter, Kofi Kyereh, Philipp Lienhart ve Kenneth Schmidt’in sakatlıkları devam ediyor. Lens takımında ise Jimmy Cabot’un sakatlığı devam ederken, Kevin Danso ise kart cezalısı.

Freiburg’un 11’i Belli mi?

Freiburg’un muhtemel kadrosu: Noah Atubolu, Kiliann Sildillia, Manuel Gulde, Jordy Makengo, Lukas Kübler, Maximilian Eggestein, Roland Sallai, Nicolas Höfler, Vincenzo Grifo, Michael Gregoritsch, Lucas Höler.

Lens’in 11’i Belli mi?

Lens’in muhtemel kadrosu: Brice Samba, Ruben Aguilar, Jonathan Gradit, Facundo Medina, Jhoanner Chavez, Neil El Aynaoui, David Costa, Andy Diouf, Kevin Danso, Sepe Elye Wahi, Florian Sotoca.

İddaa Tahmini

İlk maç golsüz beraberlikle geçilirken, iki takımda net fırsatlardan yararlanamadı. Tur bileti için galibiyete ihtiyacı olan Freiburg ve Lens, ilk maçta kaçırdığı golleri, rövanşta kaçırmayacak ve kazanmak zorunda çıktığı mücadelede, karşılıklı gollere imza atacaktır.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.53

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 30.00

Maç Sonucu: 2-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Rövanşın ilk yarısında yakaladığı 2-0’lık üstünlükle, Son 16 kapısını ardına kadar aralayan Lens, ikinci yarıda Freiburg’a karşı üstünlüğünü koruyamadı. 90 dakika bitmeden müthiş bir geri dönüşe imza atan ve 2 golle maçı uzatmalara taşıyan Freiburg, uzatmalarda Michael Gregoritsch’in attığı tek golle, Son 16 biletini cebine koydu. Kazananları tebrik ederiz.