UEFA Avrupa Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Toulouse Benfica Maç Tahmini 22.02.2024

UEFA Avrupa Ligi Son 16 Play Off Turu‘nda rövanş heyecanı yaşanırken, Toulouse sahasında Benfica‘yı konuk edecek. 22 Şubat Perşembe akşamı Türkiye saati ile 20:45’te sahne alacak mücadele, EXXEN platformundan canlı yayınlanacak.

Betelli, Toulouse galibiyetine 4.15, beraberliğe 3.75, Benfica galibiyetine ise 1.92 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.72, KGYOK 2.10 oran kazandırıyor.

Toulouse Kazanmak Zorunda

Fransa Ligue 1’de küme düşme tehlikesini yakından hissetmeye devam eden Toulouse, hafta sonunda aldığı Monaco galibiyetiyle, düşme hattının üzerinde kalmaya devam etti. Puan farkını 1’de tutmaya devam eden Toulouse, taraftarı önünde son 7 maçtan galibiyet çıkaramadı. Fransa Ligue 1 performansıyla güven vermekten çok uzakta kalan Toulouse, UEFA Avrupa Ligi’nde ise bu hafta Benfica’ya karşı iç sahada kazanmak zorunda. Son 16 Play Off Turu’nun ilk maçında Benfica deplasmanına konuk olan Carles Martinez ve öğrencileri, 2-1’lik mağlubiyetle evine döndü. Maç boyunca oyunun ve skorun hakimiyetini rakibine kaptıran Toulouse, daha farklı bir mağlubiyetten ucuz kurtuldu. İç sahada galibiyet almakta zorlanan Toulouse, bu hafta Benfica karşısında kötü iç saha performansına son vermek istiyor.

Benfica Turun Favorisi

Portekiz Premier Ligi’nin lideri Benfica, UEFA Avrupa Ligi’nde açılışı galibiyetle yaptı. Portekiz Premier Ligi’nde sezona mağlubiyetle başlayan Roger Schmidt ve öğrencileri, son 21 haftada maç kaybetmedi. 17 galibiyet, 4 beraberlikle liderlik ipini göğüsleyen konuk ekip, şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerliyor. UEFA Şampiyonlar Ligi’nde aradığı başarıyı bulamayan ve 3. sırada yer alarak gruplara veda eden Benfica, Avrupa Ligi’nde ilk sınavını iç sahada Toulouse’a karşı verdi. Karşılaşmadan 2-1’lik galibiyetle ayrılan Roger Schmidt ve öğrencileri, maç boyunca üstün bir futbol sergiledi ve galibiyeti hak etti. Daha rahat bir galibiyet alabilecekken, gol fırsatlarını değerlendiremediler ve tek farklı galibiyetle, avantaj elde ettiler. Bu hafta Fransa deplasmanında galibiyet arayacak olan Benfica, hem ilk maç performansı hem de skor avantajıyla turun favorisi konumunda.

Toulouse – Benfica Maç Bilgileri

Toulouse – Benfica Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 20.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Municipal Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Toulouse cephesinde Denis Genreau, Kevin Keben, Zakaria Aboukhlal’ın sakatlıkları devam ediyor. Christian Mawissa ise kart cezalısı. Benfica’da ise Juan Bernat’ın sakatlığı devam ediyor.

Toulouse’nin 11’i Belli mi?

Toulouse’nin muhtemel kadrosu: Guillaume Restes, Rasmus Nicolaisen, Mikkel Desler, Mawissa Elebi, Babicka Shavy, Yann Gboho, Cristian Yepes, Vincent Sierro, Niklas Schmidt, Aron Donnum, Thijs Dallinga.

Benfica'nın 11’i Belli mi?

Benfica’nın muhtemel kadrosu: Anatolii Trubin, Antonio Silva, Otamendi, Orkun Körkçü, Joa Mario, Fredrik Aursnes, Angel Di Maria, Alexander Bah, Rafa Silva, Petar Musa, Joa Neves.

İddaa Tahmini

UEFA Avrupa Ligi’nde yoluna devam eden Benfica, ilk maçta Toulouse engelini galibiyetle geçti. Oyun üstünlüğünü elden bırakmayan ve avantajı cebine koyan Benfica, bu kez Toulouse’a karşı deplasmanda kazanacak ve Son 16 biletini cebine koyacaktır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.67

Betelli Oranı: MS 2, Oran 1.92

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Deplasmanda ilk maçın avantajını iyi değerlendiren Benfica, Toulouse’a karşı ilk maçta aldığı galibiyetin ardından, deplasmanda berabere kalarak tur atladı. Portekiz ekibi Fransa deplasmanında skor üretemezken, kalesinde de gole geçit vermedi.