UEFA Avrupa Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Sparta Prag Galatasaray Maç Tahmini 22.02.2024

Temsilcimiz Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi Son 16 Play Off Turu‘nun rövanşına çıkıyor. Sparta Prag ile oynanacak mücadelesi, 22 Şubat Perşembe akşamı Türkiye saati ile 23:00’te başlarken, EXXEN platformundan canlı yayınlanacak.

Bets10, Sparta Prag galibiyetine 2.58, beraberliğe 3.70, Galatasaray galibiyetine ise 2.68 oran belirlemiş durumda. Bets10 tarafından dev maç için hazırlanan özel oran fırsatlarında ise KGVAR seçeneğini tercih ederek, 30.00 oran kazanma şansına sahipsiniz.

Sparta Prag İç Sahada Namağlup

Galatasaray deplasmanından 3-2’lik mağlubiyetle dönen Sparta Prag, taraftarı önünde kazanmak zorunda. Ev sahibini bu sezon hem UEFA Avrupa Ligi hem de Çekya Ligi kapsamında, iç sahada mağlup edebilen takım olmadı. Galatasaray eşleşmenin belirlenmesiyle birlikte turun favorisi olarak gösterilirken, Sparta Prag ilk maçta kolay lokma olmadığını ispatladı. 1-0 geriden gelerek skoru 2-2’e getirmeyi başaran ve rakibini son 28 dakikada 10 kişi yakalayan ev sahibi, Matej Rynes’in kırmızı kartıyla 80. dakikada 10 kişi kalırken, yediği son dakika golüyle mağlup oldu. Kalecinin yenilen gollerde önemli hataları olduğunu belirtelim. İyi bir mücadele ortaya koyan ancak sonuca gitmeyi başaramayan Sparta Prag, bu hafta Galatasaray’a karşı iç sahada galibiyet arayacak.

Galatasaray Kapıyı Araladı

Galatasaray kazanmaya Türkiye Süper Lig ve UEFA Avrupa Ligi’nde devam ediyor. Okan Buruk ve öğrencileri, Süper Lig’de liderlik koltuğunu Fenerbahçe’den almayı başarırken, 7 haftadır galibiyetlerine devam ediyor. Son 14 haftada ise Sarı Kırmızılılar, namağlup bir performans grafiği ortaya koydu. UEFA Avrupa Ligi’nden galibiyetle dönen Galatasaray, geride bıraktığımız hafta Ankaragücü deplasmanından 3-0’lık galibiyetle döndü ve etkisini sürdürdü. UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu kapsamında Sparta Prag’ı evinde ağırlayan Galatasaray, son 28 dakikasını 10 kişi oynadığı mücadeleden, 3-2’lik galibiyetle ayrıldı. Kerem Demirbay, Mertens ve Icardi’nin golleri galibiyeti getirirken, konuk ekip Sparta Prag karşısında zor anlar yaşadı. Daha rahat bir galibiyet almasını beklenilen Okan Buruk ve öğrencileri, tecrübeli gol ayaklarıyla skora gitti. İç sahada namağlup bir performans sergileyen Sparta Prag karşısında, ilk maçın avantajını iyi değerlendirme istiyorlar.

Sparta Prag – Galatasaray Maç Bilgileri

Sparta Prag – Galatasaray Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 23.00’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Generali Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Sparta Prag takımında Matej Rynes, Veljko Birmancevic ve Ladislav Krejci kart cezalısı. Galatasaray’da ise Hakim Ziyech ve Serge Aurier’in sakatlıkları devam ederken, Victor Nelsson ise kart cezalısı.

Sparta Prag'ın ilk 11’i Belli mi?

Sparta Prag’ın muhtemel kadrosu: Peter Jansen, Angelo Preciado, Asger Sorensen, Kaan Kairinen, Qazım Laci, Tomas Wiesner, Filip Panak, Lukas Haraslin, Lukas Sadilek, Jan Kuchta.

Galatasaray'ın ilk 11’i Belli mi?

Galatasaray’ın muhtemel kadrosu: Fernando Muslera, Barış Alper Yılmaz, Davinson Sanchez, Abdülkerim Bardakçı, Derrick Köhn, Lucas Torreira, Kerem Demirbay, Dries Mertens, Keram Aktürkoğlu, Wilfried Zaha, Mauro Icardi.

İddaa Tahmini

UEFA Avrupa Ligi Son 16 Play Off Turu’nun ilk maçında kazanan Galatasaray oldu. Temsilcimiz iç sahada zor anlar yaşamasına rağmen, 3 golle galip gelmeyi başardı. Sparta Prag ise deplasmanda rakibine zor anlar yaşatmayı başarırken, iç saha galibiyetiyle tur atlamak istiyor. İlk maçta zorlanmadan skor üreten tarafların mücadelesinde, bir kez daha karşılıklı gollerin atılacağını düşünüyoruz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.41

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 30.00

Maç Sonucu: 4-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Sparta Prag namağlup iç saha performansına Galatasaray karşısında devam etti. İstanbul deplasmanından alınan 3-2’lik mağlubiyetin ardından, Galatasaray karşısında 4-1’lik galibiyetle, Son 16 biletini cebine koydu. Mücadelede iki takımda 90 dakika sonunda skor üretmeyi başardı.