UEFA Konferans Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Eintracht Frankfurt Union Saint-Gilloise İddaa Tahmini 22.02.2024

22 Şubat Perşembe akşamı Türkiye saati ile 23:00’te sahne alacak olan UEFA Avrupa Konferans Ligi Son 16 Play Off mücadelesinde, Eintracht Frankfurt ile Union Saint-Gilloise karşı karşıya gelecek. Maçın yayın ekranı ise EXXEN platformu.

Genzobet, Frankfurt galibiyetine 2.00, beraberliğe 3.50, Union Saint-Gilloise galibiyetine ise 3.60 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.78, KGYOK 2:00 oran kazandırıyor.

Eintracht Frankfurt Galibiyet Peşinde

Almanya Bundesliga’da 3 haftadır puan kayıplarına engel olamayan Eintracht Frankfurt, UEFA Avrupa Konferans Ligi Son 16 Play Off Turu’nun ilk maçında ise Union Saint-Gilloise’ye karşı beraberlikten kurtulamadı. Son 3 haftalık lig fikstürünü 2 beraberlik, 1 mağlubiyetle geride bırakan Dino Toppmöller ve öğrencileri, son 2 haftada Bochum ve Freiburg ile berabere kaldı. Union Saint-Gilloise karşısında mücadeleye harika bir başlangıç yapan ev sahibi, ilk 20 dakikada rakibine 2-0’lık üstünlük kurdu. İlk yarıda rakibine göz açtırmayan Frankfurt, ikinci yarıda ise kalesini 2 gole kapatamadı ve mücadeleyi beraberlikle noktaladı. İç sahada kazanmak zorunda kalan ev sahibi, galibiyet hasretine son vermek istiyor. Son haftalarda skor üretmekte zorlanmayan Frankfurt, kalesini gole kapatmakta ise zorlanmaya devam etti. Ev sahibinin galibiyet yolunda en büyük engeli savunma zafiyetleri.

Union Saint-Gilloise Tura Ortak Oldu

Belçika Jüpiler Ligi’nin lideri Union Saint-Gilloise, 20 haftadır namağlup performansıyla liderliği kimseye bırakmadı. Alexander Blessin yönetiminde en yakın rakibiyle puan farkını 8’e kadar yükseltmeyi başaran konuk ekip, harika performans grafiğini Avrupa Ligi’ne taşıyamadı. Grup aşamalarında 3. sırada yer alan konuk ekip, yoluna UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde devam etmek zorunda kaldı. Son 16 Play Off Turu kapsamında Frankfurt’u iç sahada ağırlayan Belçika temsilcisi, ilk yarısını 2-0 geride kapattığı mücadeleden, 2-2’lik beraberlikle ayrıldı. Müthiş bir geri dönüşe imza atan Union Saint-Gilloise, ilk yarıda ortaya koyduğu kötü futbolu, ikinci yarıda telafi etti ve turun ortağı olmayı başardı. Deplasmanda galibiyet arayacak olan konuk ekip, bu kez Frankfurt karşısında etkisini 90 dakikaya yaymak istiyor.

Eintracht Frankfurt – Union Saint-Gilloise Maç Bilgileri

Frankfurt – Union Saint-Gilloise Maçı Hangi Kanalda?

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Deutsche Bank Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Frankfurt takımında Hugo Larsson’un sakatlığı devam ediyor. Union Saint-Gilloise’de ise Fedde Leysen’in sakatlığı devam ederken, Charles Vanhoutte ise kart cezalısı.

Eintracht Frankfurt'un 11’i Belli mi?

Eintracht Frankfurt’un muhtemel kadrosu: Jens Grahl, Ansgar Knauff, Lucas Melo, William Pacho, Paxten Aaronson, Kristijan Jakic, Donny van de Beek, Eric Dina, Aurelio Buta, Mario Götze, Hugo Larsson.

Union Saint Gilloise’nin 11’i Belli mi?

Union Saint Gilloise’nin muhtemel kadrosu: Heinz Lindner, Christian Burgess, Kevin Mac Allister, Koki Machida, Charles Vanhoutte, Castro-Montes, Loïc Lapoussin, Cameron Puertas, Matias Rasmussen, Gustaf Nilsson, Mohamed Amoura.

İddaa Tahmini

Frankfurt ve Union Saint-Gilloise’nin ilk maçı gol düellosuna sahne oldu. İki takımda 90 dakika sonunda rakip fileleri 2’şer kez havalandırmayı başardı. Birbirlerine üstünlük şansı vermeyen tarafların, rövanşta da karşılıklı gollere imza atacağını düşünüyoruz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.59

Genzobet Oranı: KGVAR, Oran 1.78

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Frankfurt taraftarı önünde kaybetti. Maç boyunca üstün bir futbol sergileyen Union Saint-Gilloise, deplasmandan aldığı galibiyetle, UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde adını Son 16 Turu’na yazdırdı. Mücadelede iki takımda 90 dakika sonunda rakip fileleri havalandırmayı başardı.