İtalya Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Torino Lazio İddaa Tahmini 22.02.2024

S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından 22 Şubat Perşembe akşamı Türkiye saati ile 22:45’te naklen yayınlanacak olan İtalya Serie A Ligi mücadelesinde, Torino ile Lazio karşı karşıya gelecek.

Betroad, Torino galibiyetine 2.55, beraberliğe 2.90, Lazio galibiyetine ise 3.30 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 2.15, beraberliğe 2.63, konuk ekibe ise 2.87 oran veriyor.

Torino Vites Yükseltti

Torino, İtalya Serie A Ligi’nde sezonun ikinci yarısına müthiş bir başlangıç yaptı. Son 6 haftada namağlup bir performans grafiği ortaya koyan Ivan Juric ve öğrencileri, son 12 haftada ise sadece Fiorentina deplasmanında mağlup oldu. Son 6 haftalık fikstürü 3 galibiyet, 3 beraberlikle geride bırakan Torino, ligin formda takımlar arasına girdi. Son 6 haftanın 4’ünde kalesini gole kapatmayı başaran, 24 hafta sonunda ise kalesinde sadece 20 gole izin veren ev sahibi, bu sezon savunma başarısıyla dikkat çekiyor. Geçtiğimiz hafta iç sahada konuk ettikleri Lecce karşısında 2-0’lık net bir galibiyetle, yükselişlerini sürdürdüler. Bu hafta ise deplasmanda 2-0 mağlup oldukları Lazio ile iç sahada karşı karşıya gelecekler. Üst sıra takibine devam etmek isteyen Torino, ligin 10. sırasında yer alıyor.

Lazio 3 Puan Peşinde

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde iç sahada Bayern Münih’e karşı galip gelmeyi başaran Lazio, İtalya Serie A Ligi’nde ise geçtiğimiz hafta iç sahada Bologna’ya karşı kaybetti. Devler sahnesinde büyük bir sürprize imza atan Sarri ve öğrencileri, Alman devini Immobile’nin tek golüyle mağlup ederek, Çeyrek Final yolunda önemli bir adım attı. İtalya Serie A Ligi’nde ise 5 maçlık yenilmezlik serisiyle dikkat çekmesinin ardından, Lazio son 3 haftada 6 puan kaybetti. Atalanta ve Bologna karşısında mağlup olan konuk ekip, Cagliari karşısında ise sahadan 3 puanla ayrıldı. Devler sahnesinde gösterdiği etkiyi, İtalya Serie A Ligi’ne taşımak isteyen Lazio, bu hafta erteleme maçında Torino ile karşı karşıya gelecek. En yakın rakiplerinden birine karşı galibiyet arayacak olan konuk ekip, 37 puanla 8. sırada yer alıyor.

Torino – Lazio Maç Bilgileri

Torino – Lazio Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 22.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Olimpico Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Torino’da Alessandro Buongiorno, Ricardo Rodriguez ve Perr Schuurs’un sakatlıkları devam ediyor. Lazio cephesinde ise Nicolo Rovella’nın sakatlığı devam ediyor.

Torino’nun 11’i Belli mi?

Torino’nun muhtemel kadrosu: Vanja Savic, Valentino Lazaro, Ricardo Rodriguez, Raoul Bellanova, Nikola Vlasic, Mergim Vojvoda, Karol Linetty, Adrien Tameze, Demba Seck, Nemanja Radonjic, Duvan Zapata.

Lazio’nun 11’i Belli mi?

Lazio’nun muhtemel kadrosu: Ivan Provedel, Elseid Hysaj, Patric Gabarron, Matteo Guendouzi, Luis Alberto, Felipe Anderson, Danilo Cataldi, Adam Marusic, Gustav Isaksen, Ciro Immobile, Gila Fuentes.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nde son haftaların en formda takımlarından Torino ile son haftalarda düşüşe geçmesine karşın, iki kulvarda birden hedeflerine devam eden Lazio, erteleme haftasında karşı karşıya geliyor. Mücadelede taraf bahsi oldukça güç. İki yakın rakibin ilk yarıda birbirlerine üstünlük şansı vermeyeceğini düşünüyoruz.

İddaa Oranı: İY 0, Oran 1.70

Betroad Oranı: İY 0, Oran 1.87

Maç Sonucu: 0-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Lazio deplasmanda Torino engelini kayıpsız geçti. Matteo Guendouzi ve Danilo Cataldi ikilisinin golleri 3 puanı getirirken, mücadelenin son 11 dakikasında Lazio 10 kişiyle mücadele etti. İlk yarı golsüz beraberlikle geçilirken, konuk ekip aradığı golleri ikinci yarıda buldu. Kazananları tebrik ederiz.