sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 22.02.2024

22 Şubat Perşembe akşamı UEFA Avrupa Ligi Son 16 Play Off Turu kapsamında sahne alacak, güvendiğimiz mücadeleleri kupon olarak derledik. Değerlendirmenizi tavsiye ederiz.

Roma – Feyenoord: MS 1, 1.90 (iddaa) – 2.15 (Bets10) ; Roma taraftarı önünde Feyenoord’u konuk edecek. UEFA Avrupa Ligi Son 16 Play Off Turu’nda sahne alacak olan rövanş mücadelesi, 22 Şubat Perşembe akşamı Türkiye saati ile 23.00’te başlıyor. Maçın yayın ekranı EXXEN platformu. Roma konuk olduğu Feyenoord deplasmanından 1-1’lik beraberlikle dönerken, Son 16 Turu için avantajlı konuma geçti. Hollanda deplasmanında 1-0 geriden gelerek Lukaku’nun enfes kafa golüyle skoru eşitlemeyi başaran De Rossi ve öğrencileri, hesabı İtalya’ya bıraktı. Teknik adam değişikliğinin ardından yükselişe geçen Roma, Jose Mourinho ile yollarını ayırmasının ardından, sezon sonuna kadar göreve De Rossi’yi getirdi. Yeni hocasıyla son 6 maçta sadece İtalya Serie A Ligi’nin lideri İnter’e karşı mağlup olurken, geri kalan 5 maçtan 4 galibiyet, 1 beraberlikle sahadan ayrıldı. Avrupa dönüşü İtalya Serie A Ligi’nde Frosinone deplasmanına konuk olan ve karşılaşmadan 3-0’lık galibiyetle ayrılan Roma, Feyenoord’a gözdağı verir nitelikte bir futbol sergiledi. UEFA Avrupa Ligi’nin son finalisti olarak Avrupa macerasına devam eden ev sahibi, Play Off Turu’nda veda etmek istemiyor. Hollanda Eredivisie Ligi’nde 8 haftadır maç kaybetmeyen Feyenoord, son 3 haftada ise AZ Alkmaar, Sp. Rotterdam ve Waalwijk’e karşı üst üste galibiyetlere imza attılar. Son 3 haftada kalesini gole kapatarak kazanan konuk ekip, UEFA Avrupa Ligi’ndei se Son 16 Turu için mücadele veriyor. Şampiyonlar Ligi’nde bu sezon Lazio ve Atletico Madrid’in gerisinde kalan Feyenoord, E Grubu’ndan çıkamadı ve Celtic’i geçerek, 3. sırada yer aldı. Sadece iç sahada Celtic ve Lazio’ya karşı maç kazanan konuk ekip, 6 maçtan 6 puan çıkarabildi. Roma eşleşmesinin ilk maçında galibiyeti kaçıran tarafta yer alan Feyenoord, 1-0 öne geçtiği maçtan 1-1’lik beraberlikle ayrıldı. Rövanşta galibiyet arayacak olan Hollanda temsilcisi, ligde gösterdiği etkiyi Avrupa sahnesine taşımak istiyor. Roma’ya karşı ilk maçta önemli gol pozisyonlarına girmeyi başaran Feyenoord, savunmada ise aynı etkiyi gösteremedi ve kalesini gole kapatmakta fazlasıyla zorlandı. UEFA Avrupa Ligi’nin son finalistlerinden Roma, Son 16 yolunda Feyenoord’a karşı avantaj elde etti. Deplasmandan beraberlikle dönen ve taraftarı önünde galibiyet arayacak olan Roma, iç sahada rakibine geçit vermeyecek ve 90 dakika sonunda galibiyet hedefine ulaşacaktır.

Freiburg – Lens: KGVAR, 1.53 (iddaa) – 30.00 (Bets10) ; 22 Şubat Perşembe akşamı UEFA Avrupa Ligi Son 16 Play Off Turu kapsamında sahne alacak olan mücadelede, Freiburg ile Lens karşı karşıya gelecek. Türkiye saati ile 20:45’te sahne alacak mücadele, EXXEN platformundan canlı yayınlanacak. Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Freiburg, konuk olduğu Lens deplasmanında zor anlar yaşamasına rağmen, golsüz beraberlikle avantajlı konuma geçti. Almanya Bundesliga’da 4 haftadır puan kayıplarına engel olamayan Freiburg, üst üste aldığı 3 mağlubiyetin ardından Lens karşısına çıktı. UEFA Avrupa Ligi Son 16 Play Off Turu’nun ilk maçında Lens’e karşı zor anlar yaşayan ev sahibi, kaleci Noah Atubolu’nun harika performansıyla, rakibine galibiyet şansı vermedi. Hücum hattında zaman zaman etkili olan Freiburg, savunmada ise fazlasıyla zor anlar yaşadı. Avrupa dönüşü ise Almanya Bundesliga sahnesinde Frankfurt ile iç sahada 3-3 berabere kaldılar. Son 5 maçından galibiyet çıkaramayan Freiburg, iki kulvarda birden eski günlerine geri dönmek istiyor. Ligin 8. sırasında kendisine yer bulan ev sahibi, Avrupa sahnesinde ise 7 maçı 4 galibiyet, 2 beraberlik, 1 mağlubiyetle geride bıraktı. Fransa Ligue 1’de son haftaların en formda takımları arasında yer alan Lens, UEFA Şampiyonlar Ligi vedasının ardından, UEFA Avrupa Ligi Son 16 Play Off Turu’nun ilk maçında, Freiburg’a karşı iç sahada galibiyeti kaçırdı. Maç boyunca üstün bir futbol sergileyen ve önemli gol fırsatlarından yararlanamayan Lens, iç sahada kaleci engeline takıldı. Golsüz beraberlikle sonuçlanan maçın ardından, Franck Haise ve öğrencileri deplasmanda kazanmak zorunda. Fransa Ligue 1’de son 4 hafta 3 galibiyet, 1 beraberlikle 13 puan toplamayı başaran Lens, son 17 haftada ise sadece lider ve en yakın takipçisine karşı mağlup oldu. İki kulvarda birden uzun süredir, sonuçlardan bağımsız olarak iyi bir futbol sergileyen Lens cephesinde, Son 16 umutları devam ediyor. Bu hafta Freiburg deplasmanında galibiyet arayacak olan konuk ekip, ilk maçtaki etkili futbolunu gollerle taçlandırmak istiyor. İlk maç golsüz beraberlikle geçilirken, iki takımda net fırsatlardan yararlanamadı. Tur bileti için galibiyete ihtiyacı olan Freiburg ve Lens, ilk maçta kaçırdığı golleri, rövanşta kaçırmayacak ve kazanmak zorunda çıktığı mücadelede, karşılıklı gollere imza atacaktır.

Rennes – Milan: KGVAR, 1.59 (iddaa) – 1.80 (Bets10) ; Rennes ile Milan, UEFA Avrupa Ligi Son 16 Play Off Turu’nun rövanşında karşı karşıya geliyor. 22 Şubat Perşembe akşamı Türkiye saati ile 23:00’te sahne alacak mücadele, EXXEN platformundan naklen yayınlanacak. Fransa Ligue 1’de son 6 haftaya aldığı üst üste galibiyetlerle damga vuran Rennes, göreve Julien Stephan’ın gelişiyle birlikte Ligue 1’de gösterdiği etkiyi, UEFA Avrupa Ligi’nde gösteremedi. f Grubu’nda liderliği son maçta Villarreal’e kaptıran ev sahibi, Son 16 Play Off Turu kapsamında Milan ile eşleşti. İtalyan devine karşı ilk maçta hiçbir varlık göstermeyen Rennes, deplasmandan 3-0’lık mağlubiyetle döndü. Tur şansını fazlasıyla zora sokan Rennes cephesinde, umutlar tükenmek üzere. Avrupa dönüşü Clermont’a karşı Ligue 1 sahnesinde alınan galibiyet moralleri yerine getirse de, en az 3 farkla Milan’a üstünlük kurmak zorunda olan Rennes, ilk maçta sergilediği futbolla rakibine karşı galibiyet adına dahi güven vermeyi başaramadı. UEFA Avrupa Ligi Son 16 Play Off Turu’nda ilk maçlar geride kalırken, Şampiyonlar Ligi’ne veda ederek Rennes’in rakibi olmayı başaran Stefano Pioli ve öğrencileri, ilk maçlardaki en iyi performanslarından birini sergiledi. Maç boyunca rakibini tam anlamıyla kendi yarı sahasında hapseden İtalyan devi, Loftus-Cheek’in 2 golle yıldızlaştığı mücadeleden 3-0’lık galibiyetle ayrıldı. İlk maçtan fişi çeken ve tur kapısını ardına kadar aralayan konuk ekip, bu hafta Fransa deplasmanına konuk olacak. İtalya Serie A Ligi’nde geçtiğimiz hafta Monza’ya karşı deplasmanda mağlup olan Milan’da, 9 maçlık yenilmezlik serisi sona erdi. Zirvenin 11 puan gerisine düşen ve şampiyonluk umutları büyük ölçüde sona eren Milan, Avrupa sahnesine odaklandı. Bu hafta Rennes’e karşı ilk maçtan yakaladıkları büyük avantajı korumak istiyorlar. Rennes’in iç sahada en az 3 farkla kazanmaktan başka şansı yok. Milan ise ilk maça damga vurdu ve tur kapısını araladı. Erken bir golle kilidi açmaya ihtiyacı olan Rennes ve ilk maçta elde ettiği skorla deplasmanda büyük bir avantaja sahip olan Milan’ın karşı karşıya geleceği mücadelede, iki takımında skor üreteceğini düşünüyoruz.

Toplam İddaa Oranı: 4.62

Bets10 Bahis Oranı: 116.1