sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (2) 22.02.2024

UEFA Avrupa Ligi Son 16 Play Off Turu mücadelelerini, kupon olarak düzenledik. 22 Şubat Perşembe akşamında kazanmanız dileğiyle.

Marsilya – Shakhtar Donetsk: KGVAR, 1.55 (iddaa) – 1.72 (Bets10) ; İddaa fikstüründe 22 Şubat Perşembe akşamı yer alan UEFA Avrupa Ligi Son 16 Play Off Turu rövanş mücadelesinde, Marsilya ile Shakhtar Donetsk kozlarını paylaşacak. Mücadele Türkiye saati ile 23:00’te, EXXEN platformundan canlı yayınlanacak. Fransa Ligue 1’de tam 6 haftadır puan kayıplarına engel olamayan, UEFA Avrupa Ligi Son 16 Play Off Turu’nun ilk maçında ise Shakhtar Donetsk ile deplasmanda 2-2 berabere kalan Marsilya, çareyi teknik adam değişikliğinde aradı. Avrupa dönüşü Fransa Ligue 1’de geçtiğimiz hafta konuk oldukları Brest deplasmanından 1-0’lık mağlubiyetle döndüler. Gennarro Gattuso ile yollarını ayırmak zorunda kalan Marsilya, göreve Jean-Louis Gasset’i getirdi. Yeni hocasıyla Avrupa sahnesinde kazanmak isteyen ev sahibi, son 7 maçını 5 beraberlik, 2 mağlubiyetle tamamladı. Shakhtar Donetsk deplasmanında 2 kez öne geçmesine rağmen skoru korumayı başaramayan ev sahibi, yediği son dakika golüyle skorun 2-2’ye gelmesine engel olamadı. Son 7 maçın tamamında kalesini gole kapatamayan ev sahibi, savunmada zafiyetler gösteriyor. Ukrayna Premier Ligi’nde 2 haftadır üst üste galibiyetlere imza atan Shakhtar Donetsk, rotasını UEFA Avrupa Ligi’ne çevirdi. Ligde lider ile arasındaki puan farkını 3’te tutmaya devam eden Marino Pusic ve öğrencileri, son 2 haftada Metalist 1925 ve Veres Rivne karşısında 2-0’lık net galibiyetlere imza attı. UEFA Avrupa Ligi Son 16 Play Off Turu’nun ilk maçında ise iç sahada konuk ettikleri Marsilya ile 2-2 berabere kaldılar. Mağlubiyetten son dakika golüyle kurtulmasına karşın, Ukrayna temsilcisinin 90 dakika boyunca iyi bir mücadele sergilediğini belirtelim. İlk 45 dakikada rakibine oranla çok daha etkili olmayı başaran ve maç boyunca oyunu geriden kurarak, rakip kalede etkili olmayı başaran Shakhtar Donetsk, turun ortağı olduğunu gösterdi. Fransa deplasmanında galibiyete ihtiyacı olan konuk ekip, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde kaçan Son 16 biletinin ardından, bir hata daha yapmak istemiyor. Devler sahnesinde gruptan çıkma şansını son maçta kaçıran konuk ekibin, Marsilya deplasmanında turu geçmek için galibiyete ihtiyacı var. İlk maçta skor son dakika golleri belirlerken, Marsilya ve Shakhtar Donetsk sahadan 2-2’lik beraberlikle ayrıldı. İlk maç gol düellosuna sahne olurken, iki takımda birbirlerine karşı kalesini gole kapatmakta zorlandı. Turu geçmek isteyen tarafların mücadelesinde, bir kez daha karşılıklı goller izleyeceğimizi düşünüyoruz.

Sparta Prag – Galatasaray: KGVAR, 1.41 (iddaa) – 30.00 (Bets10) ; Temsilcimiz Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi Son 16 Play Off Turu’nun rövanşına çıkıyor. Sparta Prag ile oynanacak mücadelesi, 22 Şubat Perşembe akşamı Türkiye saati ile 23:00’te başlarken, EXXEN platformundan canlı yayınlanacak. Galatasaray deplasmanından 3-2’lik mağlubiyetle dönen Sparta Prag, taraftarı önünde kazanmak zorunda. Ev sahibini bu sezon hem UEFA Avrupa Ligi hem de Çekya Ligi kapsamında, iç sahada mağlup edebilen takım olmadı. Galatasaray eşleşmenin belirlenmesiyle birlikte turun favorisi olarak gösterilirken, Sparta Prag ilk maçta kolay lokma olmadığını ispatladı. 1-0 geriden gelerek skoru 2-2’e getirmeyi başaran ve rakibini son 28 dakikada 10 kişi yakalayan ev sahibi, Matej Rynes’in kırmızı kartıyla 80. dakikada 10 kişi kalırken, yediği son dakika golüyle mağlup oldu. Kalecinin yenilen gollerde önemli hataları olduğunu belirtelim. İyi bir mücadele ortaya koyan ancak sonuca gitmeyi başaramayan Sparta Prag, bu hafta Galatasaray’a karşı iç sahada galibiyet arayacak. Galatasaray kazanmaya Türkiye Süper Lig ve UEFA Avrupa Ligi’nde devam ediyor. Okan Buruk ve öğrencileri, Süper Lig’de liderlik koltuğunu Fenerbahçe’den almayı başarırken, 7 haftadır galibiyetlerine devam ediyor. Son 14 haftada ise Sarı Kırmızılılar, namağlup bir performans grafiği ortaya koydu. UEFA Avrupa Ligi’nden galibiyetle dönen Galatasaray, geride bıraktığımız hafta Ankaragücü deplasmanından 3-0’lık galibiyetle döndü ve etkisini sürdürdü. UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu kapsamında Sparta Prag’ı evinde ağırlayan Galatasaray, son 28 dakikasını 10 kişi oynadığı mücadeleden, 3-2’lik galibiyetle ayrıldı. Kerem Demirbay, Mertens ve Icardi’nin golleri galibiyeti getirirken, konuk ekip Sparta Prag karşısında zor anlar yaşadı. Daha rahat bir galibiyet almasını beklenilen Okan Buruk ve öğrencileri, tecrübeli gol ayaklarıyla skora gitti. İç sahada namağlup bir performans sergileyen Sparta Prag karşısında, ilk maçın avantajını iyi değerlendirme istiyorlar. UEFA Avrupa Ligi Son 16 Play Off Turu’nun ilk maçında kazanan Galatasaray oldu. Temsilcimiz iç sahada zor anlar yaşamasına rağmen, 3 golle galip gelmeyi başardı. Sparta Prag ise deplasmanda rakibine zor anlar yaşatmayı başarırken, iç saha galibiyetiyle tur atlamak istiyor. İlk maçta zorlanmadan skor üreten tarafların mücadelesinde, bir kez daha karşılıklı gollerin atılacağını düşünüyoruz.

Toulouse – Benfica: MS 2, 1.67 (iddaa) – 1.92 (Bets10) ; UEFA Avrupa Ligi Son 16 Play Off Turu’nda rövanş heyecanı yaşanırken, Toulouse sahasında Benfica’yı konuk edecek. 22 Şubat Perşembe akşamı Türkiye saati ile 20:45’te sahne alacak mücadele, EXXEN platformundan canlı yayınlanacak. Fransa Ligue 1’de küme düşme tehlikesini yakından hissetmeye devam eden Toulouse, hafta sonunda aldığı Monaco galibiyetiyle, düşme hattının üzerinde kalmaya devam etti. Puan farkını 1’de tutmaya devam eden Toulouse, taraftarı önünde son 7 maçtan galibiyet çıkaramadı. Fransa Ligue 1 performansıyla güven vermekten çok uzakta kalan Toulouse, UEFA Avrupa Ligi’nde ise bu hafta Benfica’ya karşı iç sahada kazanmak zorunda. Son 16 Play Off Turu’nun ilk maçında Benfica deplasmanına konuk olan Carles Martinez ve öğrencileri, 2-1’lik mağlubiyetle evine döndü. Maç boyunca oyunun ve skorun hakimiyetini rakibine kaptıran Toulouse, daha farklı bir mağlubiyetten ucuz kurtuldu. İç sahada galibiyet almakta zorlanan Toulouse, bu hafta Benfica karşısında kötü iç saha performansına son vermek istiyor. Portekiz Premier Ligi’nin lideri Benfica, UEFA Avrupa Ligi’nde açılışı galibiyetle yaptı. Portekiz Premier Ligi’nde sezona mağlubiyetle başlayan Roger Schmidt ve öğrencileri, son 21 haftada maç kaybetmedi. 17 galibiyet, 4 beraberlikle liderlik ipini göğüsleyen konuk ekip, şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerliyor. UEFA Şampiyonlar Ligi’nde aradığı başarıyı bulamayan ve 3. sırada yer alarak gruplara veda eden Benfica, Avrupa Ligi’nde ilk sınavını iç sahada Toulouse’a karşı verdi. Karşılaşmadan 2-1’lik galibiyetle ayrılan Roger Schmidt ve öğrencileri, maç boyunca üstün bir futbol sergiledi ve galibiyeti hak etti. Daha rahat bir galibiyet alabilecekken, gol fırsatlarını değerlendiremediler ve tek farklı galibiyetle, avantaj elde ettiler. Bu hafta Fransa deplasmanında galibiyet arayacak olan Benfica, hem ilk maç performansı hem de skor avantajıyla turun favorisi konumunda. UEFA Avrupa Ligi’nde yoluna devam eden Benfica, ilk maçta Toulouse engelini galibiyetle geçti. Oyun üstünlüğünü elden bırakmayan ve avantajı cebine koyan Benfica, bu kez Toulouse’a karşı deplasmanda kazanacak ve Son 16 biletini cebine koyacaktır.

Toplam İddaa Oranı: 3.64

Bets10 Bahis Oranı: 99.07