Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Samsunspor Çaykur Rizespor İddaa Tahmini 23.02.2024

Trendyol Süper Lig’de üst üste 4 maçtır kazanamayan Çaykur Rizespor deplasmanda, Samsunspor’un konuğu olacak. Mücadele saat 20.00’de start alacak ve Beın Sports 1 kanalından izlenebilecek.

Samsunspor ile Çaykur Rizespor takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını inceleyecek olursak Samsunspor galibiyetine 2.07, beraberlik tercihine 3.72, Çaykur Rizespor galibiyetine ise 3.72 verildiğini görüyoruz.

Samsunspor Galibiyet Peşinde 

Samsunspor Süper Lig’de geçtiğimiz haftayı beraberlik ile kapatan takımlardan biriydi. Gaziantep FK deplasmanınan konuk olan Marsku Gisdol’un öğrencileri uzatma dakikalarında bulduğu golle 1 puanı kurtardı. Süper Lig’de son 2 maçından 4 puan çıkartan Karadeniz ekibi bu sahada oynadığı son maçta Antalyaspor’u 2-0 ile geçmişti. Bu hafta Çaykur Rizespor’u konuk edecek olan Samsunspor’u zor bir maç bekliyor. Karşılaşma öncesinde Samsunspor’da Moryke Fofana sakat. Alim Öztürk ise kart cezalısı. 

Çaykur Rizespor 4 Maçtır Kazanamıyor 

Çaykur Rizespor geçtiğimiz hafta sonu iç sahada konuk ettiği Fenerbahçe karşısında puan alamadı. Mücadeleden 3-1’lik mağlubiyet ile ayrılan Karadeniz ekibinde galibiyet hasreti 4 maça çıktı. İlk 4 yarışında ciddi puan kayıpları yaşayan Çaykur Rizespor bu hafta Samsunspor’un konuğu olacak. Öte yandan Süper Lig’de dış saha maçlarında da kazanmakta zorlanan İlhan Palut’un ekibi son 9 deplasman maçında da puan kaybı yaşadı. Samsunspor maçı öncesinde Çaykur Rizespor’da Emir Han Topçu, Muammer Sarıkaya ve Jonjo Shelvey kart cezalısı olan isimler. 

Samsunspor – Çaykur Rizespor Maç Bilgileri

Samsunspor – Çaykur Rizespor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Bein Sports 1 kanalından Türkiye saati ile 20.00’de canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklamadı. Mücadele Samsun Yeni 19 Mayıs Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Samsunspor’da Moryke Fofana sakat. Alim Öztürk ise kart cezalısı. Çaykur Rizespor’da Emir Han Topçu, Muammer Sarıkaya ve Jonjo Shelvey kart cezalısı olan isimler. 

Samsunspor'un ilk 11’i Belli mi?

Samsunspor’un muhtemel kadrosu: Okan Kocuk, Marc Bola, Rick Van Drongelen, Alim Öztürk, Zeki Yavru, Kingsley Schindler, Youssef Ait Bennasser, Oliver Ntcham, Moryke Fofana, Emre Kılınç, Ercan Kara

Çaykur Rizespor'un ilk 11’i Belli mi?

Çaykur Rizespor’un muhtemel kadrosu: Gökhan Akkan, Halil İbrahim Pehlivan, Emirhan Topçu, Husniddin Alikulov, Eray Korkmaz, Mithat Pala, İbrahim Olawoyin, Benhur Keser, Oscar Pinchi, Altin Zeqiri, Oumar Diouf

İddaa Tahmini

Samsunspor Süper Lig’de alt sıralarda yer alıyor. Düşme hattı ile aralarında 2 puanlık fark var. Geçen hafta Gaziantep FK deplasmanında son dakikada attıkları golle 1 puanı kurtardılar. Bu hafta ise Çaykur Rizespor’u konuk edecekler. Karadeniz ekibi geçen hafta iç sahada konuk ettiği Fenerbahçe’ye 3-1 mağlup oldu. Öne geçtikleri maçta skor üstünlüğünü koruyamadılar. Üst üste 4 maçtır da kazanamadıklarını belirtelim. Samsunspor bu sahada oynadığı son maçta Antalyaspor’u 2-0 ile geçmişti. Çaykur Rizespor karşısında da favoriler ama işleri pek kolay değil. Bu maçta gollere yöneleceğim. Fileler en az 3 kez havalanır.

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.70

Bets10 Oranı: 2.5 ÜST, Oran 30.0

Maç Sonucu: 3-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Samsunspor rahat kazandı. Karadeniz derbisinde Çaykur Rizespor engelini 3-0 ile geçtiler.