sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 23.02.2024

23 Şubat Cuma akşamı İddaa fikstüründe bizleri bekleyen 3 mücadeleyi, kupon olarak derledik. Değerlendirmenizi tavsiye ederiz.

Bayer Leverkusen – Mainz 05: KGVAR, 1.94 (iddaa) – 2.25 (Bets10) ; Almanya Bundesliga’nın lideri Bayer Leverkusen ile düşme hattındaki Mainz 05, 23 Şubat Cuma akşamı kozlarını paylaşıyor. 23. hafta mücadelesi Türkiye saati ile 22:30’da başlarken, beIN SPORTS ve tivibu SPOR 1 ekranlarından canlı yayınlanacak. Bayer Leverkusen cephesinde seri 32 maça yükseldi. Bu sezon 3 kulvarda birden çıktığı 32 maçta namağlup bir performansla tarih yazan Xabi Alonso ve öğrencileri, tarihinin ilk Almanya Bundesliga şampiyonluğuna doğru adım adım ilerliyor. 28 galibiyet, 4 beraberliğe imza atan Bayer Leverkusen, UEFA Avrupa Ligi’nde Son 16 biletini cebine koyarken, Almanya DFB Kupası’nda ise Yarı Finalistler arasında yer aldı. Sezonun en büyük sürprizine ise Almanya Bundesliga’da imza attılar. Bayern Münih’i geride bırakarak, liderlik ipini göğüslemeyi başaran Bayer Leverkusen, geçtiğimiz hafta Heidenheim deplasmanında kazanarak, en yakın rakibiyle puan farkını 8’e yükseltti. 22 haftada 18 galibiyet, 4 beraberlikle sahadan ayrılan ev sahibi, rakip fileleri 57 kez havalandırmayı başarırken, kalesinde ise sadece 15 gole izin verdi. Bu hafta lider iç sahada Mainz 05’i konuk edecek. Almanya Bundesliga sahnesinde tehlike çanları Mainz 05 için çalmaya başlarken, konuk ekip bir kez daha teknik adam değişikliğine gitti. İlk 21 haftada 2 farklı teknik adamla çalışmasına rağmen, 20 haftada puan kayıplarından kurtulamayan ve küme düşme hattının içerisinde yer alan konuk ekip, ligin en az maç kazanan takımı oldu. Stuttgart deplasmanından alınan 3-1’lik mağlubiyetin ardından, konuk ekip bir kez daha teknik adam değiştirdi ve göreve Bo Henriksen’i getirdi. Yeni hocasıyla geçtiğimiz hafta Augsburg karşısında kazanan Mainz 05, ligde kalma umutlarını arttırdı. Kalesini gole kapatan ve tek golle 3 puanı alan Mainz 05, son haftalardaki en iyi savunma performansını sergiledi. Düşme hattının üzeriyle arasında 6 puan fark bulunan konuk ekibin, galibiyetlerine devam etmeye ihtiyacı var. Almanya Bundesliga’da tarih yazmaya devam eden Bayer Leverkusen, sahasında düşme hattındaki Mainz 05’i konuk edecek. Leverkusen bu sezon henüz mağlubiyetle tanışmadı ve harika bir performans sergiledi. Mainz 05 ise teknik adam değişikliğinin ardından kazanarak, lige sık sıkı tutundu. Galibiyete ihtiyacı olan iki takımında, 90 dakika sonunda skor üreteceğini düşünüyoruz.

Metz – Lyon: MS 2, 1.58 (iddaa) – 1.80 (Bets10) ; 23 Şubat Cuma akşamı Türkiye saati ile 23:00’te sahne alacak olan Fransa Ligue 1 mücadelesinde, Metz ile Lyon karşı karşıya gelecek. 23. hafta mücadelesini beIN SPORTS ekranlarından canlı izleyebilirsiniz. Fransa Ligue 1’in 22. haftasında konuk olduğu Montpellier deplasmanından 3-0’lık mağlubiyetle geride dönen Metz, küme düşme hattının içerisinde kalmaya devam etti. İlk 22 haftada Clermont’un ardından ligin en zayıf halkası olan ev sahibi, son 9 haftada ise Ligue 1’in en zayıf halkası haline geldi. 9 haftadır maç kazanamayan Metz, 9 maçtan sadece 1 puan çıkarabildi. Zor günler geçirmesine karşın, teknik adam ısrarını 22 haftadır devam ettiren ekip, Laszlo Bölöni yönetiminde küme düşme tehlikesini yakından hissediyor. Sadece 4 karşılaşmadan 3 puanla çıkmayı başaran Metz, kalesinde gördüğü 35 gole karşılık, rakip fileleri sadece 18 kez havalandırabildi. Sezonun ilk yarısında Lyon ile deplasmanda 1-1 berabere kalan ev sahibi, bu hafta çok daha formda bir rakiple karşı karşıya gelecek. Piere Sage’nin göreve gelişiyle birlikte düşme hattından kurtulmayı başaran Lyon, son haftalarda aldığı galibiyetlerle dikkat çekiyor. İlk 15 haftalık fikstürden 2 farklı teknik adamla sadece 1 galibiyet çıkarabilen konuk ekip, son 7 haftada 6 galibiyete imza attı. Düşme hattından kurtulan ve puan farkını 3’e kadar çıkarmayı başaran Lyon, son 3 hatalık fikstürde sırasıyla Marsilya, Montpellier ve Nice’ı mağlup etmeyi başardı. Son 3 haftanın 2’sinde kalesini gole kapatmayı başaran konuk ekibin, formunun zirvesinde olduğunu söyleyelim. Düşme hattındaki Metz’i sahasında konuk edecek olan Lyon, galibiyetlerine devam etmek istiyor. Düşme hattıyla puan farkını açmaya ihtiyacı olan konuk ekip, sezonun ilk yarısında mağlup edemediği Metz’e deplasmanda konuk olacak. Fransa Ligue 1’de sezoan kabus gibi bir başlangıç yapan Lyon, son haftalarda yükselişe geçti. Düşme hattından kurtulmayı başaran ve Piere Sage önderliğinde, son 7 haftadan 6 galibiyetle çıkmayı başaran konuk ekip, bu hafta Metz karşısına çıkacak. 3 haftadır kazanan konuk ekibin, galibiyetlerine devam edeceğini düşünüyoruz.

Bologna – Hellas Verona: MS 1, 1.40 (iddaa) – 1.60 (Bets10) ; S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından 23 Şubat Cuma akşamı naklen yayınlanacak olan İtalya Serie A Ligi mücadelesinde, Bologna ile Hellas Verona karşı karşıya gelecek. Mücadelenin başlama saati ise 22:45. İtalya Serie A Ligi’nde bu sezon Bologna rüzgarı esmeye devam ediyor. Genç teknik adamı Thiago Motta ile tarihinin en iyi İtalya Serie A Ligi performanslarından birini ortaya koyan ev sahibi, 25 hafta sonunda UEFA Şampiyonlar Ligi bileti için mücadele etmeye devam ediyor. 25 haftayı 12 galibiyet, 9 beraberlik, 4 mağlubiyetle geride bırakan ve ligin en az maç kaybeden takımları arasında yer alan Bologna, son 4 haftanın tamamından galip çıkmayı başardı. Sırasıyla Sassuolo, Lecce, Fiorentina ve Lazio’yu mağlup etmeyi başaran ev sahibi, 4 maçta rakip fileleri tam 12 kez havalandırmayı başarırken, kalesinde ise sadece 1 gole izin verdi. Üst sıraların iddialı takımı, bu hafta sahasında Hellas Verona’yı konuk edecek. 5. sırada yer alan Bologna, sezonun ilk yarısı deplasmanda mağlup etmeyi başardığı rakibine karşı, taraftarı önünde puan kaybetmek istemiyor. İtalya Serie A Ligi’ne ilk 25 haftayı 4 galibiyet, 8 beraberlik, 13 mağlubiyetle geride bırakan Hellas Verona, Marco Baroni yönetiminde küme düşme hattından kurtulamadı. 21 maçta yaşanan puan kayıplarına rağmen, konuk ekibin teknik adam ısrarı devam ediyor. Kalesini 25 maçta 34 gole kapatmayı başaramayan Hellas Verona, rakip fileleri ise sadece 23 kez havalandırabildi. Sezonun ikinci yarısında kötü gidişatına devam eden konuk ekip, son 5 haftalık fikstürden galibiyet çıkaramadı. 3 beraberlik, 2 mağlubiyetle kötü gidişatına devam eden Hellas Verona, son olarak iç sahada Juventus’u konuk etti ve şampiyonluk mücadelesi veren rakibinden 2-2’lik beraberlikle, 1 puanı almayı başardı. Son haftalardaki en dirençli futbolunu ortaya koysa da, puan kayıplarına devam eden Hellas Verona’da moraller bozuk. İtalya Serie A Ligi’nde son 4 haftaya aldığı galibiyetlerle damga vuran Bologna, üst sıraları bırakmıyor. Bu sezon Serie A Ligi’nin iddialı takımlarından biri olarak yoluna devam eden Motta ve öğrencileri, galibiyet serisini düşme hattındaki Hellas Verona karşısında sürdürmeyi başarır.

Toplam İddaa Oranı: 4.29

Bets10 Bahis Oranı: 6.48