İspanya La Liga iddaa tahminleri ve analizleri

Granada Valencia Bahis Tahmini 24.02.2024

İspanya La Liga’da düşme hattında yer alan Granada evinde, Valencia’yı konuk edecek. Mücadeleyi saat 16.00’da S SPORT Plus kanalından takip edebilirsiniz.

Granada ve Valencia arasında oynanacak olan karşılaşmanın Hovarda oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Granada kazanır 2.75, beraberlik 3.10, Valencia kazanır ise 2.85 olarak açıklanmış.     

Granada Düşme Hattında 

Granada La Liga’da geçtiğimiz haftayı beraberlik ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada Almeria’yı konuk eden Granada mücadeleden 1-1’lik beraberlik ile ayrıldı. Son sıradaki rakibi karşısında kazanması beklenen Alexander Medina’nın ekibi kümede kalma yolunda yine puan kaybetti. La Liga’da üst üste 6 maçtır kazanamayan Granada’nın düşme hattında bulunduğunu belirtelim. Bu hafta sonu ise Los Carmenes’de Valencia’yı konuk edecekler. Karşılaşma öncesinde Granada’da Gerard Gumbau kart cezalısı. 

Valencia 2 Puan Bıraktı 

Valencia geçtiğimiz hafta sonu La Liga’da yine puan kaybı yaşadı. Mestalla’da konuk ettikleri Sevilla ile golsüz berabere kaldılar. Hücumda yine sıkıntı yaşayan Valencia bu hafta da gol atamadı. Ruben Baraja’nın ekibi La Liga’da oynadığı son maçta Las Palmas ve Sevilla maçlarında tam 5 puan bıraktı ve skor üretemedi. Son 4 haftada ise sadece 2 kez fileleri havalandırabildiler. Ciddi bir düşüş yaşayan Valencia bu hafta sonu Granada’nın konuğu olacak. Karşılaşma öncesinde Valencia’da Thierry Correia ve Diego Lopez’in sakatlıkları bulunuyor. 

Granada – Valencia Maç Bilgileri

Granada – Valencia Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 16.00’da S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Nuevo Los Carmenes Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Granada’da Gerard Gumbau kart cezalısı. Valencia’da Thierry Correia ve Diego Lopez’in sakatlıkları bulunuyor. 

Granada'nın ilk 11’i Belli mi?

Granada’nın muhtemel kadrosu: Andre Ferreira, Carlos Neva, Ignasi Miguel, Miguel Rubio, Jesus Vallejo, Jose Callejon, Oscar Melendo, Gerard Gumbau, Sergio Ruiz Alonso, Myrto Uzuni, Samuel Omorodion

Valencia'nın ilk 11’i Belli mi?

Valencia’nın muthtemel kadrosu: Casper Cillesen, Thierry Correia, Eray Cömert, Gabriel Paulista, Jose Luis Gaya, Hugo Guillamon, Samu Castillejo, Manu Vallejo, Javi Guerra, Perez Martinez, Roman Yaremchuk

İddaa Tahmini

Granada geçen hafta iç sahada konuk ettiği Almeria ile 1-1 berabere kaldı. Son sıradaki rakibine karşı geriye düştükleri maçta 1 puan ile ayrıldılar. Üst üste 6 maçtır kazanamayan Granada’da moraller bozuk. Valencia’da son haftalarda etkisiz. Geçen hafta Mestalla’da konuk ettikleri Sevilla ile golsüz berabere kaldılar. La Liga’da oynadıkları son 4 maçın 3’ünde gol atamadıklarını da belirtelim. Kısır bir maç beklentim var. Los Carmenes’de 3 gol barajı aşılmaz.

İddaa Oranı: 2.5 ALT, Oran 1.41

Hovarda Oranı: 2.5 ALT, Oran 1.58

Maç Sonucu: ERTELENDİ

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…