İspanya La Liga iddaa tahminleri ve analizleri

Barcelona Getafe İddaa Tahmini 24.02.2024

İspanya La Liga’da heyecan devam ediyor. Barcelona iç sahada, Getafe ile karşı karşıya gelecek.  Mücadelenin saat 18.15’te başlayacağını ve S SPORT Plus kanalından yayınlanacağını belirtelim.

Barcelona ile Getafe zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Rexbet oranlarını ele alacak olursak Barcelona galibiyetinin 1.42, beraberlik tercihinin 4.90, Getafe galibiyetinin ise 7.60 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Barcelona Deplasmanda Kazandı 

Barcelona La Liga’da geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Balaidos’da Celta Vigo’ya konuk olan Barcelona mücadeleyi 2-1 kazandı ve 3 puanın sahibi oldu. Lider Real Madrid’in puan kaybettiği haftada kazanmayı başaran Barcelona aradaki puan farkını da 8’e indirdi. Hala şampiyonluk şansları oldukça zor ama en azından son haftalara kadar umutlarını devam ettirme peşindeler. La Liga’da bu hafta sonu Getafe’yi konuk edecek olan Barcelona maçın net favorisi. Karşılaşma öncesinde Barcelona’da Gavi, Ferran Torres, Alejandro Balde ve Marcos Alonso’nun sakatlıkları devam ediyor. 

Getafe’den 1 Puan 

Getafe La Liga’da son haftalarda kolay kolay kaybetmiyor. Jose Bordalas’ın öğrencileri geçtiğimiz hafta sonu La Ceramiac’da konuk olduğu Villarreal deplasmanından 1-1’lik beraberlik ile döndü. Nemanja Maksimovic’in attığı golle öne geçtiler ama skor üstünlüğünü koruyamadılar. La Liga’da oynadığı son 3 maçta 5 puan toplayan ve kaybetmeyen Getafe’nin Avrupa umutları da devam ediyor. 7. Sıradaki Real Betis ile aralarında 5 puanlık fark var. Bu hafta sonu Barcelona’ya konuk olacak Getafe’de Mauro Arambarri sakat. 

Barcelona – Getafe Maç Bilgileri

Barcelona – Getafe Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 18.15’te S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Camp Nou Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Barcelona’da Gavi, Ferran Torres, Alejandro Balde ve Marcos Alonso’nun sakatlıkları devam ediyor. Getafe’de Mauro Arambarri sakat. 

Barcelona'nın ilk 11’i Belli mi?

Barcelona’nın muhtemel kadrosu: Ter Stegen, Joao Cancelo, Ronald Araujo, Jules Kounde, Alejandro Balde, Frenkie De Jong, İlkay Gündoğan, Pedri, Lamine Yamal, Raphinha, Robert Lewandowski

Getafe'nin ilk 11’i Belli mi?

Getafe’nin muhtemel kadrosu: David Soria, Damian Suarez, Domingos Duarte, Stefan Mitrovic, Gaston Alvarez, Juan Iglesias, Carles Alena, Djene Dokanam, Mason Greenwood, Jaime Mata, Borja Mayoral

İddaa Tahmini

Barcelona moralli. Geçen hafta Balaidos’da Celta Vigo’yu 2-1 mağlup eden Xavi’nin öğrencileri 3 puan almayı başardı. Lider Real Madrid’in puan kaybettiği haftada kazanan Barcelona puan farkını 8’e indirdi. Getafe ise yenilmezlik serisini devam ettiriyor. Geçen hafta Villarreal ile 1-1 berabere kalan Getafe’de yenilmezlik serisi 3 maça çıktı. La Liga’da rahat bir konumdalar ama bu hafta Barcelona karşısında zor bir maç onları bekliyor. Barcelona’nın kazanması gereken bir maç. Getafe karşısında 3 puanı alırlar ve şampiyonluk umutlarını sürdürürler.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.25

Rexbet Oranı: MS 1, Oran 1.42

Maç Sonucu: 4-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Barcelona beklentileri boşa çıkartmadı. Getafe engelini 4-0 ile geçerek zirve takibini devam ettirdiler.