İspanya La Liga iddaa tahminleri ve analizleri

Alaves Mallorca Bahis Tahmini 24.02.2024

İspanya La Liga’da alt sıralardan kurtulmak isteyen iki takım, Alaves ve Mallorca karşı karşıya gelecek. Saat 20.30’da başlayacak karşılaşma S SPORT Plus kanalından izlenebilecek.

AlavesMallorca arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde. Alaves kazanır 1.95, beraberlik 3.15, Mallorca kazanır ise 4.65 olarak açıklanmış.

Alaves’den Sürpriz Beraberlik 

Alaves La Liga’da geçtiğimiz hafta sonu sürpriz bir sonuç aldı. Benito Villamarin’de Real Betis’e konuk olan Alaves karşılaşmadan golsüz beraberlik ile ayrıldı. La Liga’da oynadığı son 3 maçta da galibiyet alamayan Luis Garcia’nın öğrencileri orta sıralarda yer alıyor. Düşme hattında bulunan Cadiz’in 11 puan önündeler ve şimdilik rahat bir konumdalar diyebiliriz. Bu hafta sonu Mendizorrotza’da Mallorca’yı konuk edecek olan Alaves maçın favorisi. Karşılaşma öncesinde Alaves’de Aleksandar Sedlar’ın sakatlığı sürüyor.

Mallorca Alt Sıralarda 

Mallorca La Liga’da geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada konuk ettikleri Real Sociedad’a 2-1 kaybettiler. La Liga’da alt sıralarda yer alan ve kümede kalma mücadelesi veren Javier Aguirre’nin ekibi son haftalarda galibiyet almakta zorlanıyor. La Liga’da oynadıkları son 7 maçta sadece 1 kez kazanabildiler. Bu hafta sonu ise Alaves’in konuğu olacaklar. Karşılaşma öncesinde Mallorca’da Van Der Heyden ve Antonio Raillo kart cezalısı. Pablo Maffeo’nun ise sakatlığı devam ediyor. 

Alaves – Mallorca Maç Bilgileri

Alaves – Mallorca Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.30’da S SPORT PLUS kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Mendizorrotza Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Alaves’de Aleksandar Sedlar’ın sakatlığı sürüyor. Mallorca’da Van Der Heyden ve Antonio Raillo kart cezalısı. Pablo Maffeo’nun ise sakatlığı devam ediyor. 

Alaves'in ilk 11’i Belli mi?

Alaves’in muhtemel kadrosu: Antonio Sivera, Rıbem Duarte, Rafa Marin, Ruben Duarte, Abelkabir Abqar, Andoni Gorosabel, Luiz Rioja, Ander Guevara, Antonio Blanco, Jon Guridi, Miguel de la Fuente

Mallorca'nın ilk 11’i Belli mi?

Mallorca’nın muhtemel kadrosu: Predrag Rajkovic, Pablo Maffeo, Giovanni Gonzelez, Martin Valjent, Jose Copete, Jaume Costa, Dani Rodriguez, Omar Mascarell, Manu Morlanes, Amath Ndiaye, Abdon Prats

İddaa Tahmini

Alaves geçen hafta Real Betis deplasmanından puan ile döndü. Benito Villamarin’de rakibi ile golsüz berabere kaldılar ve sürpriz bir beraberlik aldılar. Şimdilik rahat bir konumda yer alan Alaves bu hafta Mallorca’yı konuk edecek. Mallorca ise geçen hafta Real Sociedad’a 2-1 kaybetti. 1-0 öne geçtikleri maçta rakibine 2-1 kaybettiler. Son 5 maçta sadece 1 galibiyet alabilen Mallorca düşme hattına yakın konumda. Alaves maçın favorisi. Mallorca karşısında kazanarak haftayı 3 puan ile kapatılar.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.70

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 1.95

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Alaves öne geçtiği maçta skor üstünlüğünü koruyamadı. Mallorca ile 1-1 berabere kaldılar.