sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 24.02.2024

İddaa fikstüründe 24 Şubat Cumartesi akşamı yer alan İtalya Serie A Ligi mücadelelerini, kupon olarak düzenledik. Hafta sonunda kazanmanız dileğiyle.

Genoa – Udinese: MS 1, 2.02 (iddaa) – 2.32 (Bets10) ; 24 Şubat Cumartesi akşamı S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından canlı yayınlanacak olan İtalya Serie A Ligi mücadelesinde, Genoa evinde Udinese’yi konuk edecek. Maçın başlama saati ise 22:45. İtalya Serie A Ligi’nin 25. haftasında Napoli deplasmanına konuk olan Genoa, son şampiyona karşı galibiyeti kaçırdı. İtalya Serie A Ligi’nde 8 haftalık yenilmezlik serisini iç sahada Atalanta’ya karşı aldığı 3-1’lik mağlubiyetle kaybeden ev sahibi, Napoli karşısında ilk yarıyı golsüz beraberlikle noktaladı. İkinci yarının hemen başında Morten Frendrup skoru 1-0’a getirmeyi başarırken, rakibine 90 dakika boyunca direnen ve gol şansı vermeyen Genoa, yediği son dakika golüyle galibiyeti kaçırdı. İtalya Serie A Ligi’nin son 10 haftasında sadece Atalanta’ya kaşı mağlup olan Alberto Gilardino ve öğrencileri, 30 puanla 12. sıraya kadar yükseldi. Son haftalarda yakaladığı yükselişle birlikte düşme hattından uzaklaşmaya başlayan Genoa, bu hafta ise iç sahada Udinese’ye karşı galibiyet arayacak. İtalya Serie A Ligi’nde ilk 25 haftayı 3 galibiyet, 14 beraberlik, 8 mağlubiyetle geride bırakan Udinese, 23 puanla 14. sırada kendisine yer buldu. Düşme hattıyla bitime 13 hafta kala arasında 3 puan fark bulunan Gabriele Cioffi ve öğrencileri, bu hafta Udinese deplasmanına konuk olacak. Son 3 haftalık fikstürü 2 beraberlik, 1 galibiyetle geride bırakan konuk ekip, yakın rakiplerinden Monza ve Cagliari karşısında sahadan 1’er puanla ayrılarken, Juventus deplasmanından ise 2 hafta önce 1-0’lık galibiyetle çıkmayı başardı. Zirve yarışındaki rakibinden 3 puanı deplasmanda almayı başaran Udinese, henüz 14. dakikasında 1-0’lık üstünlüğü yakaladığı Cagliari ile geçtiğimiz hafta iç sahada berabere kaldı. Maç kazanmakta zorlanan konuk ekipte, küme düşme tehlikesi devam ediyor. İtalya Serie A Ligi’nde son 10 hafta yükselen bir performans grafiğine sahip olan Genoa, 10 maçlık fikstürde sadece 1 kez mağlup oldu. İç sahada Udinese’yi konuk edecek olan Genoa, taraftarı önünde haftayı 3 puanla kapatacaktır.

Salernitana – Monza: MS 2, 2.21 (iddaa) – 2.52 (Bets10) ; Salernitana taraftarı önünde Monza’yı konuk edecek. İtalya Serie A Ligi’nin 26. hafta mücadelesi, 24 Şubat Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 20:00’de başlıyor. Maçın yayın ekranı S Sport Plus ve S Sport 2. İnter deplasmanından 4-0’lık mağlubiyetle dönen Salernitana, İtalya Serie A Ligi’nin en zayıf halkası olmaya devam etti. Sezona Paulo Sousa yönetiminde kötü bir başlangıç yapan İtalyan ekibi kötü gidişatın ardından  kısa sürede takımı Inzaghi’ye emanet etmişti. Teknik adam hamlesi en alt sıradan kurtulmaları için yeterli olmazken, ev sahibi bir kez daha teknik adam değişikliğine gitti. Son olarak Salernitana cephesinde göreve Fabio Liverani gelirken, ev sahibinde galibiyet hasreti 7 haftaya çıktı. Son 7 haftayı 6 mağlubiyet, 1 beraberlikle geride bırakan Salernitana’nın, düşme hattının üzeriyle puan farkı 7’ye yükseldi. Kalesini tam 51 gole kapatmayı başaramayan ev sahibi, aynı zamanda İtalya Serie A Ligi’nin en zayıf savunma performansını sergiliyor. Bu hafta iç sahada Monza’yı konuk edecek olan Salernitana, galibiyet adına güven vermekten çok uzakta. İtalya Serie A Ligi’nin 25. haftasında Milan’ı sahasında konuk eden Monza, 3 maçlık yenilmezlik serisiyle taraftarı önüne çıkarken, son 8 haftada maç kaybetmeyen ve şampiyonluk iddiasını sürdüren Milan karşısında, müthiş bir galibiyete imza attı. Seriyi 4 haftaya çıkaran konuk ekip, karşılaşmadan 4-2’lik galibiyetle ayrıldı. Son 4 haftadan 8 puan toplamayı başaran Raffaele Palladino ve öğrencileri, ligde rahat bir konumda yer aldı. İç sahada Sassuolo ve Milan’ı mağlup eden konuk ekip, Udinese ve Hellas Verona karşısında ise golsüz beraberliklerle 1’er puan topladı. Son haftalarda iyi performanslar sergilemeyi başaran Monza, 4 haftanın 3’ünde kalesini gole kapattı. 11. sıraya kadar yükselen Raffaele Palladino ve öğrencileri, düşme hattından uzak kalmayı başardı. Monza bu hafta seriyi Salernitana karşısında devam ettirmek istiyor. İtalya Serie A Ligi’nde 4 haftadır maç kaybetmeyen Monza, 25 haftanın en zayıf halkası Salernitana’ya deplasmanda konuk olacak. Monza son haftalarda yakaladığı yükselişi ligin zayıf halkasına karşı sürdürecek ve sahadan 3 puanla ayrılmayı başaracaktır.

Sassuolo – Empoli: KGVAR, 1.56 (iddaa) – 1.75 (Bets10) ; İtalya Serie A Ligi’nde 26. hafta heyecanı 24 Şubat Cumartesi günü devam ediyor. Günün ilk maçında Sassuolo ile Empoli karşı karşıya gelecek. Türkiye saati ile 17:00’de sahne alan mücadele, S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından canlı yayınlanacak. İtalya Serie A Ligi’nin 26. haftasında Empoli’yi sahasında konuk edecek olan Sassuolo, taraftarı önüne 5 maçlık galibiyet hasretiyle çıkıyor. Sezonun ikinci yarısına kabus gibi bir başlangıç yapan Alessio Dionisi ve öğrencileri, uzun süredir gerileyen oyunuyla birlikte, küme düşme tehlikesini yakından hissetmeye başladı. Son 5 haftadan sadece 1 puan çıkarabilen ev sahibi, geçtiğimiz hafta konuk olduğu Atalanta deplasmanından 3-0’lık mağlubiyetle döndü. Maç boyunca kalesini gole kapatmakta zorlanan Sassuolo’nun, hücum hattında ise hiçbir varlık gösteremediğini belirtelim. Son 5 haftada kalesinde 12 gol gören ev sahibi, 25 hafta sonunda ise yediği 45 golle, Serie A Ligi’nin en zayıf savunma performanslarından birini sergiledi. Ev sahibinin düşme potasıyla arasında sadece averaj farkının olduğunu söyleyelim. Empoli göreve Davide Nicola’nın gelişiyle birlikte, İtalya Serie A Ligi’nde bir daha mağlup olmadı. Son 5 haftalık fikstürden 3 beraberlik, 2 galibiyetle 9 puan toplamayı başaran ve küme düşme hattından kurtulan Empoli, Monza ve Salernitana engellerini galibiyetlerle geçerken, Juventus Genoa ve Fiorentina karşısında ise sahadan 1’er puanla ayrıldı. Bu sezon İtalya Serie A Ligi’nde ilk kez 5 maç boyunca namağlup bir performans grafiği ortaya koyan konuk ekip, bu hafta Sassuolo deplasmanına konuk olacak. Sezonun ilk yarısında rakibine karşı 4-3’lük mağlubiyetten kurtulamadığı Sassuolo’ya deplasmanda konuk olacak olan Empoli, düşme hattıyla arasındaki puan farkını 5’e çıkarmak istiyor. 25 hafta sonunda rakip fileleri sadece 19 kez havalandırmayı başaran konuk ekip, son 5 haftada sergilediği iyi performansa rağmen, hala ligin en zayıf hücum performansını sergiliyor. İtalya Serie A Ligi’nde küme düşme hattının en yakın rakipleri arasında yer alan Sassuolo ve Empoli, alt sıralardan kurtulmak istiyor. Galibiyete ihtiyacı olan iki takımında, sezonun ilk yarısında olduğu gibi, İtalya Serie A Ligi’nde bir kez daha karşılıklı goller bulacaktır.

Toplam İddaa Oranı: 6.96

Bets10 Bahis Oranı: 10.23