sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (2) 24.02.2024

Fransa Ligue 1 ve Almanya Bundesliga sahnesinde bizleri bekleyen 3 mücadeleyi, kupon olarak hazırladık. 24 Şubat Cumartesi gününde kazanmanız dileğiyle.

Strasbourg – Brest: MS 2, 2.19 (iddaa) – 2.50 (Bets10) ; Fransa Ligue 1’de liderin en yakın takipçisi olarak yoluna devam eden Brest, 24 Şubat Cumartesi akşamı Strasbourg deplasmanına konuk olacak. Türkiye saati ile 23:00’te sahne alacak mücadele, beIN SPORTS ekranlarından canlı yayınlanacak. Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Strasbourg, Fransa Ligue 1’de 5 haftadır puan kayıplarına engel olamıyor. Geçtiğimiz hafta iç sahada Lorient’i ağırlayan Patrick Vieira ve öğrencileri, ilk 49 dakikada hatalar silsilesiyle 3-0 geriye düştü. Geri kalan dakikalarda ev sahibinin çabalaı ve farkı 2’ye indirmesi puan kaybına engel olamadı. 3 haftadır kalesini gole kapatmakta zorlanan Strasbourg, PSG, Lens ve Lorient karşısında 1’er kez rakip fileleri havalandırmayı başarsa da, kalesinde gördüğü 8 golle 3 mağlubiyete engel olamadı. Son 5 haftayı 2 beraberlik, 3 mağlubiyetle geride bırakan Strasbourg, 25 puanda kalarak 10. sıraya kadar geriledi. Düşme hattıyla arasında 3 puan fark bulunan ev sahibi, bu hafta sahasında Brest’i konuk edecek. Marsilya karşısında 33 dakika boyunca 10 kişi oynamak zorunda kalan Brest, maç boyunca rakibine kalesinde tehlikeli olma şansı dahi vermeden, 1-0’lık galibiyetle yenilmezlik serisini 11 haftaya çıkardı. Lider PSG ile birlikte son haftalara damga vurmaya devam eden konuk ekip, sezon genelinde ise tarihinin en iyi 22 haftalık performanslarından birini sergiledi. Eric Serge Roy yönetiminde sezona şuana kadar damga vuran ve sürpriz galibiyetleriyle öne çıkan Brest, son 11 haftayı 7 galibiyet, 4 beraberlikle geride bıraktı. PSG, Nice ve Clermont karşısında alınan üst üste beraberliklerin ardından, Marsilya karşısında alınan 3 puanla birlikte, Brest liderin en yakın takipçisi olmayı başardı ve 2. sıraya yükseldi. 10 kişiyle rüştünü bizlere bir kez daha ispatlamayı başaran konuk ekip, bu hafta Strasbourg deplasmanında galibiyet arayacak. Fransa Ligue 1’de 11 haftadır bileği bükülmeyen Brest, 22 hafta sonunda ise ligin en iyi performanslarından birini sergiledi. Marsilya karşısında 10 kişiyle galip gelmeyi başaran ve 2.’liğe yükselen Serge Roy ve öğrencilerinin, galibiyetlerine Strasbourg deplasmanında devam edeceğini düşünüyoruz.

Lorient – Nantes: MS 1, 2.23 (iddaa) – 2.55 (Bets10) ; Lorient evinde Nantes’i konuk edecek. Fransa Ligue 1’in 23. hafta mücadelesi, 24 Şubat Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 19:00’da sahne alacak. Maçın yayın ekranı ise beIN SPORTS. Mohamed Bamba gollerine, Lorient ise Ligue 1’de galibiyetlerine devam ediyor. Devre arası transfer döneminde takıma katılan genç golcü Ligue 1 tarihinde 51 yıl sonra çıktığı ilk 4 maçta da gol atmayı başaran ilk isim oldu. Sezonun ilk yarısında küme düşme hattından bir türlü kurtulmayı başaramayan ve küme düşme tehlikesini yakından hisseden Lorient, devre arası transfer döneminde yaptığı takviyelerle kabusa son vermeyi başardı. Son 3 haftanın tamamında kazanan ev sahibi, 22. hafta sona erdiğinde küme düşme potasından kurtulmayı başardı. Sırasıyla Metz, Reims ve Strasbourg’u mağlup etmeyi başaran Regis Le Bris ve öğrencileri, bu hafta sahasında Nantes’i konuk edecek. Düşme hattındaki rakibinin averaj farkıyla üzerinde yer alan Lorient’in, galibiyetlerine devam etmeye ihtiyacı var. Fransa Ligue 1 sahnesinde üst üste 6 maçta puan kayıplarına engel olamayan ve sadece 1 puan alarak kendisini küme düşme hattının içerisinde bulan Nantes, puan kayıplarına 2 hafta önce Toulouse karşısında 2-1’lik galibiyetle son vermeyi başardı. Alınan 3 puanla düşme hattından kurtulmak için umutlanan Jocelyn Gourvennec ve öğrencileri, geçtiğimiz hafta ise sahasında Ligue 1’in lideri PSG’yi konuk etti. Lidere 60 dakika direnebilen Nantes, karşılaşmadan 2-0’lık mağlubiyetle ayrıldı. Maçın büyük bir bölümünü kendi yarı sahasında kabul eden konuk ekip, kontra ataklarla rakip kalede etkili olaya çalışırken, 2 net fırsattan yararlanamadı. Düşme hattının içerisinde yer almaya devam eden Nantes, bu hafta averajla geçildiği Lorient’e deplasmanda konuk olacak. Düşme hattından çıkmak için galibiyete ihtiyaçları var. Fransa Ligue 1’de 3 haftadır kazanan ve düşme hattından kurtulan Lorient, bu hafta en yakın rakibi Nantes ile karşı karşıya geliyor. Sezonun ikinci yarısında etkili olmaya başlayan ev sahibi, bir kez daha küme düşme hattına gerilemeyecek ve galibiyetlerine Nantes karşısında devam edecektir.

Mönchengladbach – Bochum: KGVAR, 1.39 (iddaa) – 1.55 (Bets10) ; Almanya Bundesliga’da 23. hafta heyecanı 24 Şubat Cumartesi akşamı devam ederken, Mönchengladbach sahasında Bochum’u konuk edecek. Türkiye saati ile 17:30’da başlayan mücadele, beIN SPORTS ve tivibu SPOR 4 ekranlarından canlı yayınlanacak. Almanya Bundesliga’da ilk 22 haftayı 5 galibiyet, 7 beraberlik, 10 mağlubiyetle geride bırakan Mönchengladbach, topladığı 22 puanla küme düşme hattının en yakın rakibi olarak, 15. sırada yer aldı. Son 5 haftalık fikstürden galibiyet çıkarmayı başaramayan ev sahibinde, Gerardo Seoane ısrarı devam ediyor. İlk haftalardan itibaren istikrardan uzak bir performans ortaya koyan, son haftalarda ise ligin zayıf halklarından biri haline gelen Gladbach, geçtiğimiz hafta konuk olduğu Leipzig deplasmanından 2-0’lık mağlubiyetle döndü. 22 maçta kalesini 43 gole kapatamayan ev sahibi, rakip fileleri ise 36 kez havalandırdı. Bu hafta iç sahada Bochum’u konuk edecek olan Gladbach’ın, düşme hattıyla arasında 6 puan fark bulunuyor. Bochum, Almanya Bundesliga’nın 22. haftasında son 11 yılın şampiyonu Bayern Münih’e şampiyonluk yolunda ağır bir darbe vurdu. İç sahada 3-2’lik galibiyete imza atan Thomas Letsch ve öğrencileri, haftanın en sürpriz sonuçlarından birine imza attı. Son 3 haftada maç kaybetmeyen konuk ekip, Bayern Münih galibiyeti öncesinde ise Augsburg ve Frankfurt karşısında sahadan 1’er puanla ayrıldı. 22 hafta sonunda 5 galibiyet, 10 beraberlik, 7 mağlubiyetle 25 puan toplamayı başaran Bochum, düşme hattının 9 puan üzerinde yoluna devam ediyor. Sezonun ikinci yarısına iyi bir başlangıç yapan konuk ekip, bu hafta son 5 haftada puan kayıplarına engel olamayan Gladbach ile karşı karşıya gelecek. Taraf bahsinin güç olduğu zorlu mücadelede, iki takımda kazanarak düşme hattından uzak kalmak istiyor. Sezonun ilk yarısında karşılıklı gollere imza atan Bochum ve Mönchengladbach’ın, bir kez daha rakip fileleri havalandıracağını düşünüyoruz.

Toplam İddaa Oranı: 6.78

Bets10 Bahis Oranı: 9.88