sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (3) 24.02.2024

Almanya Bundesliga’da son 12 haftaya girilirken, 24 Şubat Cumartesi akşamı sahne alacak 3 güvendiğimiz mücadeleyi, kupon olarak derledik. Değerlendirmenizi tavsiye ederiz.

Stuttgart – Köln: H1, 1.48 (iddaa) – 1.85 (Bets10) ; Almanya Bundesliga’da 23. hafta heyecanı 24 Şubat Cumartesi akşamı devam ediyor. Stuttgart’ın evinde Köln’ü konuk edeceği mücadele, Türkiye saati ile 17:30’da sahne alacak. Maçın yayın ekranı tivibu SPOR 1 ve beIN SPORTS. Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Stuttgart, Almanya Bundesliga’da ilk 22 hafta sona erdiğinde 3. sırada kendisine yer bulurken, son 4 haftalık fikstürde Leipzig, Freiburg, Mainz 05 ve Darmstadt 98’i mağlup etmeyi başardı. 4 maçtan 13 golle 12 puan toplamayı başaran Sebastian Hoeness ve öğrencileri, müthiş hücum performansıyla dikkat çekti. Takımın en golcü ismi Sehrou Guirassy sahalara golle geri dönerken, geçtiğimiz hafta seriyi Darmstadt 98 deplasmanında sürdürmeye devam eden ev sahibi, üst sıralardaki yerini sağlamlaştırdı. 22 haftada rakip fileleri tam 51 kez havalandırmayı başaran Stuttgart, ligin en iyi hücum performanslarından birini sergiliyor. Lider ile arasında 12, 2. sıradaki Bayern Münih ile 4 puan fark bulunan ev sahibi, Şampiyonlar Ligi potasında kalmaya devam ediyor. Stuttgart ve hafta kümede kalma mücadelesi veren Köln ile karşı karşıya gelecek. Almanya Bundesliga’nın 22. haftasında mağlup olan Köln cephesinde, bitime 12 hafta kala küme düşme tehlikesi devam ediyor. Play Out hattında yer alan konuk ekip, 6 hafta önce göreve gelen Timo Schultz önderliğinde, maç kazanmakta zorlanmaya devam ediyor. Teknik adam değişikliğinin ardından son 6 haftada sadece 9 kişi kalan Frankfurt’u mağlup edebildiler. Geçtiğimiz hafta iç sahada konuk ettiği Werder Bremen karşısında 1-0’lık mağlubiyetten kurtulmayı başaramayan konuk ekip, bu hafta ise Stuttgart deplasmanına konuk olacak. 22 haftayı 3 galibiyet, 7 beraberlik, 12 mağlubiyetle geride bırakan Köln, galibiyet almakta fazlasıyla zorlanıyor. Konuk ekip 22 maçta kalesini 36 gole kapatamazken, rakip fileleri ise sadece 15 kez havalandırabildi. Almanya Bundesliga’da zirve takibine devam eden Stuttgart, 4 haftadır aldığı üst üste galibiyetlerle 3.’lüğe kadar yükseldi. Ligin formda takımları arasında yer alan Stuttgart, bu hafta Köln karşısında kazanmaya devam edecektir.

Bayern Münih – Leipzig: MS 1, 1.50 (iddaa) – 1.71 (Bets10) ; Almanya Bundesliga’nın 23. haftasında, zirve takibine devam eden Bayern Münih ile Leipzig karşı karşıya gelecek. 24 Şubat Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 20:30’da başlayan mücadele, beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 1 ekranlarından canlı yayınşanacak. Bayern Münih cephesinde kötü gidişatın faturası teknik adam Thomas Tuchel’e kesildi. Almanya Bundesliga’da son 11 yılın şampiyonu Bayern Münih, liderliği bu sezon Bayer Leverkusen’e kaptırırken, son 2 haftadan puan çıkaramadı ve bitime 12 hafta kala liderin 12 puan gerisine düştü. Sezon sonunda Tuchel ile yollarını ayırma kararı alan ev sahibi, UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu’nun ilk maçında ise konuk olduğu Lazio deplasmanından mağlubiyetle döndü. Bu sezon ilk kez üst üste 3 maçta mağlup olan Bayern Münih, bu hafta evinde Leipzig ile karşı karşıya gelecek. Savunmada önemli zafiyetler göstermeye başlayan Bayern Münih, son 2 haftada kalesini 6 gole kapatamadı. Lider Bayer Leverkusen deplasmanından alınan 3-0’lık mağlubiyetin ardından, iç sahada alınan 3-2’li Bochum mağlubiyeti, ev sahibinde moralleri fazlasıyla bozdu. Bayern Münih’in galibiyete ihtiyacı var. UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Çeyrek Final şansını zora sokan Leipzig, Son 16 Turu’nun ilk maçında Real Madrid’e karşı iç sahada 1-0’lık skorla mağlup oldu. Devler sahnesinde istediğini alamayan Leipzig, Almanya Bundesliga’da ise son 3 haftadan 7 puan topladı ve üst sıraları bırakmadı. Etkili futbolunu son haftalarda skora yansıtmaya başlayan Marco Rose ve öğrencileri, iç sahada Union Berlin ve Mönchengladbach engellerini 2-0’lık galibiyetlerle geçerken, deplasmanda Augsburg ile 2-2 berabere kaldı. Son 3 hafta maç başına 2 gol ortalamasıyla mücadele eden Leipzig, hücum hattındaki etkisiyle dikkat çekiyor. 22 hafta sonunda 40 puanla kendisine 5. sırada yer bulmayı başaran konuk ekip, bu hafta 2. sıradaki Bayern Münih’e deplasmanda konuk olacak. Lider ile arasında 18 puan fark bulunan ve şampiyonluk umutları kalmayan Leipzig, son 12 haftada ilk 3 içerisine girmek için mücadele edecek. Münih ile puan farkını azaltmak için galibiyete ihtiyaçları var. Almanya Bundesliga’da son 11 yılın şampiyonu Bayern Münih, bu sezon 22. hafta itibariyle zirvenin 8 puan gerisine düştü. Şampiyonluk şansını devam ettirmek için galibiyete ihtiyacı olan Bavyera ekibi, zorlu Leipzig engelini galibiyetle geçerek, kötü gidişata dur demeyi başaracaktır.

Werder Bremen – Darmstadt 98: MS 1, 1.48 (iddaa) – 1.68 (Bets10) ; 24 Şubat Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 17:30’da başlama düdüğü çalınacak olan Almanya Bundesliga mücadelesinde, Werder Bremen ile Darmstadt 98 karşı karşıya gelecek. Maçın yayın ekranı beIN SPORTS ve tivibu SPOR 3. Almanya Bundesliga’nın 22. haftasında konuk oldukları Köln deplasmanında Justin Njinmah’ın golü 3 puanı getirirken, Werder Bremen galibiyetlerine geri döndü. Almanya Bundesliga’da 7 hafta boyunca namağlup bir performans sergileyen Ole Werner’in öğrencileri, seriyi kendisi gibi 7 hafta boyunca maç kaybetmeyen Heidenheim karşısında kaybetti. 2-1’lik mağlubiyetin etkilerini üzerinden çabuk atmayı başaran Werder Bremen, geçtiğimiz hafta Köln deplasmanında kazanarak, güven tazeledi. Son 9 haftada 1 kez mağlup olan ve son 5 haftada 4. galibiyetini alan ev sahibi, üst sıraları bırakmıyor. Bitime 12 hafta kala ligin 7. sırasında yer aldıklarını belirtelim. Werder Bremen sezonun ilk yarısında Darmstadt 98 karşısında mağlubiyetten kurtulamamıştı. Geçtiğimiz hafta taraftarı önünde Stuttgart’a karşı kaybeden Darmstadt 98, en alt sıradan kurtulamadı. Galibiyet hasretini tam 15 haftaya çıkaran ligin yeni temsilcisi, bitime 12 hafta kala küme düşme tehlikesini en fazla hisseden Bundesliga takımı oldu. Son 15 haftayı 10 galibiyet, 5 beraberlikle geride bırakan Torsten Lieberknecht ve öğrencileri, 22 hafta sonunda sadece Werder Bremen ve Augsburg’u mağlup etmeyi başardı. Kalesini 22 maçta 51 gole kapatamayan ve rakip fileleri 23 kez havalandırmayı başaran Darmstadt 98, gol istatistiklerinde de ligin en kötülerinden. Sezonun ilk yarısında Werder Bremen’e karşı sürpriz bir galibiyet almayı başaran konuk ekip, bu hafta karşısında çok daha formda bir Werder Bremen bulacak. Darmstadt 98 toparlanmak adına 15 haftalık performansıyla güven vermekten çok uzakta. Almanya Bundesliga’da son 9 haftada sadece 1 kez mağlup olan Werder Bremen, geçtiğimiz hafta galibiyetlerine kaldığı yerden devam etti. Üst sıraların iddialı takımları arasına girmeyi başaran Werder Bremen, kazanmaya Darmstadt 98 karşısında devam edecektir.

Toplam İddaa Oranı: 3.28

Bets10 Bahis Oranı: 5.31