İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Wolverhampton Sheffield United Bahis Tahmini 25.02.2024

İngiltere Premier Lig’de heyecan sürüyor. Sheffield United deplasmanda, Wolverhampton’a konuk olacak. Karşılaşma saat 16.30’da başlayacak ve Beın Sports 3 kanalından yayınlanacak.

Wolverhampton ile Sheffield United takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Genzobet oranlarını inceleyecek olursak Wolverhampton galibiyetine 1.49, beraberlik tercihine 4.75, Sheffield United galibiyetine ise 5.60 verildiğini görüyoruz.

Tottenham Deplasmanında Kazandılar

Wolverhampton Premier Lig’de geçtiğimiz hafta sonu konuk olduğu Tottenham deplasmanından 3 puan ile dönmeyi başardı. Rakibini 2-1 mağlup ederek sürpriz yaptılar. Bu sezon Premier Lig’de büyük takımlara karşı iyi sonuçlar alan bir Wolverhampton var. Gary O’Neil yönetiminde üst sıraları zorlayan Wolverhampton bu hafta sonu Sheffield United’ı konuk edecek. Rakibi karşısında maçın net favorisi olan Wolverhampton’da Matheus Cunha’nın sakatlığı devam ediyor.

Sheffield United 5 Golle Kaybetti

Sheffield United Premier Lig’de kümede kalma mücadelesi veriyor. Geçen hafta sonu Bramall Lane’de konuk ettikleri Brighton karşısında farklı bir mağlubiyet aldılar. İlk yarıda Holgate’in kırmızı kart görmesiyle 10 kişi kalan Sheffield United mücadeleden 5-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. Premier Lig’de bu sezon sadece 13 puanı bulunan Sheffield United ligin en büyük düşme adayı. Karşılaşma öncesinde Sheffield United’da Mason Holgate kart cezalısı. Chris Basham, John Egan, Max Lowe ve Ben Brereton ise sakat olan isimler.

Wolverhampton – Sheffield United Maç Bilgileri

Wolverhampton – Sheffield United Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 16.30’da başlayacak ve Beın Sports 3 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Molineux Ground Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Wolverhampton’da Matheus Cunha’nın sakatlığı devam ediyor. Sheffield United’da Mason Holgate kart cezalısı. Chris Basham, John Egan, Max Lowe ve Ben Brereton ise sakat olan isimler.

Wolverhampton'ın ilk 11’i Belli mi?

Wolverhampton’ın muhtemel kadrosu: Jose Sa, Hugo Bueno, Craig Dawson, Max Kilman, Nelson Semedo, Joao Victor, Joe Hodge, Mario Lemina, Pedro Neto, Hee chan Hwang, Pablo Sarabia

Sheffield United'ın ilk 11’i Belli mi?

Sheffield United’ın muhtemel kadrosu: Wes Foderingham, George Baldock, Anel Ahmedhodzic, John Egan, Jack Robinson, Max Lowe, Chris Basham, Oliver Norwood, Ben Osborn, Bennie Traore, William Osula 

İddaa Tahmini

Wolverhampton Premier Lig’de geçen hafta Tottenham’a konuk oldu ve sürpriz bir galibiyet aldı. Rakibini 2-1 mağlup ederek dikkat çektiler. Az da olsa ilk 7 şansları var ama bunun zor olduğunu belirtmek gerek. Sheffield United ise geçen hafta Bramall Lane’ede farklı kaybetti. Brighton’a 5-0 kaybeden Wilder’in öğrencilerinin önümüzdeki sezon Championship’te yer alacak olması yüksek ihtimallerden biri. Wolverhampton’dan rahat bir galibiyet bekliyorum. Son sıradaki Sheffield United’ı kolay geçerler.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.30

Genzobet Oranı: MS 1, Oran 1.49

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Wolverhampton tek golle kazandı. Son sıraaki Sheffield United’ı 1-0 mağlup ederek 3 puanı kaptılar.