İspanya La Liga iddaa tahminleri ve analizleri

Las Palmas Osasuna Bahis Tahmini 25.02.2024

İspanya La Liga’da son 2 maçını kazanrak geçen Osasuna deplasmanda, Las Palmas’a konuk oluyor. Karşılaşmayı saat 20.30’da S SPORT Plus kanalından izleyebilirsiniz.

Las Palmas ve Osasuna arasında oynanacak olan karşılaşmanın Betelli oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Las Palmas kazanır 2.45, beraberlik 3.05, Osasuna kazanır ise 3.25 olarak açıklanmış.     

Las Palmas Deplasmanda Kaybetti

Las Palmas La Liga’da geçtiğimiz hafta sonu farklı bir mağlubiyet yaşadı. Wanda Metropolitano’da konuk oldukları Atletico Madrid’e 5-0 kaybettiler. Son 4 haftada sadece 1 kez kazanabilen Garcia Pimienta’nın öğrencileri Avrupa yarışında da yara almış durumda. Bu sezon özellikle Gran Canaria’da iyi sonuçlar alan bir Las Palmas var. Bu hafta sonu ise Osasuna’yı konuk edecekler. Karşılaşma öncesinde Las Palmas’da Maximo Perrone kart cezalısı.

Osasuna 2 Maçtır Kazanıyor

Osasuna La Liga’da geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. El Sadar’da Cadiz’i konuk ettiler ve mücadeleden 2-0’lık galibiyet ile ayrıldılar. La Liga’da son 2 maçını kazanarak geçen Jagoba Arrasate’nin öğrencileri Avrupa umutlarını devam ettiriyor. Bu hafta sonu Gran Canaria’da konuk olacakları Las Palmas karşısında kazanmaları halinde 9. sıraya yükselecekler. Karşılaşma öncesinde Osasuna’da David Garcia kart cezalısı. Ruben Pana ve Jose Arnaiz ise sakat olan isimler.

Las Palmas – Osasuna Maç Bilgileri

Las Palmas – Osasuna Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.30’da S SPORT PLUS kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Anoeta Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Las Palmas’da Maximo Perrone kart cezalısı. Osasuna’da David Garcia kart cezalısı. Ruben Pana ve Jose Arnaiz ise sakat olan isimler.

Las Palmas'ın ilk 11’i Belli mi?

Las Palmas’ın muhtemel kadrosu: Alvaro Valles, Alvaro Lemos, Saul Coco, Alex Suarez, Daley Sinkgraven, Jonathan Viera, Javier Munoz, Kirian Rodriguez, Enzo Loiodice, Sandro Ramirez, Marc Cardona

Osasuna'nın ilk 11’i Belli mi?

Osasuna’nın muhtemel kadrosu: Sergio Herrera, Johan Mojica, David Garcia, Alejandro Catena, Ruben Pena, Aimar Oroz, Lucas Torro, Jon Moncayola, Moi Gomez, Ruben Garcia, Ante Budimir

İddaa Tahmini

Las Palmas La Liga’da geçtiğimiz hafta konuk olduğu Atletico Madrid deplasmanından puansız döndü. Rakibine 5-0 kaybettiler ve sezonun en farklı mağlubiyetini yaşadılar. Bu hafta ise Gran Canaria’da rakip Osasuna. Osasuna ise geçen hafta iç sahada ağırladığı Cadiz engelini 2-0 ile geçti. Rahat bir galibiyet aldılar ve ilk 7 umutlarını devam ettirdiler. Bu hafta sonu Las Palmas karşısında da kazanmaları halinde umutlar iyice artacak ama işleri pek kolay değil. Gran Canaria’da Las Palmas kolay kolay kaybetmiyor. Düşük skorlu bir maç beklentim var. Tercihimi 2.5 gol altından yana kullanacağım. 

İddaa Oranı: 2.5 ALT, Oran 1.24

Betelli Oranı: 2.5 ALT, Oran 1.52

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Las Palmas’da puan kayıpları devam etti. Gran Canaria’da konuk ettikleri Osasuna ile 1-1 berabere kaldılar.