İspanya La Liga iddaa tahminleri ve analizleri

Real Betis Athletic Bilbao İddaa Tahmini 25.02.2024

İspanya La Liga’da Avrupa umutlarını devam ettiren Real Betis evinde, Athletic Bilbao’yu ağırlayacak. Saat 18.15’te başlayacak mücadelenin S SPORT Plus kanalından yayınlanacağını belirtelim.

Real BetisAthletic Bilbao arasında oynanacak olan karşılaşmanın Hovarda oranları şu şekilde. Real Betis kazanır 3.55, beraberlik 3.25, Athletic Bilbao kazanır ise 2.20 olarak açıklanmış.

Real Betis Avrupa Ligi’ne Veda Etti

Real Betis La Liga’da geçtiğimiz hafta sonu 2 paun bıraktı. Benito Villamarin’de konuk ettikleri Alaves ile golsüz berabere kaldılar. Avrupa yarışında puan kaybeden Manuel Pellegrini’nin öğrencileri hafta içi ise UEFA Avrupa Ligi’nde Dinamo Zagreb ile rövanş maçında 1-1 berabere kalan Real Betis UEFA Avrupa Ligi’ne veda etti. La Liga’da son 4 haftada 8 puan toplayan Real Betis bu hafta sonu Athletic Bilbao’yu ağırlayacak. Karşılaşma öncesinde Real Betis’de Sokratis, Marc Roca ve Juan Miranda kart cezalısı. Ayoze Perez, Isco, Guido Rodriguez ve Marc Bartra’nın sakatlıkları devam ediyor.

Athletic Bilbao Evinde Kazandı

Athletic Bilbao’da ilk 4 umutları devam ediyor. La Liga’da geçtiğimiz hafta şampiyonluk savaşı veren takımlarından biri olan Girona’yı konuk eden Bask ekibi karşılaşmadan 3-2’lik galibiyet ile ayrıldı. Bu sezon özellikle San Mames Barria’da taraftarı önünde çok iyi sonuçlar alan bir Athletic Bilbao var. Girona galibiyeti ile ilk 4 şansını arttıran Ernesto Valverde’nin öğrencileri bu hafta Real Betis’in konuğu olacak. Karşılaşma öncesinde Athletic Bilbao’da Ander Herrera’nın sakatlığı devam ediyor.

Real Betis – Athletic Bilbao Maç Bilgileri

Real Betis – Athletic Bilbao Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 18.15’te S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Benito Villamarin Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Real Betis’de Sokratis, Marc Roca ve Juan Miranda kart cezalısı. Ayoze Perez, Isco, Guido Rodriguez ve Marc Bartra’nın sakatlıkları devam ediyor. Athletic Bilbao’da Ander Herrera’nın sakatlığı devam ediyor.

Real Betis'in ilk 11’i Belli mi?

Real Betis’in muhtemel kadrosu: Rui Silva, Abner Vinicius, Luiz Felipe, German Pezzela, Youssouf Sabaly, Marc Roca, Guido Rodriguez, Isco, Luiz Henrique, Assane Diao, Willian Jose

Athletic Bilbao'nun ilk 11’i Belli mi?

Athletic Bilbao’nun muhtemel kadrosu: Unai Simon, Oscar De Marcos, Daniel Vivian, Aitor Paredes, Inigo Lekue, Ruiz de Galarreta, Mikel Vesga, Gorka Guruzeta, Iker Muniain, Nico Williams, Inaki Williams

İddaa Tahmini

Real Betis La Liga’da geçtiğimiz hafta sonu Benito Villamarin’de konuk ettiği Real Betis ile yenişemedi. Mücadeleden golsüz beraberlik ile ayrıldılar. La Liga’da son 4 maçta 8 puan toplayan Real Betis’in Avrupa umutları sürüyor. Athletic Bilbao ise geçen hafta önemli bir galibiyet aldı. İç sahada konuk ettikleri Girona’yı 3-2 mağlup ettiler. İlk 4 umutlarını da arttırdılar. Athletic Bilbao büyük maçlarda iyi oynuyor. Hem Real Betis’den hem de Athletic Bilbao’dan gol beklentim var. Karşılıklı goller atılır.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.71

Hovarda Oranı: MKGVAR, Oran 1.90

Maç Sonucu: 3-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Real Betis net bir galibiyet aldı. Athletic Bilbao karşısında iyi bir performan gösterdiler ve mücadeleyi 3-1 kazandılar.