Almanya Bundesliga 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Mönchengladbach Bochum İddaa Tahmini 24.02.2024

Almanya Bundesliga‘da 23. hafta heyecanı 24 Şubat Cumartesi akşamı devam ederken, Mönchengladbach sahasında Bochum‘u konuk edecek. Türkiye saati ile 17:30’da başlayan mücadele, beIN SPORTS ve tivibu SPOR 4 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Rexbet, Mönchengladbach galibiyetine 2.05, beraberliğe 3.93, Bochum galibiyetine ise 3.35 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.55, KGYOK 2.40 oran kazandırıyor.

Mönchengladbach Düşme Tehlikesinde

Almanya Bundesliga’da ilk 22 haftayı 5 galibiyet, 7 beraberlik, 10 mağlubiyetle geride bırakan Mönchengladbach, topladığı 22 puanla küme düşme hattının en yakın rakibi olarak, 15. sırada yer aldı. Son 5 haftalık fikstürden galibiyet çıkarmayı başaramayan ev sahibinde, Gerardo Seoane ısrarı devam ediyor. İlk haftalardan itibaren istikrardan uzak bir performans ortaya koyan, son haftalarda ise ligin zayıf halklarından biri haline gelen Gladbach, geçtiğimiz hafta konuk olduğu Leipzig deplasmanından 2-0’lık mağlubiyetle döndü. 22 maçta kalesini 43 gole kapatamayan ev sahibi, rakip fileleri ise 36 kez havalandırdı. Bu hafta iç sahada Bochum’u konuk edecek olan Gladbach’ın, düşme hattıyla arasında 6 puan fark bulunuyor.

Bochum’dan Sürpriz Galibiyet

Bochum, Almanya Bundesliga’nın 22. haftasında son 11 yılın şampiyonu Bayern Münih’e şampiyonluk yolunda ağır bir darbe vurdu. İç sahada 3-2’lik galibiyete imza atan Thomas Letsch ve öğrencileri, haftanın en sürpriz sonuçlarından birine imza attı. Son 3 haftada maç kaybetmeyen konuk ekip, Bayern Münih galibiyeti öncesinde ise Augsburg ve Frankfurt karşısında sahadan 1’er puanla ayrıldı. 22 hafta sonunda 5 galibiyet, 10 beraberlik, 7 mağlubiyetle 25 puan toplamayı başaran Bochum, düşme hattının 9 puan üzerinde yoluna devam ediyor. Sezonun ikinci yarısına iyi bir başlangıç yapan konuk ekip, bu hafta son 5 haftada puan kayıplarına engel olamayan Gladbach ile karşı karşıya gelecek.

Mönchengladbach – Bochum Maç Bilgileri

Mönchengladbach – Bochum Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS ve tivibu SPOR 4 ekranlarından Türkiye saati ile 17.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Borussia Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Mönchengladbach cephesinde Alassane Plea, Tomas Cvancara, Jonas Omlin’in sakatlıkları devam ediyor. Ko Itakura ve Nico Elvedi ise kart cezalısı. Bochum’da ise Mohammed Tolba, Tim Oermann, Patrick Osterhage’nin sakatlıkları devam ederken, Anthony Losilla ise kart cezalısı.

Mönchengladbach’ın 11’i Belli mi?

Mönchengladbach’ın muhtemel kadrosu: Moritz Nicolas, Cristian Chiarodia, Maximilian Wöber, Luca Netz, Stefan Lainer, Florian Neuhaus, Kouadio Kone, Robin Hack, Julian Weigl, Jordan Siebatcheu, Franck Honorat.

Bochum’un 11’i Belli mi?

Bochum’un muhtemel kadrosu: Manuel Riemann, Bernardo, Noah Loosli, Ivan Ordets, Keven Schlotterbeck, Kevin Stöger, Antwi-Adjej, Matus Bero, Lukas Daschner, Moritz Broschinski, Takuma Asano.

İddaa Tahmini

Taraf bahsinin güç olduğu zorlu mücadelede, iki takımda kazanarak düşme hattından uzak kalmak istiyor. Sezonun ilk yarısında karşılıklı gollere imza atan Bochum ve Mönchengladbach’ın, bir kez daha rakip fileleri havalandıracağını düşünüyoruz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.39

Rexbet Oranı: KGVAR, Oran 1.55

Maç Sonucu: 5-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Tam 7 gollük mücadelede, iki takımda harika hücum performansları sergiledi. Mönchengladbach evinde 5 golle kazanırken, Bochum ise mücadelede 2 gole imza attı. Kazananları tebrik ederiz.