sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (2) 25.02.2024

25 Şubat Pazar akşamı İddaa fikstüründe yer alan 3 güvendiğimiz mücadeleyi, kupon olarak hazırladık. 3 büyük ligde sahne alacak 3 dev maçla, kazanmanızı dileriz.

Dortmund – Hoffenheim: MS 1, 1.34 (iddaa) – 1.53 (Bets10) ; 25 Şubat Pazar akşamı Türkiye saati ile 19:30’da sahne alacak olan Almanya Bundesliga mücadelesinde, Borussia Dortmund ile Hoffenheim karşı karşıya gelecek. Mücadelenin yayın ekranı beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 2. Almanya Bundesliga’da son 8 hafta namağlup bir performans grafiği ortaya koyan Borussia Dortmund, kaybetmemeye UEFA Şampiyonlar Ligi’nde devam etti ve Son 16 Turu’nun ilk maçında konuk olduğu PSV deplasmanından, 1-1’lik beraberlikle döndü. Edin Terzic ve öğrencileri, tur için avantajlı konuma geçmeyi başarsa da, deplasmanda galibiyeti kaçıran taraf olduğunu söyleyelim. İlk yarıyı Donyell Malen’ın golüyle 1-0 önde kapatan Sarı Siyahlılar, ikinci yarıda üstünlüğü koruyamadı ve penaltı golü galibiyete engel oldu. Son 9 resmi maçta namağlup bir performans grafiği ortaya koyan ev sahibi, ligde 8 haftayı 4 galibiyet, 4 beraberlikle kapattı. Lider ile arasında 17 puan fark bulunan Dortmund, son 12 haftada üst sıralardaki yerini korumak için mücadele edecek. 4. sırada yer bulan ev sahibi, UEFA Şampiyonlar Ligi sahnesinde moralli dönüyor. Hoffenheim cephesinde teknik adam Pellegrino Matarazzo’nun tahtı sallanıyor. Almanya Bundesliga’da sezona son derece iyi bir giriş yapan konuk ekip, ilk 8 haftadan 6 galibiyet çıkardı. Üst sıraların iddialı takımlarından biri olarak gördüğümüz Hoffenheim, son 14 haftanın 12’sinde puan kaybetti ve üst sıralardan umudunu kesti. Bir türlü toparlanmayı başaramayan konuk ekip, geçtiğimiz hafta Union Berlin karşısında aldığı 1-0’lık mağlubiyetin ardından, son 8 haftayı 4 mağlubiyet, 4 beraberlikle geride bıraktı. Maç kazanmakta fazlasıyla zorlanan Hoffenheim, bu hafta Dortmund karşısında puan kayıplarına son vermek istiyor. Son 14 haftada kalesini gole kapatmakta zorlanan konuk ekip, 22 haftada kalesini 41 gole kapatmayı başaramazken, rakip fileleri 38 kez havalandırdı. Hoffenheim galibiyet adına güven vermekten çok uzakta. Son haftaların en formda takımları arasında yer alan Dortmund, 8 maçtır ligde kaybetmiyor. Hoffenheim ise son 8 haftanın tamamında puan kaybetti. Dortmund seriyi taraftarı önünde sürdürecek ve Hoffenheim karşısında sahadan 3 puanla ayrılmayı başaracaktır.

Milan – Atalanta: KGVAR, 1.44 (iddaa) – 1.65 (Bets10) ; İtalya Serie A Ligi’nin 26. haftasında iki ezeli rakip karşı karşıya geliyor. Milan’ın sahasında Atalanta’yı konuk edeceği mücadele, 25 Şubat Pazar akşamı Türkiye saati ile 22:45’te başlıyor. Maçın yayın ekranı S Sport Plus ve S Sport 2. İtalya Serie A Ligi ve UEFA Avrupa Ligi’nde 10 maç boyunca namağlup bir performans grafiği ortaya koyan Milan, önce Monza ardından Rennes’e karşı kaybetti. İtalya Serie A Ligi’nde 9 hafta boyunca maç kaybetmeye ve lider ile arasındaki puan farkını 8’de tutmayı başaran Pioli ve öğrencileri, UEFA Avrupa Ligi Son 16 Play Off Turu’nun ilk maçında Rennes’e karşı iç sahada aldığı 3-0’lık harika galibiyetin ardından, Serie A Ligi’nde haftayı 4-2’lik Monza mağlubiyetiyle kapattı ve liderin 11 puan gerisine düştü. Şampiyonluk yarışında önemli bir darbe alan Milan, hafta içinde ise Rennes deplasmanına konuk oldu. 3-2’lik mağlubiyete rağmen, ilk maçtaki skor ev sahibi Çeyrek Finalistlerden birisi yaptı. Bu hafta sahasında Atalanta’yı konuk edecek olan Milan, bu sezon Atalanta’ya karşı hem lig hem de kupada mağlup oldu. Milan’ın zirve yarışının içerisinde kalmak için kazanmaktan başka şansı yok. Atalanta son haftalardaki harika performans grafiğine, Sassuolo karşısında 3-0’lık galibiyetle devam etti. Tam 7 haftadır mağlup olmayan konuk ekip üst üste 5. galibiyetine imza attı. Son haftalarda aldığı galibiyetlerin yanı sıra, sergilediği harika hücum performansıyla da dikkat çeken Gian Piero Gasperini ve öğrencileri, 7 maçta tam 19 gol buldu. Son 5 haftanın tamamında farklı skorlarla rakiplerine üstünlük kurmayı başaran Atalanta, sezonun ikinci yarısında ortaya koyduğu başarıyla, üst sıraları bırakmadı. 45 puanla 5. sırada yer alan konuk ekibin, Bologna ile arasında 3, Milan ile 7 puan fark bulunuyor. Bu sezon Milan karşısında şuana kadar çıktığı 2 maçtan da galip çıkmayı başaran Gasperini ve öğrencileri, bir kez daha Milan karşısında galibiyet arayacak. İtalya Serie A Ligi’nde iki ezeli rakip karşı karşıya geliyor. Son 10 haftada sadece 1 kez mağlup olan Milan ile son 7 hafta namağlup bir performans grafiği ortaya koyan Atalanta, 26. haftada galibiyet arayacak. Sezon içerisinde 2 kez karşı karşıya gelen taraflar, karşılıklı gollere imza attı. Formda iki takımın, bu sezon bir kez daha karşılıklı goller bulacağını düşünüyoruz.

Marsilya – Montpellier: MS 1, 1.34 (iddaa) – 1.53 (Bets10) ; 25 Şubat Pazar akşamı Türkiye saati ile 22:45’te sahne alacak olan Fransa Ligue 1’in 23. hafta mücadelesinde, Marsilya ile Montpellier kozlarını paylaşacak. Mücadeleyi beIN SPORTS 3 ekranlarından canlı izleyebilirsiniz. Marsilya cephesinde Jean-Louis Gasset dönemi galibiyetle başladı. Bu sezon 3. kez teknik adam değişikliğine giden ev sahibi, Fransa Ligue 1’ede son 5 haftayı 3 beraberlik, 2 mağlubiyetle geride bırakırken, Brest deplasmanından alınan 1-0’lık mağlubiyetin ardından, Gennaro Gattuso ile yollar ayrıldı. Göreve Gasset’i getiren Marsilya, ilk sınavını UEFA Avrupa Ligi’nde verdi. Son 16 Play Off Turu’nun rövanşında Shakhtar Donetsk’i sahasında ağırlayan ev sahibi, 3-1’lk galibiyetle tur atladı. İlk maç ise Ukrayna deplasmanında 2-2’lik beraberlikle sonuçlanmıştı. Teknik adam Avrupa’da başarıyı getirirken, Marsilya galibiyetlerine Fransa Ligue 1’de devam etmek istiyor. 30 puanla 9. sırada yer alan ev sahibi, bitime 12 hafta kala, toparlanarak üst sıralara yetişmek istiyor. Fransa Ligue 1’in 23. haftasında Marsilya deplasmanına konuk olacak olan Montpellier, 5 haftadır devam eden puan kayıplarına son vermeyi başardı. Geçtiğimiz hafta küme düşme hattındaki Metz’e karşı iç sahada 3-0’lık galibiyete imza atan Michel Der Zakarian ve öğrencileri, 22 hafta sonunda 5. galibiyetini aldı. Küme düşme tehlikesini yakından hisseden konuk ekip, küme düşme hattındaki rakibini mağlup ederek, averaj farkını korudu. Zor günler Montpellier cephesinde devam ediyor. Son 12 hafta ligde kalmak için mücadele verecek olan Montpellier, 22 haftanın 17’sinde puan kaybetti. 22 haftanın sadece 6’sında kalesini gole kapatmayı başaran konuk ekip, geri kalan 16 haftada ise kalesini 27 gole kapatamadı. Fransa Ligue 1’de 5 haftadır puan kayıplarına engel olamayan Marsilya, teknik adam hamlesinin ardından, UEFA Avrupa Ligi’nde kazandı. Etkisini yeni hocasıyla lige taşımak isteyen Marsilya, bu hafta Montpellier engelini iç sahada kayıpsız geçecektir.

Toplam İddaa Oranı: 2.58

Bets10 Bahis Oranı: 3.86