sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 25.02.2024

25 Şubat Pazar akşamı Fransa Ligue 1, Almanya Bundesliga ve İtalya Serie A Ligi’nde bizleri bekleyen 3 mücadeleyi, kupon olarak derledik. Bol şanslar.

Augsburg – Freiburg: MS 2, 2.67 (iddaa) – 3.08 (Bets10) ; beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 1 ekranlarından 25 Şubat Pazar akşamı Türkiye saati ile 21:30’da canlı yayınlanacak olan Almanya Bundesliga mücadelesinde, Augsburg ile Freiburg karşı karşıya gelecek. Almanya Bundesliga’da 4 haftadır puan kayıplarına engel olamayan Augsburg, adım adım küme düşme hattına yaklaşıyor. Son 4 haftalık fikstürü 2 mağlubiyet, 2 beraberlikle geride bırakan Jess Thorup ve öğrencileri, geçtiğimiz hafta küme düşme hattının içerisinde yer alan Mainz 05’e karşı deplasmanda 1-0’lık skorla kaybetti. Maça iyi bir başlangıç yapamayan ve ilk 45 dakika boyunca savunmada zor anlar yaşayan Augsburg, devre arasına 1-0 geride girerken, birde Mainz 05 yakaladığı penaltı fırsatından yararlanamadı. İkinci yarıda da etkisiz bir oyun ortaya koyan ev sahibinin, düşe potasıyla arasında puan farkı 7’ye kadar indi. Augsburg son 9 haftada ise sadece Mönchengladbach’ı mağlup edebildi. 22 hafta boyunca kalesini gole kapatmayı başaramayan Augsburg, savunma performansıyla güven vermekten çok uzakta kaldı. Almanya Bundesliga’da 4 haftadır puan kayıplarına çare bulamayan Freiburg, hafta içi UEFA Avrupa Ligi’nde tarihi bir galibiyete imza attı. Almanya Bundesliga’da son 4 hafta konuk ekip adına 3 mağlubiyet, 1 beraberlikle sona erdi. Geçtiğimiz hafta Frankfurt karşısında 3 gole rağmen kazanamayan ve savunmada yaptığı hatalarla 1 puana razı gelmek zorunda kalan Freiburg, UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu’nda eşleştiği Lens ile deplasmanda golsüz berabere kalırken, hafta içi rövanşta karşı karşıya geldi. Savunma zafiyetleri Freiburg adına devam ederken, ilk yarıyı 2-0 geride kapattılar. İkinci yarıda ise tam anlamıyla Freiburg rüzgarı esti. Tarihi bir geri dönüşe imza atan konuk ekip, son 23 dakikada 3 golle imza attı ve tur biletini cebine koydu. Konuk ekip Almanya Bundesliga’a sahnesine son derece moralli dönüyor. Almanya Bundesliga’da 4 haftadır maç kazanamayan Freiburg, teselliyi UEFA Avrupa Ligi’nde buldu ve hafta içi tarihi bir geri dönüşe imza attı. Kabustan uyanan konuk ekip, galibiyetlerine Bundesliga sahnesinde devam edecek ve formsuz Augsburg’a karşı galip gelmeyi başaracaktır.

Juventus – Frosinone: 2.5 ÜST, 1.50 (iddaa) – 1.68 (Bets10) ; İtalya Serie A Ligi’nde 26. hafta heyecanı 25 Şubat Pazar günü devam ederken, günün ilk Serie A Ligi mücadelesinde, Juventus ile Frosinone karşı karşıya gelecek. Saat 14:30’da başlayan mücadele, S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından canlı yayınlanacak. İtalya Serie A Ligi’nde ilk 21 haftaya lider İnter ile birlikte damga vurmayı başaran Juventus, son 4 haftada yaşadığı puan kayıplarıyla, zirvenin tam 9 puan gerisine düştü. Massimiliano Allegri ve öğrencileri, İtalya Serie A Ligi’nde ilk 21 hafta itibariyle sadece 1 kez mağlup olurken, sadece 5 maçta puan kaybetti. Son 4 haftada ise puan kayıpları üst üste geldi. İnter derbisini kaybettikten sonra toparlanmayı başaramayan JUVE, son 4 haftayı 2 mağlubiyet, 2 beraberlikle geride bıraktı. İnter ve Empoli mağlubiyetinin ardından, geçtiğimiz hafta konuk oldukları Hellas Verona deplasmanından 2-2’lik beraberlikle döndüler. Şampiyonluk yarışının içerisinde kalmak için galibiyete ihtiyacı olan Juventus, bu hafta iç sahada Frosinone’yi konuk edecek. Sezonun ilk yarısında Frosinone engelini deplasmanda 4-0’lık galibiyetle geçmeyi başarmışlardı. İtalya Serie A Ligi’nde 3 haftadır mağlubiyetlerden kurtulmayı başaramayan, son 12 haftada ise sadece Cagliari’yi mağlup etmeyi başaran Frosinone, küme düşme tehlikesini yakından hissetmeye başladı. Ligin yeni temsilcisi, Serie A Ligi seviyesine adapte olmakta zorlanıyor. Kötü gidişata rağmen Eusebio Di Francesco yönetiminde yoluna devam eden Frosinone, son 3 haftada savunmada gösterdiği zafiyetlerle dikkat çekti. Milan, Fiorentina ve Roma karşısında üst üste mağlubiyetler alan konuk ekip, kalesinde ise tam 11 gole engel olamadı. Toplamda ise kalesini 52 gole kapatamayan Frosinone, İtalya Serie A Ligi’nin en zayıf savunma performansını sergiliyor. Düşme hattıyla arasında sadece 3 puan fark bulunan konuk ekibin, bu hafta Juventus deplasmanında galibiyete ihtiyacı var. İtalya Serie A Ligi’nde zirve takibini sürdüren Juventus ile kümede kalma mücadelesi veren Frosinone, 26. haftada puan kayıplarına son vermek istiyor. Galibiyete ihtiyacı olan iki takımın mücadelesinde, Frosinone’nin savunma zafiyetlerini göz önüne aldığımızda, 2.5 üst seçeneği denenmeye değer.

Le Havre– Reims: MS 2, 2.12 (iddaa) – 2.45 (Bets10) ; 25 Şubat Pazar akşamı beIN CONNECT ekranlarından Türkiye saati ile 17:00’de naklen yayınlanacak olan Fransa Ligue 1 mücadelesinde, Le Havre ile Reims karşı karşıya gelecek. Fransa Ligue 1’in 22. haftasında Lille deplasmanına konuk olan Le Havre, 90 dakika boyunca oyunun ve skorun hakimiyetini tamamen rakibine verdiği mücadeleden, 3-0’lık mağlubiyetle döndü. Deplasmanda pozisyon dahi üretmekte zorlanan Le Havre, savunmada ise zor anlar yaşadı ve kalesinde 3 gole engel olamadı. Son haftalarda başlayan düşüş 22. haftada devam ederken, düşme hattıyla puan farkı kapanmaya başladı. Son 4 haftayı 2 mağlubiyet, 2 beraberlikle geride bırakan Luka Elsner’in öğrencileri, Lorient ve Monaco beraberliklerinin ardından, Rennes ve Lille karşısında mağlup oldular. Son 2 haftada skor dahi üretmeyen Le Havre, 4 maç sonunda ise kalesini 8 gole kapatamadı. Fransa Ligue 1’de ilk 22 haftayı 9 galibiyet, 4 beraberlik, 9 mağlubiyetle geride bırakan Reims, William Still yönetiminde 31 puanla 8. sırada yer aldı. Üst sıralar için mücadele etmeye devam eden konuk ekip, bitime 12 hafta kala üst üste 4 maçta yaşadığı puan kayıplarıyla, üst sıralardan uzaklaşmaya başladı. Bu hafta karşı karşıya geleceği Le Havre gibi son 4 haftalık fikstürü 2 mağlubiyet, 2 beraberlikle geride bırakan Reims, bu hafta kazanmak istiyor. Son 4 haftada Toulosue ve Lorient’e karşı kaybeden konuk ekip, Nantes ve Lens karşısında ise sahadan 1’er puanla ayrıldı. Geçtiğimiz hafta Lens karşısında 1-1’lik beraberlikten kurtulmayı başaramayan konuk ekip, uzun süredir Fransa Ligue 1’de maç kazanmakta zorlanıyor. Sezonun ilk yarısında Le Havre engelini iç sahada 1-0’lık galibiyetle geçmeyi başaran Still ve öğrencileri, bir kez daha Le Havre karşısında galip gelmek istiyor. İki takımda Fransa Ligue 1’in son 4 haftasında puan kayıplarına engel olamadı. Reims rakibinin aksine Fransa Ligue 1’de ilk 22 hafta itibariyle çok daha iyi bir form grafiği ortaya koydu. Üst sıralardan kopmak istemeyen Reims, Le Havre deplasmanında puan kayıplarına son vermeyi başaracaktır.

Toplam İddaa Oranı: 8.49

Bets10 Bahis Oranı: 12.67