sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 26.02.2024

İddaa fikstüründe 26 Şubat Pazartesi akşamı yer alan İtalya Serie A Ligi mücadelelerini, kupon olarak hazırladık. Kazananız dileğiyle.

Roma – Torino: KGVAR, 1.92 (iddaa) – 2.10 (Bets10) ; Roma taraftarı önünde Torino’yu konuk edecek. İki ezeli rakibin İtalya Serie A Ligi’nin 26. haftasında karşı karşıya geleceği mücadele, 26 Şubat Pazartesi akşamı Türkiye saati ile 20:30’da başlıyor. Maçın yayın ekranı ise S Sport Plus. Roma son finalisti olduğu UEFA Avrupa Ligi’nden Son 16 biletiyle dönüyor. Zor bir kura çeken ev sahibi, Feyenoord eşleşmesinde Hollanda temsilcisine 90 dakikalar sonunda üstünlük kurmayı başaramazken, penaltılarla turu geçmeyi başardı. Normal süreleri 1-1 ve 2-2’lik beraberliklerle geçilen mücadelede, Roma tur biletini almasına karşın, zor anlar yaşadı ve Serie A Ligi’ne yorgun dönmek zorunda kaldı. İtalya Serie A Ligi’nde son 5 haftadan 4 galibiyet çıkarmayı başaran ev sahibi, yeni hocasıyla sadece Serie A Ligi’nin lideri İnter karşısında mağlup olurken, geri kalan 4 maçını kazandı. Teknik adam değişikliğiyle birlikte yükselişe geçmeyi başaran ev sahibi, 41 puanla 6. sırada kendisine yer buldu. Roma yükselişini Avrupa dönüşünde sürdürmek istiyor. Ev sahibi ligin son haftasında Frosinone’ye karşı deplasmanda 3-0’lık net bir galibiyet aldı. İtalya Serie A Ligi’nde 6 hafta namağlup bir performans grafiği ortaya koyan Torino, 3 galibiyet, 3 beraberlikle sezonun ikinci yarısına müthiş bir başlangıç yaptı. Ivan Juric ve öğrencilerinde seri geçen hafta Lazio karşısında sona erdi. İç sahada ezeli rakibine diş geçirmeyi başaramayan Torino, son haftalardaki oyun etkisini sürdürmeyi başarsa da, bir türlü sonuca gidemedi. Golsüz geçen ilk yarının ardından, ikinci yarıda 2 konuk ekip kalesini 2 gole kapatamadı ve skor üretemeden mağlup oldu. 25 hafta sonunda 9 galibiyet, 9 beraberlik, 7 mağlubiyetle 36 puan toplamayı başaran ve ligin 10. sırasında yer bulan Torino, üst sıralara yetişmeye çalışıyor. Konuk ekip kendisi gibi ligin son haftalarında yükselişe geçen Roma ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. İtalya Serie A Ligi’nde sezonun ikinci yarısına iyi başlangıçlar yapan Roma ile Torino karşı karşıya geliyor. İki takımında son haftalardaki etkisini incelediğimizde, üst sıra yarışının içerisinde kalmak için galibiyete ihtiyacı olan tarafların, 90 dakika sonunda skor üreteceğini düşünüyoruz.

Fiorentina – Lazio: MS 2, 1.58 (iddaa) – 1.78 (Bets10) ; 26 Şubat Pazartesi akşamı Türkiye saati ile 22:45’te başlama düdüğü çalınacak olan İtalya Serie A Ligi 26. hafta mücadelesinde, Fiorentina ile Lazio karşı karşıya gelecek. Maçın yayın ekranı S Sport Plus. Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Fiorentina, İtalya Serie A Ligi’nin son haftalarında galibiyet adına zorlanıyor. Son 7 haftanın 6’ında puan kayıplarına engel olmayı başaramayan Vincenzo Italiano ve öğrencileri, bu süreçte sadece Frosinone’yi iç sahada 5-1’lik skorla mağlup etti. Frosinone galibiyetiyle yükselişe geçmesini beklediğimiz ev sahibi, son 2 haftada önce Bologna deplasmanında 2-0’lık mağlubiyetten kurtulamadı, ardından geçtiğimiz hafta Empoli ile deplasmanda 1-1 berabere kaldı. 7 maçta rakip fileleri 10 kez havalandırmayı başarmasına rağmen, kalesinde gördüğü 11 golle önemli puan kayıpları yaşadılar. 25 haftadan 38 puan toplamayı başaran Fiorentina, ligin 8. sırasında kendisine yer buldu. Ev sahibi yeniden yükselişe geçmek ve üst sıralara yetişmek istiyor. UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Son 16 Turu’nun en sürpriz galibiyetlerinden birine imza atan Lazio, iç sahada Bayern Münih’i 1-0 mağlup etmeyi başardı ve tur için avantajlı konuma geçti. Devler sahnesinde zor bir maçı geride bırakan Sarri ve öğrencileri, Şampiyonlar Ligi dönüşünde Bologna engeline takıldı. İtalya Serie A Ligi’nin 24. haftasında Bologna’ya karşı iç sahada 2-1’lik mağlubiyetten kurtulamayan Lazio, geçtiğimiz hafta Torino karşısında aldığı 2-0’lık deplasman galibiyetiyle, güven tazeledi. Son 4 haftayı 2 galibiyet, 2 mağlubiyetle geride bırakan, son 9 haftada ise sadece ligin formda takımlarından Atalanta ve Bologna’ya karşı kaybeden Lazio, bitime 13 hafta kala 40 puanla 7. sırada yer alıyor. Üst sıraları bırakmayan Sarri ve öğrencileri, bu hafta Fiorentina’ya karşı galibiyet arayacak. UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu’nda önemli bir galibiyete imza atan Lazio, İtalya Serie A Ligi’nde ise geçtiğimiz hafta kazanarak, güven tazeledi. Lazio’nun yükselişini Fiorentina deplasmanında sürdüreceğini ve en yakın rakibinden 3 puanı alacağını düşünüyoruz.

Toplam İddaa Oranı: 3.03

Bets10 Bahis Oranı: 3.73