İspanya La Liga iddaa tahminleri ve analizleri

Girona Rayo Vallecano İddaa Tahmini 26.02.2024

İspanya La Liga’da son 2 maçtır puan kaybeden Girona evinde, Rayo Vallecano karşısında 3 puan arayacak. Mücadelenin saat 23.00’te başlayacağını ve S SPORT Plus kanalından yayınlanacağını belirtelim.

Girona ve Rayo Vallecano arasında oynanacak olan karşılaşmanın Betroad oranları şu şekilde verilmiş. Girona kazanır 1.62, beraberlik 4.15, Rayo Vallecano kazanır ise 5.35 olarak açıklanmış.

Girona 3 Maçtır Kazanamıyor 

Girona La Liga’da son haftalarda üst üste puan kayıpları yaşıyor. Michel’in öğrencileri geçtiğimiz hafta konuk olduğu Athletic Bilbao deplasmanından puansız döndü. San Mames Barria’da rakibine 3-2 kaybeden Girona, lider Real Madrid’in 6 puan gerisinde. Son 3 maçtır da kazanamayan bir Girona olduğunu belirtelim. Bu 3 maçlık süreçte Real Sociedad, Real Madrid ve Athletic Bilbao maçlarından sadece 1 puan toplayabildiler. Şampiyonluk şansını iyice zora sokan Girona bu hafta Montilivi’de Rayo Vallecano’yu konuk edecek. Maç öncesinde Girona’da Toni Villa ve Daley Blind sakat olan isimler. 

Rayo Vallecano Liderden Puan Aldı 

Rayo Vallecano La Liga’da geçtiğimiz haftayı beraberlik ile kapatan takımlardan biriydi. Vallecas’da lider Real Madrid’i konuk eden Rayo Vallecano mücadeleden 1-1’lik beraberlik ile ayrıldı. La Liga’da oynadığı son 6 maçtan da galibiyet çıkartamayan Rayo Vallecano’da moraller bozuk. Yeni hocası Inigo Perez yönetiminde ilk maçta sürpriz bir sonuç alarak dikkat çektiler ve bu hafta ise Girona deplasmanında kazanarak kötü gidişatı sona erdirmek istiyorlar. Rayo Vallecano’yu Montilivi’de zor bir maç bekliyor. Karşılaşma öncesinde Rayo Vallecano’da Diego Mendez sakat. Isı Palazon ise kart cezalısı. 

Girona – Rayo Vallecano Maç Bilgileri

Girona – Rayo Vallecano Maçı Hangi Kanalda?

Mücadele saat 23.00’te S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Montilivi Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Girona’da Toni Villa ve Daley Blind sakat olan isimler. Rayo Vallecano’da Diego Mendez sakat. Isı Palazon ise kart cezalısı. 

Girona'nın İlk 11'i Belli mi?

Girona’nın muhtemel kadrosu: Paulo Gazzaniga, Miguel Gutierrez, Daley Blind, David Lopez, Arnau Martinez, Aleix Garcia, Yan Couto, Portu, Viktor Tsygankov, Savio, Artem Dovbyk

Rayo Vallecano'nun ilk 11’i Belli mi?

Rayo Vallecano’nun muhtemel kadrosu: Stole Dimitrievski, Ivan Balliu, Abdul Mumin, Aridana Hernandez, Alfonso Espino, Alvaro Garcia, Miguel Crespo, Oscar Trejo, Oscar Valentin, Isi Palazon, Raul De Tomas

İddaa Tahmini

Girona geçen hafta Athletic Bilbao deplasmanından puansız döndü. Rakibine 3-2 kaybeden Michel’in öğrencileri lider Real Madrid’in 6 puan gerisinde kaldı. Son 4 haftada sadece 1 galibiyet alabilen Girona bu hafta Rayo Vallecano’yu konuk edecek. Rayo Vallecano ise geçen hafta Vallecas’da konuk ettiği Real Madrid ile 1-1 berabere kaldı. Süprirz bir sonuç aldılar ama üst üste 6 maçtır kazanamıyorlar. Girona’nın kazanması gereken bir hafta. İç sahada Rayo Vallecano’yu mağlup ederek moral bulurlar.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.43

Betroad Oranı: MS 1, Oran 1.62

Maç Sonucu: 3-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Girona evinde hata yapmadı. Savio önderliğinde Rayo Vallecano’yu 3-0 mağlup ederek 2. sıradaki yerini korudular.