İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

West Ham Brentford İddaa Tahmini 26.02.2024

İngiltere Premier Lig’de üst üste 6 maçtır kazanamayan West Ham evinde, Brentford karşısında çıkış arıyor. Karşılaşmayı saat 23.00’te Ben Sports 3 kanalından takip edebilirsiniz.

West HamBrentford arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde. West Ham kazanır 2.50, beraberlik 3.70, Brentford kazanır ise 2.78 olarak açıklanmış. Bets10 sitesinde KGVAR tercihinin 30.00 orana yükseldiğini belirtelim.

West Ham 6 Maçtır Kazanamıyor 

West Ham Premier Lig’de geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. City Ground’da Nottingham Forest’a konuk oldular ve mücadeleyi 2-0 kaybettiler. Premier Lig’de üst üste 6 maçtır kazanamayan David Moyes’un öğrencilerinin kötü gidişatı devam ediyor. Avrupa umutlarını da zora sokan West Ham’ın son 3 maçından puan alamadığını da belirtelim. Geçen hafta Nottingham Forest deplasmanında çok etkisiz kaldılar. Bu hafta iç sahada Brentford’u konuk edecek West Ham’da Michail Antonio sakat. Kalbin Phillips ise kart cezalısı. 

Brentford Alt Sıralarda 

Brentford Premier Lig’de son 2 haftadan puan çıkartamayan takımlardan biri. Thomas Frank’ın öğrencileri geçtiğimiz hafta içi Etihad’da konuk olduğu Manchester City’e 1-0 kaybetti. Bir önceki hafta ise Liverpool’a 4-1 mağlup olmuşlardı. Premier Lig’de son 2 maçından da puan çıkartamayan Brentford düşme hattına da oldukça yakın. 18. Sıradaki Luton Town ile aralarında 5 puanlık fark var. Son 10 haftada ise tam 8 kez kaybeden Brentford’da işler pek yolunda gitmiyor. Bu hafta West Ham’a konuk olacak Brentford’da  Bryan Mbeumo, Rico Henry ve Aaron Mickey’in sakatlıkları devam ediyor. 

West Ham – Brentford Maç Bilgileri

West Ham – Brentford Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Beın Sports 3 kanalından Türkiye saati ile 23.00’te canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele London Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

West Ham’da Michail Antonio sakat. Kalbin Phillips ise kart cezalısı. Brentford’da  Bryan Mbeumo, Rico Henry ve Aaron Mickey’in sakatlıkları devam ediyor. 

West Ham'ın ilk 11’i Belli mi?

West Ham’ın muhtemel kadrosu: Alphonse Areola, Emerson Palmieri, Nayef Aguerd, Kurt Zouma, Vladimir Coufal, Lucas Paqueta, Tomas Soucek, Said Benrahma, Pablo Fornals, Jarrod Bowen, Mohamed Kudus

Brentford'un ilk 11’i Belli mi?

Brentford’un muhtemel kadrosu: Mark Flekken, Aaron Hickey, Nathan Collins, Ethan Pinnock, Kristoffer Ajer, Rico Henry, Mathias Jensen, Christian Norgaard, Vitaly Janelt, Bryan Mbuemo, Ivan Toney

İddaa Tahmini

West Ham Premier Lig’de geçen hafta konuk olduğu Nottingham Forest deplasmanından puansız döndü. Rakibine 2-0 kaybeden West Ham’da moraller bozuk. Premier Lig’de üst üste 6 maçtır kazanmıyorlar ve bu hafta Brentford’u konuk edecekler. Brentford ise geçen hafta Etihad’da sürpriz yapamadı. Son 20 dakikalık dilimde yedikleri golle 1-0 kaybettiler. Kümede kalma savaşı veren Brentford bu hafta West Ham’a konuk olacak. West Ham’dan reaksiyon bekliyorum. En azından ilk 7 için umutlarını korumaları gerek ama karşılarında da hücumda üretken bir Brentford var. West Ham güven vermiyor ve bu sebeple karşılıklı gol vert tercihine yöneleceğim.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.43

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 30.00

Maç Sonucu: 4-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Beklediğim gibi gollü bir maç oldu. West Ham 4-2 kazanarak 6 maç aradan sonra 3 puan sevinci yaşadı.