Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Galatasaray Antalyaspor İddaa Tahmini 26.02.2024

Trendyol Süper Lig’de üst üste 7 maçtır kazanan Galatasaray evinde, Antalyaspor’u konuk edecek. Zorlu mücadele saat 20.00’de başlayacak ve Beın Sports 1 kanalından ekranlara gelecek.

Galatasaray ile Antalyaspor takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını inceleyecek olursak Galatasaray galibiyetine 1.33, beraberlik tercihine 5.85, Antalyaspor galibiyetine ise 10.22 verildiğini görüyoruz. Bets10 sitesinde özel oran kampanyası ile bu maçın 2.5 ÜST tercihine 30.00 oran veriliyor.

Galatasaray Liderliğini Devam Ettiriyor 

Galatasaray Süper Lig’de hem liderliğini hem de galibiyet serisini devam ettiriyor. Sarı Kırmızılılar geçtiğimiz hafta konuk olduğu Ankaragücü deplasmanında 3-0 kazandı ve galibiyet serisini sürdürdü. En yakın takipçisi Fenerbahçe’nin 2 puan önünde liderliğini devam ettiren Galatasaray bu hafta Antalyaspor’u konuk edecek. UEFA Avrupa Ligi’nde hafta içi Sparta Prag deplasmanında 4-1 kaybeden Okan Buruk’un ekibi Avrupa’ya veda etti. Süper Lig’de bu hafta konuk edecekleri Antalyaspor karşısında favori olarak gösterilen Galatasaray’da Hakim Ziyech, Tanguy Ndombele ve Serge Aurier’in sakatlıkları bulunuyor. 

Antalyaspor 4 Maçtır Kazanamıyor 

Antalyaspor Süper Lig’de geçtiğimiz hafta sonu son sıradaki İstanbulspor’u konuk etti. Maça çok hızlı başlayan Sergen Yalçın’ın ekibi ilk 20 dakikada 2-0 öne geçti ama bu maçtan 3 puan çıkartamadı. İlk yarıda ve ikinci yarıda sergilenen futbol, siyah ile beyaz kadar birbirinden farklıydı. Son 15 dakikada yedikleri gollerle mücadeleden 2-2 berabere ayrıldılar. Süper Lig’de son 4 maçını kazanamayan Antalyaspor’da düşüş yaşanıyor. Bu hafta ise Rams Park’ta lider Galatasaray’ın konuğu olacaklar. Karşılaşma öncesinde Antalyaspor’da önemli bir eksik bulunmadığını belirtelim. 

Galatasaray – Antalyaspor Maç Bilgileri

Galatasaray – Antalyaspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.00’de başlayacak ve Beın Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele NEF Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Galatasaray’da Hakim Ziyech, Tanguy Ndombele ve Serge Aurier’in sakatlıkları bulunuyor. 

Galatasaray'ın ilk 11’i Belli mi?

Galatasaray’ın muhtemel kadrosu: Fernando Muslera, Barış Alper Yılmaz, Davinson Sanchez, Abdülkerim Bardakçı, Derrick Köhn, Lucas Torreira, Kerem Demirbay, Dries Mertens, Keram Aktürkoğlu, Wilfried Zaha, Mauro Icardi

Antalyaspor'un ilk 11’i Belli mi?

Antalyaspor’un muhtemel kadrosu: Ataberk Dadakdeniz, Bünyamin Balcı, Ömer Toprak, Veysel Sarı, Güray Vural, Jakub Kaluzinski, Fredy, Deni Milosevic, Erdoğan Yeşilyurt, Samm Larsson, Adam Buksa

İddaa Tahmini

Galatasaray Süper Lig’de liderliğini devam ettiriyor. Geçtiğimiz hafta sonu Ankaragücü deplasmanında 3 puanı 3 golle alan Sarı Kırmızılılar galibiyet serisini 7 maça çıkarttı. En yakın takipçisi Fenerbahçe’nin 2 puan önündeler. Bu hafta Rama Park’ta Antalyaspor’u konuk edecek Galatasaray maçın net favorisi. Antalyaspor ise son haftalarda formsuz. Geçen hafta sonu iç sahada konuk ettikleri İstanbulspor ile 2-2 berabere kaldılar. Son 4 maçtır kazanamayan Akdeniz ekibinde puan kayıpları devam ediyor. Galatasaray maçın net favorisi ama hafta içi yorucu bir Avrupa maçı oynadılar. Bu sebeple gollere yöneleceğim. En az 3 gol bekliyorum.

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.34

Bets10 Oranı: 2.5 ÜST, Oran 30.00

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Galatasaray zorlandığı maçta 3 puan almayı başardı. Antalyaspor’u 2-1 mağlup ederek liderliğini devam ettirdiler.