İtalya Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Roma Torino Maç Tahmini 26.02.2024

Roma taraftarı önünde Torino‘yu konuk edecek. İki ezeli rakibin İtalya Serie A Ligi’nin 26. haftasında karşı karşıya geleceği mücadele, 26 Şubat Pazartesi akşamı Türkiye saati ile 20:30’da başlıyor. Maçın yayın ekranı ise S Sport Plus.

intobet, Roma galibiyetine 1.98, beraberliğe 3.40, Torino galibiyetine ise 4.15 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 2.39, 2.5 Alt 1.58 oran kazandırıyor.

Roma’da Moraller Yerinde

Roma son finalisti olduğu UEFA Avrupa Ligi’nden Son 16 biletiyle dönüyor. Zor bir kura çeken ev sahibi, Feyenoord eşleşmesinde Hollanda temsilcisine 90 dakikalar sonunda üstünlük kurmayı başaramazken, penaltılarla turu geçmeyi başardı. Normal süreleri 1-1 ve 2-2’lik beraberliklerle geçilen mücadelede, Roma tur biletini almasına karşın, zor anlar yaşadı ve Serie A Ligi’ne yorgun dönmek zorunda kaldı. İtalya Serie A Ligi’nde son 5 haftadan 4 galibiyet çıkarmayı başaran ev sahibi, yeni hocasıyla sadece Serie A Ligi’nin lideri İnter karşısında mağlup olurken, geri kalan 4 maçını kazandı. Teknik adam değişikliğiyle birlikte yükselişe geçmeyi başaran ev sahibi, 41 puanla 6. sırada kendisine yer buldu. Roma yükselişini Avrupa dönüşünde sürdürmek istiyor. Ev sahibi ligin son haftasında Frosinone’ye karşı deplasmanda 3-0’lık net bir galibiyet aldı.

Torino Galibiyet Peşinde

İtalya Serie A Ligi’nde 6 hafta namağlup bir performans grafiği ortaya koyan Torino, 3 galibiyet, 3 beraberlikle sezonun ikinci yarısına müthiş bir başlangıç yaptı. Ivan Juric ve öğrencilerinde seri geçen hafta Lazio karşısında sona erdi. İç sahada ezeli rakibine diş geçirmeyi başaramayan Torino, son haftalardaki oyun etkisini sürdürmeyi başarsa da, bir türlü sonuca gidemedi. Golsüz geçen ilk yarının ardından, ikinci yarıda 2 konuk ekip kalesini 2 gole kapatamadı ve skor üretemeden mağlup oldu. 25 hafta sonunda 9 galibiyet, 9 beraberlik, 7 mağlubiyetle 36 puan toplamayı başaran ve ligin 10. sırasında yer bulan Torino, üst sıralara yetişmeye çalışıyor. Konuk ekip kendisi gibi ligin son haftalarında yükselişe geçen Roma ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.

Roma – Torino Maç Bilgileri

Roma – Torino Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ekranlarından Türkiye saati ile 20:30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Olimpico Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Roma’da Tammy Abraham’ın sakatlığı devam ediyor. Torino cephesinde ise  Alessandro Buongiorno ve Perr Schuurs’un sakatlıkları devam ediyor.

Roma’nın 11’i Belli mi?

Roma’nın muhtemel kadrosu: Rui Patricio, Gianluca Mancini, Donny Huijsen, Angelino, Rick Karsdorp, Lorenzo Pellegrini, Leandro Paredes, Bryan Cristante, Romelu Lukaku, El Shaarawy, Paulo Dybala.

Torino’nun 11’i Belli mi?

Torino’nun muhtemel kadrosu: Vanja Savic, Valentino Lazaro, Ricardo Rodriguez, Raoul Bellanova, Nikola Vlasic, Mergim Vojvoda, Karol Linetty, Adrien Tameze, Demba Seck, Nemanja Radonjic, Duvan Zapata.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nde sezonun ikinci yarısına iyi başlangıçlar yapan Roma ile Torino karşı karşıya geliyor. İki takımında son haftalardaki etkisini incelediğimizde, üst sıra yarışının içerisinde kalmak için galibiyete ihtiyacı olan tarafların, 90 dakika sonunda skor üreteceğini düşünüyoruz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.92

intobet Oranı: KGVAR, Oran 2.10

Maç Sonucu: 3-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Maç boyunca üstün bir oyun sergileyen ve maç boyunca skorun hakimiyetini elinde tutmayı başaran Roma, Torino’dan istediğini aldı. Karşılıklı gollerin atıldığı mücadelede, iki takımda skora beklediğimiz katkıyı verdi. Ev sahibi 3, konuk ekip ise mücadelede 2 gole imza attı. Kazananları tebrik ederiz.