İtalya Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Fiorentina Lazio İddaa Tahmini 26.02.2024

26 Şubat Pazartesi akşamı Türkiye saati ile 22:45’te başlama düdüğü çalınacak olan İtalya Serie A Ligi 26. hafta mücadelesinde, Fiorentina ile Lazio karşı karşıya gelecek. Maçın yayın ekranı S Sport Plus.

Bets10, Fiorentina galibiyetine 2.32, beraberliğe 3.30, Lazio galibiyetine ise 3.30 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.92, KGYOK 1.87 oran kazandırıyor.

Fiorentina Toparlanmak İstiyor

Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Fiorentina, İtalya Serie A Ligi’nin son haftalarında galibiyet adına zorlanıyor. Son 7 haftanın 6’ında puan kayıplarına engel olmayı başaramayan Vincenzo Italiano ve öğrencileri, bu süreçte sadece Frosinone’yi iç sahada 5-1’lik skorla mağlup etti. Frosinone galibiyetiyle yükselişe geçmesini beklediğimiz ev sahibi, son 2 haftada önce Bologna deplasmanında 2-0’lık mağlubiyetten kurtulamadı, ardından geçtiğimiz hafta Empoli ile deplasmanda 1-1 berabere kaldı. 7 maçta rakip fileleri 10 kez havalandırmayı başarmasına rağmen, kalesinde gördüğü 11 golle önemli puan kayıpları yaşadılar. 25 haftadan 38 puan toplamayı başaran Fiorentina, ligin 8. sırasında kendisine yer buldu. Ev sahibi yeniden yükselişe geçmek ve üst sıralara yetişmek istiyor.

Lazio Güven Tazeledi

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Son 16 Turu’nun en sürpriz galibiyetlerinden birine imza atan Lazio, iç sahada Bayern Münih’i 1-0 mağlup etmeyi başardı ve tur için avantajlı konuma geçti. Devler sahnesinde zor bir maçı geride bırakan Sarri ve öğrencileri, Şampiyonlar Ligi dönüşünde Bologna engeline takıldı. İtalya Serie A Ligi’nin 24. haftasında Bologna’ya karşı iç sahada 2-1’lik mağlubiyetten kurtulamayan Lazio, geçtiğimiz hafta Torino karşısında aldığı 2-0’lık deplasman galibiyetiyle, güven tazeledi. Son 4 haftayı 2 galibiyet, 2 mağlubiyetle geride bırakan, son 9 haftada ise sadece ligin formda takımlarından Atalanta ve Bologna’ya karşı kaybeden Lazio, bitime 13 hafta kala 40 puanla 7. sırada yer alıyor. Üst sıraları bırakmayan Sarri ve öğrencileri, bu hafta Fiorentina’ya karşı galibiyet arayacak.

Fiorentina – Lazio Maç Bilgileri

Fiorentina – Lazio Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ekranlarından Türkiye saati ile 22.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Artemio Franchi Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Fiorentina cephesinde Gaetano Castrovilli, Oliver Christensen, Christian Kouame ve Dodo’nun sakatlıkları devam ediyor. Lazio’da ise Patric Gabarron ve Nicolo Rovella’nın sakatlıkları devam ediyor.

Fiorentina'nın ilk 11’i Belli mi?

Fiorentina’nın muhtemel kadrosu: Pietro Terracciano, Nikola Milenkovic, Michael Kayode, Luca Ranieri, Cristiano Biraghi, Arthur, Nicolas Gonzalez, Bonaventura, Mandragora, Andrea Belotti, Jonathan Ikone.

Lazio’nun 11’i Belli mi?

Lazio’nun muhtemel kadrosu: Ivan Provedel, Elseid Hysaj, Alessio Romagnoli, Matteo Guendouzi, Luis Alberto, Felipe Anderson, Danilo Cataldi, Adam Marusic, Gustav Isaksen, Ciro Immobile, Gila Fuentes.

İddaa Tahmini

UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu’nda önemli bir galibiyete imza atan Lazio, İtalya Serie A Ligi’nde ise geçtiğimiz hafta kazanarak, güven tazeledi. Lazio’nun yükselişini Fiorentina deplasmanında sürdüreceğini ve en yakın rakibinden 3 puanı alacağını düşünüyoruz.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.58

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 1.78

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Karşılaşmanın ilk yarısı Lazio’nun 1-0’lık üstünlüğüyle geçidi. Luis Alberto ilk yarıda takımını 1-0 öne geçirmeyi başardı. İkinci yarıda ise Fiorentina cephesinde Michael Kayode ve Giacomo Bonaventura’nın golleri galibiyeti getirdi. Haftalardır etkili olmakta zorlanan Fiorentina, haftayı sürpriz bir galibiyetle noktaladı.