Türkiye Kupası iddaa tahminleri ve analizleri

Beşiktaş Konyaspor İddaa Tahmini 28.02.2024

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçında Konyaspor deplasmanda, Beşiktaş karşısında sürpriz arayacak. Mücadeleyi saat 20.45’te A SPOR kanalından izleyebilirsiniz.

Beşiktaş ve Konyaspor arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Beşiktaş kazanır 1.57, beraberlik 4.35, Konyaspor kazanır ise 5.76 olarak açıklanmış. Bets10 sitesinde özel oran kampanyası ile bu maçın 2.5 ÜST tercihine 30.00 oran veriliyor.    

Antalyaspor’u Elediler

Beşiktaş Türkiye Kupası’nda bir önceki turda Antalyaspor ile karşı karşıya geldi. Zor bir deplasmandan 2-1’lik galibiyet ile ayrılan Siyah Beyazlılar adını çeyrek finale yazdırdı. Üstelik 1-0 geriye düştükleri maçtan galibiyet çıkartmışlardı. Türkiye Kupası çeyrek finalinde ise Konyaspor ile karşı karşıya gelecekler. 2 hafta önce bu sahada Konyaspor ile Süper Lig maçına çıkan Beşiktaş rakibini 2-0 ile geçti. Geçen hafta sonu Süper Lig’de İstanbulspor deplasmanında da 2-0 kazanan Fernando Santos’un ekibinde moraller yerinde. Konyaspor maçı öncesinde Beşiktaş’ta Alex Oxlade Chamberlain, Tayfur Bingöl ve Amir Hadziahmetovic’in sakatlıkları devam ediyor. 

Konyaspor’dan 3 Puan 

Konyaspor Süper Lig’de geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada Hatayspor’u konuk eden Fahrudin Omerovic’in öğrencileri karşılaşmadan 2-0’lık galibiyet ile ayrıldı. Süper Lig’de son 3 haftada 6 puan toplayan Yeşil Beyazlılar kümede kalma umutlarını devam ettiriyor. Süper Lig’de önümüzdeki hafta sonu Pendikspor ile tam anlamıyla 6 puanlık bir maça çıkacaklar. Sezonun en kritik maçlarından birini oynayacak Konyaspor’da akıllar Pendikspor maçında. Türkiye Kupası çeyrek finalinde bu hafta Beşiktaş’ın konuğu olacaklar. Karşılaşma öncesinde Konyaspor’da Gökhan Töre, Muhammet Demir ve Anderson Niangbo sakat olan isimler. 

Beşiktaş – Konyaspor Maç Bilgileri

Beşiktaş – Konyaspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma A SPOR kanalından Türkiye saati ile 20.45’te canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Vodafone Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Beşiktaş’ta Alex Oxlade Chamberlain, Tayfur Bingöl ve Amir Hadziahmetovic’in sakatlıkları devam ediyor. Konyaspor’da Gökhan Töre, Muhammet Demir ve Anderson Niangbo sakat olan isimler. 

Beşiktaş'ın İlk 11’i Belli mi?

Beşiktaş’ın muhtemel kadrosu: Mert Günok, Onur Bulut, Necip Uysal, Omar Colley, Arthur Masuaku, Al Musrati, Gedson Fernandes, Ernest Muçi, Rachid Ghezzal, Semih Kılıçsoy, Cenk Tosun

Konyaspor'un İlk 11’i Belli mi?

Konyaspor’un muhtemel kadrosu: Deniz Ertaş, Ahmet Oğuz, Adil Demirbağ, Kahraman Demirtaş, Guilherme, Soner Dikmen, Steven N’Zonzi, Robert Muric, Yunus Malli, Marlos Moreno, Nelson Oliveira

İddaa Tahmini

Beşiktaş geçen haftayı kazanarak geçti. İstanbulspor deplasmanında 2-0 kazanan Siyah Beyazlılar ilk 4 umutlarını devam ettiriyor. Son 4 haftada 10 puan toplayan Fernando Santos’un ekibi bu hafta içi Türkiye Kupası’nda Konyaspor’u konuk edecek. Bir önceki turda Antalyaspor’u 2-1 mağlup ederek turu geçen Beşiktaş, çeyrek finalde konuk edeceği Konyaspor karşısında da turun favorisi. Konyaspor ise Süper Lig’de kümede kalma mücadelesi veriyor. Geçen hafta iç sahada Hatayspor’u konuk ettiler ve rakibini 2-0 ile geçen Konyaspor umutlarını arttırdı. Konyaspor’un önceliği Süper Lig. Türkiye Kupası’nda yolun sonuna geldiklerini düşünüyorum. Bol gollü bir Beşiktaş galibiyeti izleyebiliriz. En az 3 gol beklentim var.

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.54

Bets10 Oranı: 2.5 ÜST, Oran 30.00

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Beşiktaş tur atladı. Konyaspor’u Vodafone Park’ta 2-0 mağlup ederek yarı finale yükseldiler.